Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα την περιοδο αυτη ψιλοσκεφτομουν να βρω μια δουλειά που να βγαζω ενα χαρτζιλικι και να δουλεύω κάποιες λίγες ώρες. Μένω με γονείς οπότε δεν είμαι σε φάση αν δε βρω άμεσα δουλειά θα ρθει το τέλος του κόσμου, πλούσιοι δεν είμαστε αλλα μπορούν να με "ταίζουν" οι δικοί μου. Όμως εγώ δε θέλω να τους επιβαρρύνω, θέλω να δουλέψω.

Στη γειτονιά μου άνοιξε ένα σουβλαντζίδικο το οποίο έιχε ένα χαρτάκι ότι ψάχνει προσωπικό. Του μίλησα τον ιδιοκτήτη (μια χαρα μου φανηκε) του είπα οτι δεν εχω καμια εμπειρια αλλα θελω κτλ κτλ και μου ειπε οτι του κανω για σερβιτόρος (κάνει και διανομές έχει και κάποια τραπέζια) και οτι μπορει να μαθω σιγα σιγα τη δουλεια να γινω και τυλιχτης (που μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον και ναι ξερω οτι ειναι δυσκολο). Αυτό έγινε προχτές και μου είπε θα μου τηλεφωνήσει τη δευτέρα-τρίτη γιατί είναι τώρα που ανοίγει η επιχείρηση και έχει τρεξίματα.

Ταυτόχρονα το αγόρι μιας ψιλοφίλης μου από τη σχολή (40ρης ειναι αλλά δεν ειναι παντρεμμενοι δεν ξερω πως να τον πω) με τον οποιο κανουμε παρεα εδω και 2-3 εβδομάδες, παμε και στον κινηματογραφο κτλ μου είπε να δουλέψω στο φαρμακείο του το οποίο είναι αρκετά μεγάλο. Σκάλωσα λίγο γιατί α) αν ήθελε άτομο γιατι δεν έπαιρνε την κοπέλα του β)αν ο "φίλος" μου γίνει εργοδότης μου δε θα ναι δύσκολο μετά να συνεχίσουμε να είμαστε απλά φίλοι; Και γενικά ο τύπος μου φαίνεται λίγο περίεργος γιατί νιώθω ότι έχει φάει ένα μικρό σκάλωμα μαζι μου. Αν τυχει και βγουμε οι δυο μας ή με όλη την παρέα πάντα θα με γυρίσει σπίτι με το αμάξι, θα με πάρει τηλέφωνο για να δει τι κάνω, θα μου πει να παμε να δουμε ταινια (εχουμε δει μπολικες ταινιες), να πάμε για φαγητό κτλ. Τον ρώτησα ότι γιατί μου δίνει τόση σημασία (δεν του το πα ετσι) και μου λεει γιατι του θυμιζω τον μικρό του αδερφό. Νιώθω σαν να μου χει αδυναμία χωρίς να χω καταλαβει γιατι και εγω να τον εκμεταλλευομαι (απο το να με γυρισει σπιτι μεχρι να με παρει υπαλληλο).

Συγγνωμη για το μακροσκελεστατο μήνυμα, απλά θα θελα να ρωτήσω μια γνώμη και απο εσάς. 

Δημοσ.

Και γενικά ο τύπος μου φαίνεται λίγο περίεργος γιατί νιώθω ότι έχει φάει ένα μικρό σκάλωμα μαζι μου. Αν τυχει και βγουμε οι δυο μας ή με όλη την παρέα πάντα θα με γυρίσει σπίτι με το αμάξι, θα με πάρει τηλέφωνο για να δει τι κάνω, θα μου πει να παμε να δουμε ταινια (εχουμε δει μπολικες ταινιες), να πάμε για φαγητό κτλ.

εχουμε thread για λοατ

• Like 14
Δημοσ.

εχουμε thread για λοατ

Δεν ειναι gay (εχει σχεση 100 χρονια με αυτην, τον εχω ακουσει να λεει για γυναικες, εχουμε συζητησει και οι δυο μας για γυναικα, ουτε μου βγαζει οτι ειναι ασε που ποτε δεν εχει κανει καποια "υποπτη" κινηση

Δημοσ.

+1 για το Ν στο σουβλατζιδικο.

Αν δε σε γουσταρε αυτος θα σου λεγα να πας στο φαρμακειο.ιδερ γουεϊ τον κωλο θα σου πιασουν η απο κακες συνθηκες εργασιας η κυριολεκτικα.

• Like 1
Δημοσ.

+1 για το Ν στο σουβλατζιδικο.

Αν δε σε γουσταρε αυτος θα σου λεγα να πας στο φαρμακειο.ιδερ γουεϊ τον κωλο θα σου πιασουν η απο κακες συνθηκες εργασιας η κυριολεκτικα.

οι κακες συνθηκες δε με πειραζουν γιατι αν δω οτι δεν την παλευω απλα θα φυγω. να μου κανει αυτος καιτ περιεργο ψιλοδυσκολο εχει προσωπικο (και ξαναλεω δεν ειναι γκει)

Δημοσ.

να γινω και τυλιχτης (που μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον και ναι ξερω οτι ειναι δυσκολο).

Τι εννοεις με το "ενδιαφερον αλλα δυσκολο" μιλωντας για...τυλιχτη;

Ποιο ακριβως ειναι το ενδιαφερον και ποια ακριβως ειναι η δυσκολια (περα απο τα κλασσικα που συνοδευουν το καθε επαγγελμα, εν προκειμενω ορθοστασια και ζεστη);

• Like 3
Δημοσ.

Τι εννοεις με το "ενδιαφερον αλλα δυσκολο" μιλωντας για...τυλιχτη;

Ποιο ακριβως ειναι το ενδιαφερον και ποια ακριβως ειναι η δυσκολια (περα απο τα κλασσικα που συνοδευουν το καθε επαγγελμα, εν προκειμενω ορθοστασια και ζεστη);

ειναι δυσκολο λιγο μεχρι να μαθεις να στηνεις σωστα το σουβλακι χωρις να σου ανοιγει το περιτυλιγμα και η ζεστη το καλοκαιρι δεν ειναι και λιγο. Δεν ειπα οτι ειναι και η πιο δυσκολη δουλεια του κοσμου μην το παμε στο αλλο ακρο.

Δημοσ.

Φοιτητής φαρμακευτικής και δουλειά σε φαρμακείο δε μου φαίνεται άσχημο. Λογικά τα λεφτά δε θα είναι και τόσο καλά αλλά τουλάχιστον θα μαζέψεις προυπηρεσία για κάτι που στο μέλλον θα ακολουθήσεις. Από σερβιτόρος και τυλιχτής τι μέλλον θα χεις;

Προσωπικά θα προτιμούσα τα 200-300€ σε φαρμακείο, μέσα σε νορμάλ θερμοκρασίες το χειμώνα και κλιματισμό το καλοκαίρι παρά τα 400-500 μέσα σε ένα σουβλατζίδικο.

• Like 1
Δημοσ.

α) αν ήθελε άτομο γιατι δεν έπαιρνε την κοπέλα του β)αν ο "φίλος" μου γίνει εργοδότης μου δε θα ναι δύσκολο μετά να συνεχίσουμε να είμαστε απλά φίλοι; Και γενικά ο τύπος μου φαίνεται λίγο περίεργος γιατί νιώθω ότι έχει φάει ένα μικρό σκάλωμα μαζι μου. Αν τυχει και βγουμε οι δυο μας ή με όλη την παρέα πάντα θα με γυρίσει σπίτι με το αμάξι, θα με πάρει τηλέφωνο για να δει τι κάνω, θα μου πει να παμε να δουμε ταινια (εχουμε δει μπολικες ταινιες), να πάμε για φαγητό κτλ.

ασε που ποτε δεν εχει κανει καποια "υποπτη" κινηση

Τον ρώτησα ότι γιατί μου δίνει τόση σημασία (δεν του το πα ετσι) και μου λεει γιατι του θυμιζω τον μικρό του αδερφό.

με την πρωτη ευκαιρα θα παει να σε "ψαχουλεψει"

Δημοσ.

Όπου και να πας θα σε βατεψουν (με την καλή έννοια)

Είτε εργασιακά είτε κανονικά μέχρι να μάθεις τη δουλειά.

Οπότε ετοιμάσου και διάλεξε.

Δημοσ.

Δουλειά σε φαρμακείο;; Με όλους τους γριπωμένους να έρχονται να αγοράσουν φάρμακα;

Και με τον κρυφογκει ιδιοκτήτη να σε χαλβαδιάζει όλη την ώρα;

όχι ευχαριστώ  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...