notist Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους ανθρώπους που εργάζονται στο Συνήγορο του Καταναλωτή,είναι επιστήμονες και με βοήθησαν σε ένα τεράστιο πρόβλημα που είχα με τους πρωταθλητές στην παρανομία,ποιους άλλους ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ.Το συμπέρασμα δεν είναι δικό μου ούτε αυθαίρετο,αν μπείτε στη σελίδα τους θα δείτε τα στατιστικά,ακολουθώντας οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.α.Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες της υπόθεσης μου,έτσι κι αλλιώς δεν ενδιαφέρουν κανέναν,μόνο εμένα που είχα το πρόβλημα. Παιδιά μην τους αφήνετε να σας ταλαιπωρούν να σας χαλάνε την ψυχική υγεία και ηρεμία,και μετά την τσέπη σας.Δεν μπορούν από μια θέση που έχουν να αποφασίζουν μονόπλευρα.Με πολύ ωραίο τρόπο νόμιμα και ήρεμα,πηγαίνετε στον συνήγορο για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με φορείς.Σε επαφή μαζί τους θέλοντας να τους ευχαριστήσω για την κατάληξη της υπόθεσης μου,μου είπαν επί λέξη: Κρίμα γιατί ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι μπορούμε και λύνουμε υποθέσεις.Άνθρωποι επιστήμονες καταρτισμένοι και χωρίς κόστος από τη μεριά μου μην το ξεχνάμε αυτό. Πρέπει να είναι από τις λίγες ανεξάρτητες αρχές που έχει να δείξει έργο.Ευχαριστώ πολύ. 12 4
aggelos87 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Πες μας καλέ και με δυο λόγια τι πρόβλημα είχες να μας φύγει η περιέργεια Άσε που μπορεί να έχουν και άλλοι παρόμοιο θέμα και να το ψάξουν στο ιντερνετ.. 3
pontez2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Στον συνηγορο του πολίτη μηπως εννοεις? Διοτι για ΔΕΔΔΗΕ εκει πας
notist Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αν θεωρούν οι διαχειριστές ότι κάτι είναι απρεπές ή προσβλητικό στο ποστ μου ας το διορθώσουν,να μην το σβήσετε σας παρακαλώ. Όχι συνήγορος του Καταναλωτή εκεί για ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΗ να το ξέρετε.Λ.Αλεξάνδρας 144
christakos07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Κάνε μια συνοπτική αναφορά στο προβλημά σου, αν έχεις διάθεση
notist Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Άσε φίλε τι τράβηξα.Θα γράψω κάποια από τα πολλά προς το βράδυ από τον υπολογιστή μου γιατί τώρα γράφω από κινητό. Ποιο πολύ όμως το έκανα για ευχαριστιες,άλλα και για να ενημερώσω όσο ποιο πολλούς γίνεται να πηγαίνουν να καταγγέλλουν απαράδεκτες συμπεριφορές. 3
txcellas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Έχει χρησιμοποιήσει άλλος τον συνήγορο καταναλωτή;
tarantules Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, txcellas είπε Έχει χρησιμοποιήσει άλλος τον συνήγορο καταναλωτή; Εγώ πριν κάποια χρόνια που είχα ένα θέμα με το Πλαίσιο και δικαιώθηκα.Πήγαν να μου πουλήσουν μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών για καινούρια και μου χρέωσαν και μεταφορικά που κανονικά βάση των όρων τους ήταν δωρεάν για αγορές πάνω από κάποιο συγκεκριμένο ποσό. 1
adi32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Εμένα μου έχει χαλάσει ο μετρητης του ρεύματος εδώ και 15 μήνες. Πήγα άπειρες φορές στο δεδηε και πήρα άπειρα τηλέφωνα έκανα καταγγελία στη Ραε αλλά στα @@ τους. Έκανα καταγγελία τον συνήγορο του καταναλωτή και σε δύο μέρες μου απάντησε το δεδηε με συγγνώμες ότι θα το φτιάξουν κλπ. Να δούμε τι θα γίνει και πότε 1
txcellas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Έκανα και εγώ μια καταγγελία. Διαβάζοντας τα σχόλια εδώ μέσα και από την εξυπηρέτηση του νεαρού στα γραφεία τους έχω μεγάλες απαιτήσεις. Αλλά τι γίνεται; Δημόσια υπηρεσία δεν είναι; Πως και λειτουργεί τόσο άμεσα;
xp-user Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, txcellas είπε Έχει χρησιμοποιήσει άλλος τον συνήγορο καταναλωτή; 5-6 φορες .Εκτός απο μια περίπτωση -Pitsos- που έγραψε και εμένα και τον Συνήγορο στα παπα$%&*ια του επειδή ήταν λίγο πριν το φούντο σε όλες τις άλλες περιπτώσεις βρήκα το δίκιο μου.Μιλάμε πάντα για περιπτώσεις που έχεις 100% δίκιο και αυτό κάνει μπαμ έτσι? Ο Συνήγορος δεν ασχολείται με ποινικές η αστικές διαφορές.
txcellas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 πρακτικα δηλαδη ειναι ενας συνηγορος ο οποιος θα αναφερει στο καταστημα τα γεγονοτα απο μια ματια τριτου; Στην περιπτωση μου εχω δικιο 101% (το εχει δεχτει το καταστημα) απλα λογο λογιστικων προβληματων.. αργουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα