Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, προσπαθώ από προχθές να μπω να ανανεώσω την κάρτα μου και δεν μπαίνει. Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο σε μένα; Ξέρετε αν έχει παιχτεί κάτι ή έχω χάσει επεισόδια;

Δημοσ.

Εμενα συνδεεται κανονικα.

Τι σφαλμα σε βγαζει;

Τίποτα, απλά φορτώνει για κάνα λεπτό, λέει "Αναμονή απόκρισης" και στο τέλος "Υπέρβαση χρονικού ορίου". Δοκίμασα με 3 browsers και χωρίς addons, μήπως το μπλόκαρε κάποιο.

Δημοσ.

Τίποτα, απλά φορτώνει για κάνα λεπτό, λέει "Αναμονή απόκρισης" και στο τέλος "Υπέρβαση χρονικού ορίου". Δοκίμασα με 3 browsers και χωρίς addons, μήπως το μπλόκαρε κάποιο.

Αρχισε να ψαχνεις μηπως καπως εχει μπλοκαριστει η σελιδα (antivirus, firewall κλπ), επισης δοκιμασε και απο το κινητο σου.

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς.Κωδικούς από ΟΑΕΔ και είσαι οκ.

Σε σπηλιά ζεις ............. :-D :P

Ε δεν έμεινα ποτέ άνεργος δουλεύω συνέχεια από τα 19 μόλις απολύθηκα..

Που πατάς για να κάνεις ανανέωση κάρτας ;.

Νόμιζα θέλει φυσικη παρουσία κάθε 2 μήνες στον οαεδ έτσι μου είπαν αλλιώς κόβεται το επίδομα.

Η γυναίκα σταμάτησε γιαυτό ρωτάω.

• Like 1
Δημοσ.

Για πες να κοιταξει στον πινακα με τα στοιχεια της .Καπου κατω γραφει το χρονικο διαστημα στο οποιο γινεται ανανεωση της καρτας.Νομιζω οτι εκει πατας ,στο ενεργοποιει δηλαδη, οταν ειναι για ανανεωση

• Like 1
Δημοσ.

Για πες να κοιταξει στον πινακα με τα στοιχεια της .Καπου κατω γραφει το χρονικο διαστημα στο οποιο γινεται ανανεωση της καρτας.Νομιζω οτι εκει πατας ,στο ενεργοποιει δηλαδη, οταν ειναι για ανανεωση

Το είδα γράφει μέχρι 12/2 , δεν χρειάζεται πλέον φυσική παρουσία; παλιά λέγανε στο κόβουν το επίδομα ανεργίας αν δεν πας από εκεί.

Δημοσ.

Άμα παίρνεις κάποιο επίδομα, θέλει οπωσδήποτε φυσική παρουσία! Ανά 3μηνο νομίζω πως είναι και όχι 2μηνο.

Αν δεν παίρνεις κανένα επίδομα και θες απλά να ανανεώσεις την κάρτα σου, τότε το κάνεις μέσω της ιστοσελίδας του οαεδ.

• Like 3
Δημοσ.

Άμα παίρνεις κάποιο επίδομα, θέλει οπωσδήποτε φυσική παρουσία! Ανά 3μηνο νομίζω πως είναι και όχι 2μηνο.

Αν δεν παίρνεις κανένα επίδομα και θες απλά να ανανεώσεις την κάρτα σου, τότε το κάνεις μέσω της ιστοσελίδας του οαεδ.

Α ωραία τότε σωστά κατάλαβα..θελει να πας από εκεί λογικό είναι, σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Στον οαεδ που πατε εσεις, για να μιλησετε με εργασιακο συμβουλο , ωστε να συνταχθει ατομικο σχεδιο δρασης, παιρνετε χαρτακι ή περιμενετε ουρα ο ενας πισω απ τον αλλον ? :huh:

Δημοσ.

Στον οαεδ που πατε εσεις, για να μιλησετε με εργασιακο συμβουλο , ωστε να συνταχθει ατομικο σχεδιο δρασης, παιρνετε χαρτακι ή περιμενετε ουρα ο ενας πισω απ τον αλλον ? :huh:

Εκει που παω εγω χαρτακι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...