bluesattack Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Και ολα αυτα για να μην σε δουν οι γειτονισσες ? Το σωστο ερωτημα θα ηταν...τι να κανω για να θαυμασουν οι γειτονισσες την κορμαρα μου Εγώ σκεφτόμουν αν υπήρχε κάποιος σιδηρόδρομος 1cm πάχους που να μην βιδωνεται αλλά να είναι με αυξανόμενο μήκος και να σφίγγεται ανάμεσα στα άκρα του ανοίγματος όπως η μλκία που υπάρχει για έλξεις. Ε και αυτο γινεται.Με ντιζες/σωληνες που εχουν σπειρωμα και παξιμαδια για σφιξιμο.Αλλα θελει στην ακρη να ειναι λιγο πλατυ το παπαρακι για να μπορεσεις να το σφιξεις και να εχεις βαλει και καμμια βεντουζα.Υποθετω οτι και η μπαρα για ελξεις καποια τετοια λογικη θα εχει Υπαρχουν σωληνες λεπτοι , ντιζες λεπτες ,παπαρακια για βιδωμα στο τοιχο (εσυ δεν θα το βιδωσεις , θα το σφιξεις με παξιμαδια ) , δηλαδη ειναι πιο απλο απ'οτι ακουγεται.Και μετα περνας κρικους και κουρτινα
*nenya* Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 http://m.ikea.gr/leuka-eidi/rages-kourtinon-kai-kourtinoxula/kourtinoxula/racka-koyrtinoksylo-37021/70221395/ Ρυθμιζομενο. Και το στριμωχνεις οπως θες.
kakofonixx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αυτοκόλλητο αμμοβολής πάνω στο τζαμί. Και θα έχεις διάχυτο φως και δε θα σε βλέπουν. Και όποτε θες το ξεκολλάς χωρίς να σου αφήσει σημάδια
funbreaker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε αυτό για τις κουρτίνες μπάνιου. Ήταν η πρώτη σκέψη αλλά όπως ήδη είπαμε δεν θα ανοίγει η πόρτα οπότε χρειάζομαι κάτι τέτοιο με πάχος λιγότερο από 1cm. Και ολα αυτα για να μην σε δουν οι γειτονισσες ? Το σωστο ερωτημα θα ηταν...τι να κανω για να θαυμασουν οι γειτονισσες την κορμαρα μου Ε και αυτο γινεται.Με ντιζες/σωληνες που εχουν σπειρωμα και παξιμαδια για σφιξιμο.Αλλα θελει στην ακρη να ειναι λιγο πλατυ το παπαρακι για να μπορεσεις να το σφιξεις και να εχεις βαλει και καμμια βεντουζα.Υποθετω οτι και η μπαρα για ελξεις καποια τετοια λογικη θα εχει Υπαρχουν σωληνες λεπτοι , ντιζες λεπτες ,παπαρακια για βιδωμα στο τοιχο (εσυ δεν θα το βιδωσεις , θα το σφιξεις με παξιμαδια ) , δηλαδη ειναι πιο απλο απ'οτι ακουγεται.Και μετα περνας κρικους και κουρτινα Δεν κατάλαβα τίποτα. http://m.ikea.gr/leuka-eidi/rages-kourtinon-kai-kourtinoxula/kourtinoxula/racka-koyrtinoksylo-37021/70221395/ Ρυθμιζομενο. Και το στριμωχνεις οπως θες. Ναι αλλά έχει πάχος 2 cm που νομίζω πως είναι περισσότερο απ το κενό. Μπορεί να μην ανοίγει η πόρτα. Επίσης θα σφίγγει καλά ή θα πέσει σε 1 ώρα; Δεν είμαι σίγουρος αν είναι φτιαγμένος για να σφινώνει στο άνοιγμα ή αν απλά είναι μεταβλητού μεγέθους και στηρίζεται σε καρφωμένα στηρίγματα. Αυτοκόλλητο αμμοβολής πάνω στο τζαμί. Και θα έχεις διάχυτο φως και δε θα σε βλέπουν. Και όποτε θες το ξεκολλάς χωρίς να σου αφήσει σημάδια Είναι ιδανική λύση αλλά είμαστε σίγουροι πως βγαίνει χωρίς σημάδια;
bluesattack Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ετσι διαφημιζονται , οτι δεν αφηνουν σημαδια.Βεβαια βρισκεις αυτοκολλητα σε μεγαλο ευρος τιμων (υποθετω και ποιοτητας )
ΑΧΑΙΟΣ-ΠΑΤΡΑ Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 https://www.leroymerlin.gr/gr/diakosmisi/kourtinoxula-sidirodromoi/kourtinoxulo-parathurou-axesouar/stirigmata-autokollita-stroggula-katallila-gia-kourtinoxula-parathurou-o25mm-82077361 Στηρίγματα αυτοκόλλητα στρογγυλά κατάλληλα για κουρτινόξυλα παραθύρου Ø25mm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα