webparts Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μπορει να μαι και λιγο περιεργος δε το αρνουμαι. Για την παρεα βεβαια δε φταιω εγω αν το μονο τους ενδιαφερον ειναι το ντυσιμο τους. Για τη γυμναστικη γνωριζω τα ωφελη για αυτο και θέλω να ξαναρχισω.. το μονο παραπονο μου απο το γυμναστηριο που πηγαινα ήταν οτι ο εξοπλισμος ειχε διαφορα θεματα.. πχ ο ενας διαδρομος δεν εδειχνε καμια ενδειξει.. ενας αλλος καπως ετρεμε... ποδηλατα λειτουργουσαν λιγα.. καποιες τροχαλιες στα οργανα ηταν φαρθμενες και φοβομουν μη φυγω απεναντι.. τετοια Ολα τα γυμναστηρια εχουν θεματακια,αλλα μεγαλα και αλλα μικρα. Κανε καμια βολτα σε μερικα γυμ,ρωτα εαν εχουν χρεωση ανα μερα και δοκιμασε. Μην πας να κανεις καμια εξαμηνη και δεις μετα οτι δεν αξιζει.
stalactite Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Κοντά μου έχει yava, planetfitness και social arenas.. τα οποια ειναι παρε το ενα και χτυπα το αλλο.. εχει κοντα στη σχολή μου σχετικά ένα μέρος με πολεμικές τέχνες και TRX αλλα χωρις να χω κάποιον φιλο να παμε μαζι δε νομιζω να παω μονος μου.
BadBoy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Κοντά μου έχει yava, planetfitness και social arenas.. τα οποια ειναι παρε το ενα και χτυπα το αλλο.. εχει κοντα στη σχολή μου σχετικά ένα μέρος με πολεμικές τέχνες και TRX αλλα χωρις να χω κάποιον φιλο να παμε μαζι δε νομιζω να παω μονος μου. Εξήγησέ το λίγο αν θες αυτό.
logistoulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Κοντά μου έχει yava, planetfitness και social arenas.. τα οποια ειναι παρε το ενα και χτυπα το αλλο.. εχει κοντα στη σχολή μου σχετικά ένα μέρος με πολεμικές τέχνες και TRX αλλα χωρις να χω κάποιον φιλο να παμε μαζι δε νομιζω να παω μονος μου.Δεν είπες ότι δεν είσαι του ομαδικού; Τι τον θες τον φίλο; Απέκλεισε όλα τα πολεμικά σπορ αν πλένεσαι με detol, σε κροσφιτ μπορεί να τσακιστεις για πλάκα.. γυμναστηριακι σκέτο, ο,τι καλύτερο και ο,τι πιο βαρετό εκτός αν πηγαίνεις για το pump https://youtu.be/Y8TSK_yOU9w
stalactite Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Εξήγησέ το λίγο αν θες αυτό. Social arenas: εκει πηγαινα, τα μηχανηματα δεν περνουν και τις καλυτερες στιγμες τους (τουλαχιστον οχι οταν ημουν εγω), οι γυμναστες οτι να ναι (που οκ στα περισσοτερα ετσι ειναι αλλα εχω συμμαθητες που εχουν περασει εκει οι οποιο ειναι φοιτητες ΤΕΦΑΑ η φυσικοθεραπειας και δε νομιζω οτι ειναι και οι πιο σχετικοι, θα μπορουσαν να ειχαν καποιον αποφοιτο). Ασε που μια φορα που ειπα σε εναν γυμναστη να μου ετοιμασει αλλο προγραμμα του πηρε 2 βδομαδες και ειχε και ενα υφακι ασχημο (που εγω δεν τον ενοχλουσα καθολου, ακομα και ασκησεις που δεν ηξερα τις ειχα ψαξει μονος μου γιατι φαινοταν οτι δεν ειχε ορεξη να ασχοληθει αν δεν ησουν γκομενα) τα αλλα δυο επειδη πανε καποιοι γνωστοι μου απλα λενε οτι εχουν απειρο κοσμο σε βαθμο που δε μπορεις να κανεις κανονικα την προπονηση σου. Δεν είπες ότι δεν είσαι του ομαδικού; Τι τον θες τον φίλο; Απέκλεισε όλα τα πολεμικά σπορ αν πλένεσαι με detol, σε κροσφιτ μπορεί να τσακιστεις για πλάκα.. γυμναστηριακι σκέτο, ο,τι καλύτερο και ο,τι πιο βαρετό εκτός αν πηγαίνεις για το pump https://youtu.be/Y8TSK_yOU9w Δεν ειμαι του ομαδικου επειδη δε θα θελα να βρεθω με τοσους αγνωστους να παιζω σε αθλημα με τοσο στενη επαφη για αυτο θα θελα καποιον φιλο μου που θα νιωθω ανετα. Ασε που ειμαι και αριστεροχειρας και θα με κοιτανε παλι σαν εξωγιηνο οπως τοτε στο muay thai που μιλαγαν 3 προπονητες να δουν τι θα κανουν λες και ειχα 4 χερια και ενα ποδι
logistoulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ναι και επειδή είσαι αριστερόχειρας τι; Γιατί τους προβλημάτιζε αυτό;
webparts Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ναι και επειδή είσαι αριστερόχειρας τι; Γιατί τους προβλημάτιζε αυτό; Παλιος κομουνιστης,δεν τον θελαν στην ταξη. 1
Ison_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Calisthenics ειναι ακροβατικη γυμναστικη,αλλα δε μπορεις να κανεις μονος σου. Βασικά είναι η γυμναστική χωρίς όργανα. Κάμψεις, βυθίσματα, κοιλιακοί κ.ά. δηλαδή χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματος σου. Επειδή δε θέλει όργανα γίνεται παντού, ό,τι ώρα θες, και μόνος σου. Είναι σχετικά ασφαλής από θέμα τραυματισμών και η πρόοδος που κάνεις μεταφράζεται σε πραγματική δύναμη και όχι φούσκωμα. Είναι καλή εισαγωγή στη γυμναστική για τους αρχάριους, αλλά θέλει ψάξιμο και διάβασμα για τις ασκήσεις και την τεχνική τους. 1
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δεν είπες ότι δεν είσαι του ομαδικού; Τι τον θες τον φίλο; Απέκλεισε όλα τα πολεμικά σπορ αν πλένεσαι με detol, σε κροσφιτ μπορεί να τσακιστεις για πλάκα.. γυμναστηριακι σκέτο, ο,τι καλύτερο και ο,τι πιο βαρετό εκτός αν πηγαίνεις για το pump https://youtu.be/Y8TSK_yOU9w εχοντας κανει και γυμναστηριο και crossfit πιστευω οτι και ατα δυο τσακιζεσαι αν δεν προσεχεις η αμα το παρακανεις.αν τωρα στο crossfit καποιος εχει φαγωθει να βαλει τα απειρα βαρη η να θυσιασει την τεχνικη επειδη υπαρχει ενα χρονομετρο τοτε ναι υπαρχει θεμα οποτε και αυτο ειναι που το κανει μερικες φορες πιο επικινδυνο.το καλο αντιθετα με το γυμναστηριο ειναι επειδη ειναι σαν personal αμα κανεις λαθος την ασκηση θα στο πουν ενω στο γυμναστηριο οχι παντα.και βεβαια για αυτο και μια μεγαλη διαφορα τιμης.κατα τα αλλα το θεωρω λιγο χαζο που ατομα τσακωνονται για το τι ειναι καλυτερο.θεωρω οτι το καθενα απευθυνεται σε διαφορετικα ατομα και πιο πανω εγραψαν το γιατι 1
webparts Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Βασικά είναι η γυμναστική χωρίς όργανα. Κάμψεις, βυθίσματα, κοιλιακοί κ.ά. δηλαδή χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματος σου. Επειδή δε θέλει όργανα γίνεται παντού, ό,τι ώρα θες, και μόνος σου. Είναι σχετικά ασφαλής από θέμα τραυματισμών και η πρόοδος που κάνεις μεταφράζεται σε πραγματική δύναμη και όχι φούσκωμα. Είναι καλή εισαγωγή στη γυμναστική για τους αρχάριους, αλλά θέλει ψάξιμο και διάβασμα για τις ασκήσεις και την τεχνική τους. Νομιζα οτι ειναι αυτο με τα παρκα με τα μονοζυγα κτλ.
TEOKOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Με το βάρος του σώματος . Άντε και 1-2 βασικά όργανα https://d13yacurqjgara.cloudfront.net/users/576057/screenshots/2367607/48_animations_dribbble.gif
arnold94 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 θελω να ξεκινησω καποιο απ τα δυο ποιο προτεινετε?ποιο ειναι πιο χρησιμο? πινγκ πονγκ κραβ μαγκα
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες χρήσιμο, αλλά το πινκ πονκ δεν μπορώ να φανταστώ που θα χρησίμευε πρακτικά
arnold94 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες χρήσιμο, αλλά το πινκ πονκ δεν μπορώ να φανταστώ που θα χρησίμευε πρακτικά Ξέρω ότι βοηθάει πολύ στο πνευματικό κομμάτι,αντανακλαστικά,αντίληψη κ.Τ.Λ..και επίσης όσον αφορά το κραβ δε ξερω αν έχει νόημα να μαθαίνω τις τεχνικές αφού οι συμπλοκές εξω Στο δρόμο διαφέρουν κατά πολυ
xgol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Ξεκίνα στίβο, οτι καλυτερο για τις "συμπλοκες εξω στο δρομο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα