GiannisDimi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Οι σόμπες υγραερίου μυρίζουν και τις φοβάμαι. Άλλοι αγοράζουν αφυγραντήρα. Βοηθάει καθόλου ο αφυγραντήρας στη θέρμανση ή τσάμπα πράγμα;
teddy71 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Προφανώς ΔΕΝ ήθελε να γράψει... Α να μπραβο αυτο μου ξεφυγε και δεν το εγραψα.... και ισα που γλιτωσα τον λιντσαρισμα. 1
vairass Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Οι σόμπες υγραερίου μυρίζουν και τις φοβάμαι. Άλλοι αγοράζουν αφυγραντήρα. Βοηθάει καθόλου ο αφυγραντήρας στη θέρμανση ή τσάμπα πράγμα; Εχω και αφυγραντηρα, κάνει δουλειά εννοείται αλλά θέλει συνδυασμό όλων.
giorgosvet Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 20 τ.μ.ταμαμ για εξυπνη μινι σομπα!. Πλακα κάνω!.Καλυτερα βαλε μια τοστιερα πιο πολυ θα ζεσταινεσαι.
Pokemon640 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Οι σόμπες υγραερίου μυρίζουν και τις φοβάμαι. Άλλοι αγοράζουν αφυγραντήρα. Βοηθάει καθόλου ο αφυγραντήρας στη θέρμανση ή τσάμπα πράγμα; Υπάρχει και ένα άλλο (νομίζω ενεργειακό τζάκι λέγεται), που παίρνει υγρό καύσιμο. Ο αφυγραντήρας δεν είναι πηγή θερμότητας, μόνο για την μείωση της υγρασίας βοηθά.
AristidisZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Kerosun είδες καθόλου ; Ειδικά αυτές με το ανεμιστηράκι και το inverter αφενός δε μυρίζουν καθόλου, αφετέρου σε τέτοιο χώρο θεωρώ ότι θα δουλεύουν αρκετά οικονομικά
GiannisDimi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 20 τ.μ.ταμαμ για εξυπνη μινι σομπα!.  Πλακα κάνω!.Καλυτερα βαλε μια τοστιερα πιο πολυ θα ζεσταινεσαι. Κόψε την πρωίνή γιατί έχεις κάψει εγκεφαλικά κύτταρα στην τοστιέρα σου.
vairass Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Κόψε την πρωίνή γιατί έχεις κάψει εγκεφαλικά κύτταρα στην τοστιέρα σου. Χάχα ωραίος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Βοηθάει καθόλου ο αφυγραντήρας στη θέρμανση ή τσάμπα πράγμα; Βοηθάει στο να αισθάνεσαι καλύτερα ρίχνοντας τη υψηλή υγρασία που έχει ένας χώρος. Δεν αυξάνει την θερμοκρασία του χώρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα