Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα μου πεις τώρα ποια πατρίδα.

Οχι, αυτος θα σου πει

Φίλε μην ακούς τις βλακείες περί χρέη σε πατρίδες και κουραφέξαλα. Πόσο χρονών είσαι; Μαύρο πίνεις;  Αν ναι, τους το λες, σου κάνουν εξετάσεις και βγαίνεις Ι5 όταν συμπληρώσεις 2 χρόνια αναβολών. Ούτε να το παίξεις τρελός ούτε τίποτα. Θα στιγματιστείς ότι έκανες μπάφο το 2018. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι δηλαδής.

https://en.wikipedia.org/wiki/Gresham%27s_law

Δημοσ.

αμα δε θες να πας μη πας , μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει αμα πάει με το ζόρι 
πραγματικά κ τι δε θα έδινα να μην είχαμε 2-3 άτομα στη Λήμνο που είχαν έρθει με το ζόρι και ας είμαστε λιγότεροι απ ότι προβλεπόταν με αποτέλεσμα να βγαίνουμε μια φορά το μήνα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μικρούλη κοίτα να πας για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, εγώ κάθε μέρα τους αντιμετωπίζω, μια χαρά μπορείς κ εσύ. Αν πας θα βγεις από εκεί πιο δυνατός και νικητής,αν δεν πας μια ζωή θα νομίζεις ότι είσαι άρρωστος κλπ κλπ.

http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/page-1620#entry56104600

• Like 7
Δημοσ.
Αντιμετώπισε τους φόβους του και βγήκε νικητής.

Ποιος είσαι εσύ που τον αμφισβητείς;

Εδώ ο άνθρωπος υπηρέτησε στο θρυλικό στρατόπεδο απέναντι από το σπίτι του..!

• Like 1
Δημοσ.

Μεταξύ μας, και γω Αυτό πιστεύω. Έχει φλωρεψει η νέα γενιά.

Όχι σαν τους παλιούς που πήγαιναν στρατό 2 χρόνια, τρώγανε ξύλο αδιαμαρτύρητα, τράβαγαν τα καψόνια τους και μια δεκαετία αργότερα έδερναν γυναίκα και παιδιά. Αυτοί ήταν άντρες.

Μπέρδεψες την βούρτσα με κάτι άλλο, εγώ που πήγα 19 μήνες δεν έχω δείρει ποτέ την γυναίκα, ίσα ίσα τις έχω φάει κιόλας, τι χαζα είναι αυτά;

Αντιμετώπισε τους φόβους του και βγήκε νικητής.

Ποιος είσαι εσύ που τον αμφισβητείς;

Εδώ ο άνθρωπος υπηρέτησε στο θρυλικό στρατόπεδο απέναντι από το σπίτι του..!

Ναι αλλά δεν ήμουν σχεδόν ποτέ σπίτι, από ταξίδι σε ταξίδι ήμουν,εσυ θα είχες πάθει πολλαπλό εγκεφαλικό, ειδικά αν ήσουν όλη την ημέρα με στρατηγούς κλπ.

Παιδιά καλησπέρα θέλω να απορώ απαλλαγή από το στρατό πήγα πριν δυο βδομάδας σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθηνας μετά από ραντεβού. Είπα εν άσωτο προβλήματα ότι έχω, κρίσεις πανικού δύσπνοια κατάθλιψη κλπ και της είπα πήγα και σε ιδιωτικό ψυχίατρο και μου έδωσε κάποια αγωγή αλλά ο γιατρός αρνήθηκε να μου γράψει φάρμακα με το ζόρι πήγε να μου γράψει ένα που σου φτιάχνει τη διάθεση όπως λέει! Εν τελεί ούτε αυτό. Με παρέπεμψε σε ψυχολόγο και μ είπε ότι δεν κάνει συνταγογραφήσεις και υπόδειξη. Έχω αγχωθεί διότι χρειάζομαι χαρτι από δημόσιο για το στρατό απ ότι μ είπαν. Έχει κάποιος κάποια συμβουλή ή εμπειρία? Να πάω σε ιδιώτη τι να κάνω?

Μην πας ρε άστο.. Άκου εδώ αυτούς που δεν πάτησαν ποτέ σε στρατόπεδο έστω και κοντά στο σπίτι τους..

Όταν σε ρωτήσει κάνα νιμου αν πήγες φαντάρος να δούμε τι θα πεις.

Δημοσ.

Όταν σε ρωτήσει κάνα νιμου αν πήγες φαντάρος να δούμε τι θα πεις.

Να 'σαι σίγουρος ότι αυτό νοιάζει τις γυναίκες, αν έχεις κάνει φανταρικό. Ούτε συνέντευξη στο Πλαίσιο να 'ταν. :P

• Like 6
Δημοσ.

Να 'σαι σίγουρος ότι αυτό νοιάζει τις γυναίκες, αν έχεις κάνει φανταρικό. Ούτε συνέντευξη στο Πλαίσιο να 'ταν. :P

Όλα μετράνε, τυχαία το έθεσα, μπορεί να τον ρωτήσει κάποιος άλλος δεν ξέρω ποιος.

Ας μην πάει ρε ποιος νοιάζεται στα @@ μου.

Πάω για ύπνο.

• Like 2
Δημοσ.

9 μήνες θητεία, και οι άλλοι ψάχνουν για τρελόχαρτο..... 

O tempora o mores, όπως έλεγε και ο Κικέρων. 

Και δεν συνεχίζω γιατί θα φάω καμιά κλωτσιά από τους moderators. Ο νοών νωείτο. 

Δημοσ.

9 μήνες θητεία, και οι άλλοι ψάχνουν για τρελόχαρτο..... 

O tempora o mores, όπως έλεγε και ο Κικέρων. 

Και δεν συνεχίζω γιατί θα φάω καμιά κλωτσιά από τους moderators. Ο νοών νωείτο. 

εχει πολλα μαμοθρεφτα η χώρα μας

• Like 2
Δημοσ.

τι πα να πει δεν θελω να παω.  

Φίλτατε, τί το ψάχνεις; Είναι από αυτούς που η κοινωνία δεν υπάρχει 10 μέτρα μακρυά από την φούστα της μάνας τους. Εκεί μακρυά είναι το άγνωστο και η ζούγκλα......

• Like 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...