InfernoN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Που και που πολυ μια λιγο μια καθολου το χει ξανακάνει παλιοτερα αλλα σταματησε μονο του τωρα ειναι πιο εντονο. Αργοπεθαινει or what 1
soteras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μαλλον πιναει το καημενο δωστου να φαει Λογικα εννοεις ενα φορυβο σαν να του βγαζεις τα εντοστια σε φαση ηηηηηηηηηηηηηη αν ειναι κατι τετοιο λογικα το φουρφουρφι που εχουν ορισμενα πισω κατω καπου διπλα στον κομπρεσορα ψοφαει Εκτος και αμα σου κραταει μουτρα γιατι δεν του κανεις πολλα χαδακια τελευταια 1
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Βάλτου φίμοτρο μην δαγκώσει κάνα παιδάκι. Ο ένας λέει για γρύλισμα, ο άλλος λέει σαν να του βγάζεις τα εντόσθια. Μας έφαγαν οι παρομοιώσεις εδώ μέσα.
moure Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ο ανεμιστήρας θα είναι. Το έπαθα και εγώ πριν από λίγους μήνες.
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Έχεις αποκλείσει το συντονισμό; Νόμιζα οτι ειναι εφικτό μονο το αντίστροφο: Ο συντονισμός να αποκλείει εμάς, τους χρήστες Όσο ζεις, μαθαίνεις WD40 στην βάση του ανεμιστηρακιου, στην πλάτη του ψυγείου, δοκίμασες; Και καθάρισμα απο σκόνη πριν
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το ψυγειο μου γρυλιζει Εμένα κράζει -σπάνε οι πάγοι, αυτόματη απόψυξη φάση- αλλά μιλάμε για τρελό κράξιμο το άτιμο
ΛεναΛενα Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Να του κανεις αντιλυσσικο παραυτα αν γρυλιζει! παντως χωρις πλακα δοκιμασε να καθαρισεις το μοτερακι του, με τον καιρο γεμιζει σκονη και τριχες και το επιβραδυνουν ή το κανουν να...γρυλιζει!lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα