Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πας στο Ογκολογικο καποιου νοσοκομειου, στις χημειοθεραπειες/ακτινοθεραπειες, θα δεις ανθρωπους χωρις μαλλια, χωρις φαρυγγα, χωρις δυναμη, χωρις ελπιδα

30 Χρονια δουλευω σε ογκολογικο,και παει εδω το καπνισμα συνεφο αστα,εγω παντως σωθηκα με το ηλεκτρονικο εδω και 10 μηνες τερμα το τσιγαρο και μηδενικη νικοτινη

• Like 2
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο πατέρας μου κάπνιζε απο τα 15 του μέχρι τα 50 1-2 πακέτα την ημέρα. Έπαθε κάτι πνευμονίες και το έκοψε γιατί τον φόβησαν οι γιατροί. Μετά απο 2 χρόνια έπαθε καρκίνο στον πνεύμονα και 9 μήνες μετά πέθανε. Η μητέρα μου κάπνιζε και αυτή λίγο αλλα μετά απο αυτό το έκοψε μαχαίρι.

Οπότε κόψτε το όσο το δυνατόν συντομότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ τον τελευταίο καιρό να το κόψω, με τη βοήθεια ετούτου δω:

https://play.google.com/store/apps/details?id=alvakos.app.cigarettemeter&hl=en

Σε διάστημα ενός μήνα, από 11-12 τσιγάρα την ημέρα έχω πέσει στα 6. Από εδώ και πέρα το ρυθμίσα σε πιο αργό ρυθμό μείωσης, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... :-/

Καλό κουράγιο σε όσους προσπαθούν να το κόψουν και καλά μυαλά σε όσους αρνούνται να δεχθούν ότι καλό θα ήταν να το κόψουν.

καλη εφαρμογη, thanks!

πολες εμπειριες αναφερθηκαν και ευχαριστω παρα πολυ για το feedback

για αρχη εχω βρει ενα δημοτικο ιατρειο διακοπης καπνισματος οπου η συγκεκριμενη πνευμονολογος διατηρει και δικο της ιατρειο στη περιοχη (σε περιπτωσει που δε νοιωθει ανετα στο πρωτο)

για την ιστορια και γω υπηρξα καπνιστης, αν και ποτε δεν ενιωσα εθισμο, μπορουσα να καπνιζω ενα χρονο και μια μερα απλα να το βαρεθω και να μη ξανακαπνισω για 2-3 χρονια. μου φαινεται υπερανω λογικης ενας ανθρωπος να αντιδρα ετσι στη στερηση του τσιγαρου, οσο και αν ολα τα δεδομενα ειναι ξεκαθαρα, σκοτωνεις τον εαυτο σου! ειναι λες και μπαινει ενα firewall σε καθε φωνη λογικης οταν προκειται για το καπνισμα.

για μενα, θα επρεπε να εχει το ιδιο status οπως ολα τα ναρκωτικα, να απαγορευεται και με το νομο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...