Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πρώτη φαση ηρεμια δεν γυρνας ακομα κατι πισω γιατι αμα δεν εχει θεμα θα σε πουν δεν μας αφορα.Φανταζομαι με την αναβαθμιση εκανες καθαρη εγκατασταση του λειτουργικου και οχι αντιγραφη μετα εβαλες ολους τους driver απο τη σελιδα του κατασκευαστη και οχι του γειτονα οταν λεμε driver δεν εννοουμε μονο γραφικων και οκ τερμα πεζουν ολα τελεια ολα τα παντα ολα απο driver ?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ολα ολα τα drivers ειναι μεσα σωστα ! αλλα δεν μπορω να βρω το προβλημα σε μια φαση σκεφτηκα μηπως παιζει να νε τα windows δεν μπηκαν καλα μηπως να βαλω τα 7 ? 
τσεκαρα ραμ ! η ραμ δεν ειναι ολα αψογα εκει ! το μονο που μου παει το μυαλο ειναι στην γραφικων ! γιατι στην ουσια αυτη ειναι το κυριως μερος που αλλαξα ! 

παιζει το τροφοδοτικο να μην δινει καλη τροφοδοσια στην γραφικων να ανεβαζει θερμοκρασια και να κολλαει ? 

Δημοσ.

Παιδιά έχω κάνει αναβάθμιση στον υπολογιστή... Έβαλα ssd 500 wd κάρτα γραφικών 8 gb ddr4 cpu amd razer 7 μητρική asrock και 16 ram ddr3

Έβαλα τα windows όλα καλά αγόρασα και τροφοδοτικό 650 καινούργιο... Μόλις μπήκαν τα windows και όλα τα driver το pc φρυζαρε μερικές φορές και χρειαζόταν επανεκκίνηση για ν ξανά δουλέψει... Προσπαθώ να βρω το θέμα..λεεω μήπως θέλει overclock αλλά δεν νομίζω... Ξέρει κανείς τι είναι?

1) Θερμοκρασίες CPU ?

2) Κάνε MEMTEST για την μνήμη

3) Πέρασε το τελευταίο bios της μητρική .

4) Κάνε πλήρη απεγκατάσταση των οδηγών γραφικών και ξανά εγκατάσταση των τελευταίων.

5) Ελπίζω να έχεις περάσει φρέσκια εγκατάσταση λειτουργικού και όχι  να πήρες από το παλαιό pc τον σκληρό με το λειτουργικό και να το φόρτωσες επάνω.

6) Γιατί πήρες τέτοια μητρική για ένα τόσο καλό σύστημα ?  Και γιατί πήρες τόσο χαμηλά χρονισμένες μνήμες ?

Και το τροφοδοτικό είναι ΛΑΘΟΣ για τα χρήματα που έδωσες.

• Like 1
Δημοσ.

παρόμοια freeze ειχα  και εγω πρόσφατα και ο ένοχος ήταν άπλα ενα τσακισμένο καλώδιο sata 

που πηγενε  στον ssd

Εξισου και εχω παρομοια freeze τον τελευταιο μηνα. Το pc μου απλα freezarei και θελει restart. Εψαξα διαφορα forums απο κοσμο που ειχε το ιδιο προβλημα και οντως πολλοι λεγανε για αλλαγη καλωδιου λογο του CRC error. Αλλαξα το καλωδιο και για 2 μερες δεν ειχα καποιο προβλημα μεχρι που σημερα μου το ξαναεκανε :/

Το εκανε και σε εσενα παλι; Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...