Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει κανείς αλλος στο φορουμ που εχει θεμα τις τελευταιες μερες με την ενεργοποιηση του imessage μεσω αριθμού κινητής κι αν ναι σε ποιον παροχο ειναι;

Δημοσ.

Το imessage δεν ενεργοποιείται με βάση τον πάροχο. Δεν σχετίζεται βασικά. Αν σου λέει 'αναμονή ενεργοποίησης' απλά απενεργοποίησε το κινητό σου κι άνοιξέ το πάλι. Σε μένα αυτό χρειαζότανε για να δουλέψει. 

Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο :)

Δημοσ.

Φυσικά και σχετίζεται με τον πάροχο μιας και στέλνει μήνυμα στον σέρβερ της Apple, εξάλλου βγάζει και σχετικό μήνυμα ότι πιθανώς να υπάρξουν χρεώσεις.

Εχουν γίνει επανεκκινησεις και restore ρυθμίσεων δικτύου

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και σχετίζεται με τον πάροχο μιας και στέλνει μήνυμα στον σέρβερ της Apple, εξάλλου βγάζει και σχετικό μήνυμα ότι πιθανώς να υπάρξουν χρεώσεις.

Εχουν γίνει επανεκκινησεις και restore ρυθμίσεων δικτύου

Που σημαίνει ότι πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να στείλεις SMS στο εξωτερικό. Το πιθανότερο είναι ότι την έχεις και συμβαίνει κάτι άλλο. Μίλα με τον πάροχό σου.

Δημοσ.

υπαρχει κανείς αλλος στο φορουμ που εχει θεμα τις τελευταιες μερες με την ενεργοποιηση του imessage μεσω αριθμού κινητής κι αν ναι σε ποιον παροχο ειναι;

Με Wind είσαι? Γιατί τις τελευταίες μέρες είχαν κλασικά πρόβλημα.

Επίσης μαζί με τη Vodafone συνεχίζουν να χρεώνουν την εν/ποίηση.

Δημοσ.

Και στην wind χρεώνεσαι σε κάθε απόπειρα ενεργοποίησης, ήδη έχω χρεωθεί 1.5 ευρώ από αυτή την υπόθεση. Έχω εντοπίσει κι έναν ακόμη σε άλλο φόρουμ που ειναι κι αυτός wind απλά ψάχνω τον 3ο που θα επιβεβαίωσει το πρόβλημα της wind. Εντωμεταξύ εγώ δεν πείραξα κάτι στο τηλέφωνο, όπως πχ αλλαγή σιμ, απλά ξαφνικά μου ζήτησε να ενεργοποιήσει το iMessage ενώ ήταν ήδη ενεργό.

Δημοσ.

Αυτό εννοώ. Πως συνεχίζουν και χρεώνουν.

Είχα αρκετές μέρες πρόβλημα και τελικώς κατάφερα σήμερα και το εν/ποίησα. Τραγικοί απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...