Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγαίνει μια φιλική κοπελίτσα και δεν φαίνεται να ξέρει πολλά.

Ενημερώνει ότι αν ένα δέμα είναι αξίας κάτω των 22 ευρώ δεν περνάνε εκτελωνισμό. Που; Αφού και μικρής αξίας κολλάνε.

Της λέω καλά και την αφήνω εκεί, δε φαίνεται να είχε παραπάνω πληροφορίες.

ΥΓ. Λέει ότι μετά το καλοκαίρι έχει περισσότερη κίνηση αλλά κάτι πάει στραβά με αυτή την εξήγηση: είχα δέματα τους προηγούμενους μήνες (μετά τον Αύγουστο) που δεν έκαναν αυτήν την καθυστέρηση.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ μου έχουν καθυστερήσει πάνω από 30 δέματα πλέον. Όλα είναι από αρχές Σεπτεμβρίου και μέσα Σεπτεμβρίου

Η κατάσταση είναι τραγική.

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι, τα δέματα με tracking number που έχουν αργήσει να έρθουν πάνω από δύο μήνες, ζητάμε refund ή όχι; Δεν ρωτάω το δίκαιο, απλά πως αντιμετωπίζουμε τα καταστήματα. :)

Δημοσ.

Εγώ σε δέματα παραγγελίας του Σεπτεμβρίου (παραγγελία μέχρι 10 του Σεπτεμβρίου) ξεκίνησα διαδικασίες refund και dispute και τα γνωστά.

Από αύριο κλάμα οι Κινέζοι και περίμενε κτλπ

Υπομονή τέλος.

Δεν φταίνε αυτοί αλλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο.τα λεφτά μου πίσω επιτελους.αντε κ πολύ υπομονή έκανα με έχουν πιάσει τα νεύρα μου με αυτή την κατάσταση.

• Moderators
Δημοσ.

Εφοσον ειναι τελωνειο δεν ζητας refund , τουλαχιστον σε αγορες με Paypal οπου εχεις 6 μηνες περιθωριο για dispute

Στο aliexpress ζητας ειτε refund ειτε απο τον πωλητη να αλλαξει ημερομηνια παραλαβεις , αν δεν δεχτει τοτε κανεις dispute στο ali

• Like 3
Δημοσ.

Εφοσον ειναι τελωνειο δεν ζητας refund , τουλαχιστον σε αγορες με Paypal οπου εχεις 6 μηνες περιθωριο για dispute

Στο aliexpress ζητας ειτε refund ειτε απο τον πωλητη να αλλαξει ημερομηνια παραλαβεις , αν δεν δεχτει τοτε κανεις dispute στο ali

Όλες ήταν alixpress παραγγελίες και επιτόπου έπεσε dispute και πλήρες refund θέλω.

Έλεος έχω κάνει πάνω από 200 παραγγελίες ποτέ τέτοιο χάλι δεν είχαμε.

• Moderators
Δημοσ.

Όλες ήταν alixpress παραγγελίες και επιτόπου έπεσε dispute και πλήρες refund θέλω.

Έλεος έχω κάνει πάνω από 200 παραγγελίες ποτέ τέτοιο χάλι δεν είχαμε.

Το ξερω εγω αλλα απο την αλλη δεν μας φταινε και οι πωλητες

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι, τα δέματα με tracking number που έχουν αργήσει να έρθουν πάνω από δύο μήνες, ζητάμε refund ή όχι; Δεν ρωτάω το δίκαιο, απλά πως αντιμετωπίζουμε τα καταστήματα. :)

• Moderators
Δημοσ.

Για ένα από εφόσον η αγορά είναι με paypal περιμένεις έτσι και αλλιώς έχεις περιθώριο 6 μήνες
Δημοσ.
Ιδιωτικά όλα χθες.

Και μετα θα αγοραζεις κατι αξιας 30€ και θα σου λενε αλλα 30 οπως κανουν και τωρα οι courier...
Τοτε θα κλαιμε ολοι μαζι παρεα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...