AristidisZ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Α δε το πήρα χαμπάρι ότι είχε γίνει ban Είχε ανοίξει προ καμιάς βδομάδας ένα thread που έλεγε ότι δε βρίσκει γκόμενα με τίποτα, αλλά μάλλον θα πήγε κάδο
Joe-4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ο βραδυπους ts στο μεταξύ πήγε για μπάνιο και εδώ έχει μετατραπεί σε ιδιοκτήτες vs ενοικιαστές και τι γίνεται στις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης. Κρίνοντας από την φωτό στο προφίλ, ελπίζω μόνο να μην πήγε να αντιμετωπίσει στα ίσα τον ενοικιαστή. <<Μαύρα μάτια>> θα κάνουμε να τον ξαναδούμε.
webparts Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εσυ που δινεις νομιμες λυσεις τι εισαι δικηγορος ? Στα forum εκφραζουμε και γνωμες οχι μονο γνωση νομοθεσιας ....αγορι μου. Για νομιμες λυσεις υπαρχουν οι δικηγοροι . Αγορι μου γνωμη θα πεις οταν ρωταει καποιος για μια ταινια η καποιο προιον. Το να λες εσυ μια δικη σου γνωμη σε θεμα που ψαχνει νομιμη λυση ειναι εντελως ακυρο. Για να λες τη "γνωμη" σου σε τετοια θεματα,ειμαι σιγουρος οτι το κανεις γενικοτερα,απλα επειδη θες να γραψεις κατι. Εχεις σκεφτει οτι μπορει καποιος να παρει τη γνωμη σου στα σοβαρα και να τον παρεις στο λαιμο σου; Εαν ακομα δεν καταλαβαινεις τι λεω,πραγματικα δε μπορω να στο εξηγησω καλυτερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αγορι μου γνωμη θα πεις οταν ρωταει καποιος για μια ταινια η καποιο προιον. Το να λες εσυ μια δικη σου γνωμη σε θεμα που ψαχνει νομιμη λυση ειναι εντελως ακυρο. Για να λες τη "γνωμη" σου σε τετοια θεματα,ειμαι σιγουρος οτι το κανεις γενικοτερα,απλα επειδη θες να γραψεις κατι. Εχεις σκεφτει οτι μπορει καποιος να παρει τη γνωμη σου στα σοβαρα και να τον παρεις στο λαιμο σου; Εαν ακομα δεν καταλαβαινεις τι λεω,πραγματικα δε μπορω να στο εξηγησω καλυτερα. Εχεις μανια με τα ...αγορια !!!!Εχω κι εγω ενα αγορι και δυο κοριτσια.... Δεν θα μου πεις εσυ τι να γραφω και τι οχι στα forum και οποιος τα εχει σαν μοναδικη πηγη πληροφορισης ειναι βλακας. Ουτε εγω μπορω να στο εξηγησω καλυτερα. Το αν γραφω κατι απλα για να το γραφω ασε να το κρινουν καποιοι πιο παλιοι απο σενα εδω αν και δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου. 2
green gordon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αυτο το θεμα αρχισε με flame απο το πρωτο ποστ ((Δεν ξεκουμπιζεται ο ενοικιαστης στους 3 μηνες!!!)) συνεχιστηκε με καταρες απο τον t.s ((οσοι διαφωνουν να τους διαλυσουν οι ενοικιαστες τα σπιτια)) και δεν εχει να προσφερει πια τιποτα.Εχω δει εκατονταδες θρεντ να κλειδωνουν για μικροτερα πραγματα. Ο t.s εχει λιωσει στο cod με τους noobαδες φιλους του και εχει ξεχασει καν την υπαρξη αυτου του θεματος. Τα λεμε παλι οταν παντρευτει η αλλη κορη της θειας του και μπει παλι να κραξει τον επομενο ενοικιαστη που δεν πακεταρει αμεσως μετα το γαμο. 1
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αυτο το θεμα αρχισε με flame απο το πρωτο ποστ ((Δεν ξεκουμπιζεται ο ενοικιαστης στους 3 μηνες!!!)) συνεχιστηκε με καταρες απο τον t.s ((οσοι διαφωνουν να τους διαλυσουν οι ενοικιαστες τα σπιτια)) και δεν εχει να προσφερει πια τιποτα.Εχω δει εκατονταδες θρεντ να κλειδωνουν για μικροτερα πραγματα. Ο t.s εχει λιωσει στο cod με τους noobαδες φιλους του και εχει ξεχασει καν την υπαρξη αυτου του θεματος. Τα λεμε παλι οταν παντρευτει η αλλη κορη της θειας του και μπει παλι να κραξει τον επομενο ενοικιαστη που δεν πακεταρει αμεσως μετα το γαμο. Χάχα χάχα σωστός locked!!
IKARIWTHS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μιας και εχουν μπει και αλλοι παλιοί σε αυτο το thread οπως ο γιαννης platano ,ας πω και γω το κατι τις μου . Ο σπιτονοικοκύρης μου θελει να μεινω μιας και εχουμε εξαιρετική σχεση ,εγω ψαχνω ομως ενα διαμερισμα με περισσότερα τετραγωνικα γιατι μου φαινεται πλεον αρκετα μικρο,ψάχνω 8 μηνες σε τρεις γειτονικές πόλεις των βορειων προαστίων και δε βρισκω τιποτα ! Οποτε ερχομαι να προσθεσω οτι ,ναι αν ειναι εκτος συμβολαιου και το θελει ο ιδιοκτητης το σωστο ειναι να φυγει ο ενοικιαστης αλλα σε 3 μηνες δε γινονται αυτα ,χρειαζεται χρονο και υπομονη. Καλο βραδυ σε ολους . 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Α δε το πήρα χαμπάρι ότι είχε γίνει ban Είχε ανοίξει προ καμιάς βδομάδας ένα thread που έλεγε ότι δε βρίσκει γκόμενα με τίποτα, αλλά μάλλον θα πήγε κάδο Εμένα μου χε στείλει και μήνυμα για τον ίδιο ακριβώς λόγο και μου έλεγε οτι έχει προβλήματα όρασης και διάφορα, κατά τα άλλα μια χαρά έβλεπε για να ρίξει το βρισίδι του στο post. 2
webparts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το αν γραφω κατι απλα για να το γραφω ασε να το κρινουν καποιοι πιο παλιοι απο σενα εδω αν και δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου. Απο τα πιο fail που εχω διαβασει. Απλα για να ξερεις,δεν ειναι αυτο το αρχικο μου προφιλ,ετσι για να απαντησω στον "παλιουρα".
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Απο τα πιο fail που εχω διαβασει. Απλα για να ξερεις,δεν ειναι αυτο το αρχικο μου προφιλ,ετσι για να απαντησω στον "παλιουρα". Σκασιλα μου αν ειναι το αρχικο σου προφιλ .Κανεις δεν σου εδωσε το δικαιωμα να κρινεις τι γραφει ο καθενας εδω.Ουτε σε ρωτησα την γνωμη σου . Το οτι μονο εσυ βρεθηκες ως υψιστος κριτης να με κρινεις μου λεει πολλα. Ξεχασες το ...αγορι σημερα .
webparts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Σκασιλα μου αν ειναι το αρχικο σου προφιλ .Κανεις δεν σου εδωσε το δικαιωμα να κρινεις τι γραφει ο καθενας εδω.Ουτε σε ρωτησα την γνωμη σου . Το οτι μονο εσυ βρεθηκες ως υψιστος κριτης να με κρινεις μου λεει πολλα. Ξεχασες το ...αγορι σημερα . Ναι ειπα να μην το ξαναπω,κουραστηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις