Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν παραγγείλω κάτι με αντικαταβολή και αλλάξω τελικά γνώμη, μπορώ απλα να μην αποδεχτώ το δέμα και θα επιστρέψει πίσω;

Υπάρχει περίπτωση το κούριερ/το κατάστημα να αρχίσει τα μα και που και πως και γιατί και να μου δημιουργήσει πρόβλημα;

Αν έχω tracking number θα ήταν καλύτερα να τους πάρω να τους το πω τηλεφωνικά για να μην το φέρουν τσάμπα;

Πήρα κάτι ρούχα από το H&M και άρχισα να το ξανασκέφτομαι. :P Ακύρωση δεν μπορούν να κάνουν παρότι είναι ακόμα In Progress.

Δημοσ.

Δεν θα σαι ο πρώτος. Απλά μην παραλάβεις. Αν θες ενημέρωσε τους για να μην ταλαιπωρείς και τους courier.

Δημοσ.

αν δεν έχει φύγει ακόμα το δεματάκι από αυτούς κάλο είναι να πάρεις ένα τηλ να το ακυρώσεις

διαφορετικά μπορείς να μην το παραλαβεις

Δημοσ.

Αν παραγγείλω κάτι με αντικαταβολή και αλλάξω τελικά γνώμη, μπορώ απλα να μην αποδεχτώ το δέμα και θα επιστρέψει πίσω;

Υπάρχει περίπτωση το κούριερ/το κατάστημα να αρχίσει τα μα και που και πως και γιατί και να μου δημιουργήσει πρόβλημα;

Αν έχω tracking number θα ήταν καλύτερα να τους πάρω να τους το πω τηλεφωνικά για να μην το φέρουν τσάμπα;

Πήρα κάτι ρούχα από το H&M και άρχισα να το ξανασκέφτομαι. :P Ακύρωση δεν μπορούν να κάνουν παρότι είναι ακόμα In Progress.

Ακύρωση θα κανεις παραγγελιας δεν εχεις πληρωσει δεν εχουν να σχοληθουν,  απλα ενημεροι θα πρεπει να ειναι για να μην τη στειλουν αυτο χρειαζεται να επιβεβαιωσεις τηλεφωνικα & mail με το H&M, δεν εχει σχεση η εταιρεια μεταφορας.

Δημοσ.

Thanks!

Τους πήρα ήδη τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να την ακυρώσουν (παρόλο που δεν είχε γίνει shipped). Μόλις μου στείλουν το tracking, θα πάρω τηλέφωνο το courier να ενημερώσω. :)

Δημοσ.

Εννοείται πως μπορείς να το αρνηθείς δεν το συζητάμε , και φυσικά και δεν θα σε πιέσει η εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών να το πάρεις , δεν είναι εισπρακτική :P Εξάλλου οι courier πληρώνονται για να το πάνε από το σημείο Α στο σημείο Β , όχι με βάση τις επιτυχημένες παραδόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...