Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Γνωρίζει κάποιος αν μπορούν να αντικατασταθουν τα βουρτσάκια από συρόμενα παράθυρα? Χωρίς να βγουν τα παράθυρα ή τα αλουμίνια.

Αν δεν γίνεται, κάποια πατέντα ή καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από navigator0
Δημοσ.

αυτα τα βουρτακια νομιζω ειναι στην κασα.δεν επιρεαζει το παραθυρο την τοποθετηση,τους,και μπορουν να περαστουν οπως ειναι.αλλα χρειαζεται υπομονη,διοτι κανονικα τοποθετουνται κατα την  συναρμολογηση της κασας.

Δημοσ.

Τα βουρτσακια αυτά μπαίνουν συρταρωτα κατά την διάρκεια της κατασκευής του κουφωματος. Για να τα βγάλεις και να βάλεις καινούργια πρέπει να λύσεις, έστω και λίγο, το κουφωμα.

Δημοσ.

Άρα δεν υπάρχει άλλος τρόπος ή άλλο υλικό για να μην γίνει μερεμέτι με την κάσα;

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, κανένας δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά αν δεν τα δει πρώτα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος χωρίς να κάνεις ζημιά π.χ. με γωνιακό τροχό για να ανοίξεις κανάλι να τα αφαιρέσεις και να βάλεις

καινούργια.

Μπαίνουν κατά τη συναρμολόγηση.

Εγώ ήθελα να αλλάξω ροδάκια σε συρόμενα παράθυρα αλουμινίου και μου ζήτησε αλουμινάς για 4 μπαλκονόπορτες 350

ευρώ γιατί όπως μου είπε έπρεπε να τα λύσει.

Φυσικά μου φάνηκαν υπερβολικά πήρα με 50 ευρώ τα ροδάκια και μόνος μου τα άλλαξα ανοίγοντας δρόμο στη μία γωνία

των παραθύρων με γωνιακό τροχό,προκειμένου να βγάλω τα παλιά και να βάλω τα καινούργια.

Έγιναν τέλεια και δεν φαίνεται τίποτε γιατί είναι προς το μέρος που μπαίνουν στον τοίχο και από την κάτω πλευρά.

Δεν ξέρω αν κάποια τέτοια τεχνική εσένα σε βολεύει και αν μπορεί να γίνει σε μέρος που δεν φαίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...