duende Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Οποιος απο εσας εχει στον κυκλο του πρωην φανατικο -δε το κοβω με τιποτα- καπνιστη, πως καταφερε τελικα να το κοψει? μιλαμε για ανθρωπους που να τους πιανει υστερια αν δεν εχουν τσιγαρο και να ειναι καθετοι σε καθε κουβεντα περι διακοπης καπνισματος τι "δουλεψε" τελικα? (εκτος απ'τον χαρο)
Sugizo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Έχω ακούσει πως το χώμα κάνει δουλειά, κατά προτίμηση 2 με 3 μέτρα 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Οποιος απο εσας εχει στον κυκλο του πρωην φανατικο -δε το κοβω με τιποτα- καπνιστη, πως καταφερε τελικα να το κοψει? μιλαμε για ανθρωπους που να τους πιανει υστερια αν δεν εχουν τσιγαρο και να ειναι καθετοι σε καθε κουβεντα περι διακοπης καπνισματος τι "δουλεψε" τελικα? (εκτος απ'τον χαρο) Δούλεψε το ειδικό πρόγραμμα που έχουν αρκετά νοσοκομεία. Έπαιρνε και φαρμακευτική αγωγή για κάποιους μήνες. Το έκοψε μαχαίρι. 1
braxamiotis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Σε μενα,φανατικος καπνιστης(2-3 πακετα την ημερα) δουλεψε το εμφραγμα που επαθα. 10
frapes87 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αμα θές να το κόψεις πραγματικά το κόβεις άμα δεν θές και θέλεις υποκατάστατο ξεκινάς το άτμισμα. Οχι ότι το άτμισμα είναι οκ για την υγεία αλλά ειναι καλύτερο λόγο μικρότερης νικοτίνης και καθόλου πίσσα. 2
duende Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δούλεψε το ειδικό πρόγραμμα που έχουν αρκετά νοσοκομεία. Έπαιρνε και φαρμακευτική αγωγή για κάποιους μήνες. Το έκοψε μαχαίρι. ξερεις αν καλυπτεται απο ΕΟΠΥΥ το ολο πακετο? εχουμε ενα μελος στην οικογενεια με αυτο το θεμα, αλλα ειναι εντελως αντιδραστικος σε οποιαδηποτε κουβεντα περι διακοπης..ακομα και αρρωστος με πνευμονια να ειναι και οι γιατροι να του λενε οτι πρεπει να το κοψει, εκει αυτος..τερμα εθισμος. θα πει κανεις "ε, αστον στη μοιρα του"..πρεπει να υπαρχει τροπος ομως
*nenya* Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Οποιος απο εσας εχει στον κυκλο του πρωην φανατικο -δε το κοβω με τιποτα- καπνιστη, πως καταφερε τελικα να το κοψει? μιλαμε για ανθρωπους που να τους πιανει υστερια αν δεν εχουν τσιγαρο και να ειναι καθετοι σε καθε κουβεντα περι διακοπης καπνισματος τι "δουλεψε" τελικα? (εκτος απ'τον χαρο) Του προτείνεις μια επίσκεψη στο 'Σωτηρία'. Να δει πνεύμονες καπνιστών στην φορμόλη και μετά να πάει καμιά επίσκεψη σε ασθενείς που βρίσκονται σε τελικό στάδιο καρκίνου των πνευμόνων κλπ. Αν δεν τον ταράξουν ούτε λίγο αυτά που θα δει, ε τότε ναι, άστον στη μοίρα του. Φαντάζομαι δεν είναι κανα μωρό να θέλει κάποιον χέρι-χέρι. 2
sixfeetunder Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 στην δικια μου περιπτωση απο 15 χρονων που καπνιζα φανατικος και μαλιστα καπνο και οχι τσιγαρα το εκοψα εδω και 4 χρονια με την βοηθεια του ηλεκτρονικου τσιγαρου αλλα το ειχα βαλει προγραμμα σταδιακα να το κοψω..Το αποτελεσμα? Στους πρωτους 6 μηνες επεσα σε νικοτινη στο μισο,στους αλλους 6 μηνες στο ελαχιστο 2mg αν θυμαμαι καλα. Στον επομενο χρονο το το αραιωνα ακομα περισσοτερο και εχει 2 χρονια κοντα ουτε το ακουμπησα ξανα,με εξερεση οταν εκανα ακομα το ηλεκτρονικο εκανα 1 τσιγαρο και επαθα δηλητηριαση..αφου ξαπλωσα και περιμενα ποτε θα τελειωσει το κακο που με βρηκε. Και παλια ειχα δοκιμασει να το κοψω μαχαιρι οπου σε δεκα μερες ειχα βαλει 5 κιλα και σκεφτηκα αν ειναι στην τελικη να γινω παχυσαρκος και να ξανααρχισω το καπνισμα καλυτερα να μην το κοψω καθολου. Πλεον δεν αντεχω την μυρωδια του 1
duende Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Του προτείνεις μια επίσκεψη στο 'Σωτηρία'. Να δει πνεύμονες καπνιστών στην φορμόλη και μετά να πάει καμιά επίσκεψη σε ασθενείς που βρίσκονται σε τελικό στάδιο καρκίνου των πνευμόνων κλπ. Αν δεν τον ταράξουν ούτε λίγο αυτά που θα δει, ε τότε ναι, άστον στη μοίρα του. Φαντάζομαι δεν είναι κανα μωρό να θέλει κάποιον χέρι-χέρι. αυτο που λες το εχω σκεφτει, αλλα τι θα κανω, θα παω σε ενα νοσοκομειο και θα πω "φερτε μας 2 πνευμονια στη φορμολη και 2 καρκινοπαθεις"?..μονο youtube, αλλα δε "νιωθει"
sixfeetunder Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 στην δικια μου περιπτωση απο 15 χρονων που καπνιζα (40 τωρα) φανατικος και μαλιστα καπνο και οχι τσιγαρα το εκοψα εδω και 4 χρονια με την βοηθεια του ηλεκτρονικου τσιγαρου αλλα το ειχα βαλει προγραμμα σταδιακα να το κοψω..Το αποτελεσμα? Στους πρωτους 6 μηνες επεσα σε νικοτινη στο μισο,στους αλλους 6 μηνες στο ελαχιστο 2mg αν θυμαμαι καλα. Στον επομενο χρονο το το αραιωνα ακομα περισσοτερο και εχει 2 χρονια κοντα ουτε το ακουμπησα ξανα,με εξερεση οταν εκανα ακομα το ηλεκτρονικο εκανα 1 τσιγαρο και επαθα δηλητηριαση..αφου ξαπλωσα και περιμενα ποτε θα τελειωσει το κακο που με βρηκε. Και παλια ειχα δοκιμασει να το κοψω μαχαιρι οπου σε δεκα μερες ειχα βαλει 5 κιλα και σκεφτηκα αν ειναι στην τελικη να γινω παχυσαρκος και να ξανααρχισω το καπνισμα καλυτερα να μην το κοψω καθολου. Πλεον δεν αντεχω την μυρωδια του αυτο που λες το εχω σκεφτει, αλλα τι θα κανω, θα παω σε ενα νοσοκομειο και θα πω "φερτε μας 2 πνευμονια στη φορμολη και 2 καρκινοπαθεις"?..μονο youtube, αλλα δε "νιωθει" Αν δεν θελει μονος του και δεν νιωθει οπως λες δεν μπορεις να κανεις τιποτα εσυ η αλλος τριτος.Πιο πολ πιθανων να πεισμωνει οτι ναναι με τα μυνηματα sorry
*nenya* Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 αυτο που λες το εχω σκεφτει, αλλα τι θα κανω, θα παω σε ενα νοσοκομειο και θα πω "φερτε μας 2 πνευμονια στη φορμολη και 2 καρκινοπαθεις"?..μονο youtube, αλλα δε "νιωθει" Κάποια νοσοκομεία έχουν μουσεία οπότε απλά πας...και απολαμβάνεις τα εκθέματα! 2
xgol Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αν είναι τόσο κάθετος στο να το κόψει, κάποιο άλλο κενό καλύπτει το τσιγάρο.
~mxls~ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Οποιος απο εσας εχει στον κυκλο του πρωην φανατικο -δε το κοβω με τιποτα- καπνιστη, πως καταφερε τελικα να το κοψει? μιλαμε για ανθρωπους που να τους πιανει υστερια αν δεν εχουν τσιγαρο και να ειναι καθετοι σε καθε κουβεντα περι διακοπης καπνισματος τι "δουλεψε" τελικα? (εκτος απ'τον χαρο) Το έχω ακούσει άπειρες φορές το γ@μημένο "δεν το κόβω". Νευριάζω κατά κάποιο τρόπο και μονο που το διαβάζω. Ο χειρότερος καπνιστής που έχω γνωρίσει στη ζωη μου είναι κολλητός φιλος. Το έκοψε μετά από καθημερινό (με άσχημο τρόπο) επί μήνες πρήξιμό μου. Οπότε είτε θα ξέκοβε μαζι μου ή το τσιγάρο. Αληθινός φίλος. Η χειρότερη καπνίστρια επίσης απ'το φιλικο περιβάλλον δεν έπαιρνε από λόγια, το έκοψε με παράδειγμα όπως ο braxamiotis, έπαθε έμφραγμα ο (επίσης κάργα καπνιστής) πατέρας της, και η μαγκια κόπηκε. Μαχαίρι. Οπότε, αν βλέπω τέτοια άτομα, με μίνιμουμ 2 πακέτα την ημέρα, να το κόβουν, σίγουρα κάτι πρέπει να τους ταρακουνήσει τον εγκέφαλο. 4
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Έχω ακούσει και για τον βελονισμό καλά λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις. 2
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Συνήθως υπάρχουν τρεις περιπτώσεις: 1. Εκείνοι που νομίζουν ότι δεν τους νοιάζει αν πάθουν τίποτα και όταν παθαίνουν αφοδεύουν πάνω τους. 2. Εκείνοι που όντως δεν τους νοιάζει, αλλά αν πάθουν κάτι ζητάνε βοήθεια. 3. Εκείνοι που όντως δεν τους νοιάζει, σε βαθμό που προτιμούν να ψοφήσουν αν πάθουν κάτι. Οι πρώτες δύο κατηγορίες θα πρέπει να ενημερώνονται ότι δε θα έχουν μια ζωή τους γύρω τους κάποιους να τρέχουν για εκείνους στους γιατρούς και τα νοσοκομεία. Την τρίτη κατηγορία την αφήνεις στην ησυχία της μέχρι να πεθάνει, χωρίς να ασχολείσαι περαιτέρω. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα