Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπιτι εχω μεγαλο θεμα με την υγρασια.

Αγορασα αφυγραντηρα και η επομενη κινηση ειναι να μετακινηθει το πλυτηριο στο υπογειο καθως να αγοραστει και ενα στεγνωτηριο να μπει διπλα του.

Εχω μαυρα μεσανυχτα πανω στο θεμα.

Με ενδιαφερει να ειναι 8κιλο για να χωραει τον ιδιο ογκο ρουχων που χωραει το πλυντηριο.

Διαβασα οτι καλο ειναι να εχει αντλια θερμοτητας και να ειναι Α+++ .

https://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines/dryers/178408-samsung-dv80m52103w/lv

Εχω δει αυτο. Εχετε καμια αποψη? Εχετε να αντιπροτεινετε καποιο αλλο?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Άφησες τα κλόκια κι έπιασες τις μπουγάδες ωρέ; :Ρ

Ερώτηση: Ο αφυγραντήρας δεν κάνει δουλειά στο στέγνωμα των ρούχων;

Τι ευχαριστη εκπληξη!!!

Μακαρι να μπορουσα να ασχολουμε με το oc οπως ασχολιομουν παλιοτερα! Τωρα τρωω παντοφλα οταν αγοραζω καινουριο hardware και μαζευτηκα....(αν και εχω μια sabertooth z97 με 4790κ και μια x99 sabertooth χωρις cpu και θα καποια στιγμη θα παιξω! θα σε ενημερωσω να θυμηθουμε τα παλια!)

Ο αφυγραντηρας θα μεινει στο ισογειο (σπιτι) για να διωξει την υγρασια και το πλυντηριο στεγνωτηριο θα παει στο υπογειο.

Δημοσ.

Εμπειρία από πρώτο χέρι με στεγνωτήρια δεν έχω, γι' αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω ουσιαστικά.

Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι η LG είναι αρκετά δυνατή στα πλυντήρια ρούχων, και ΑΝ κρίνω από αυτό, θα έριχνα και σε LG μια ματιά, π.χ. αυτό, για το οποίο στο skroutz αλλά και σε ξένα sites διαβάζω καλά λόγια.

Προφανώς κάποιος πιο έμπειρος με το θέμα λογικά θα δώσει περισσότερη βοήθεια.

Δημοσ.

Άφησες τα κλόκια κι έπιασες τις μπουγάδες ωρέ; :Ρ

Ερώτηση: Ο αφυγραντήρας δεν κάνει δουλειά στο στέγνωμα των ρούχων;

Κάνει καλή δουλειά! Εγώ αν κι έχω πλυντήριο - στεγνωτήριο χρησιμοποιώ και τον αφυγραντήρα για στέγνωμα!

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι αντί να τελειώνεις μπαμ μπαμ, κάνουν πόσες ώρες να στεγνώσουν τα ρούχα...

Δημοσ.

Κι αντί να τελειώνεις μπαμ μπαμ, κάνουν πόσες ώρες να στεγνώσουν τα ρούχα...

Αν το λες για μένα, εννοώ για ρούχα που δεν μπαίνουν στεγνωτήριο! :P

Δημοσ.

Καλησπέρα, η γυναίκα μου γκρίνιαζε πολύ καιρό για στεγνωτήριο λόγω της πολύς υγρασίας και μπορώ να πω ότι από τότε που πήραμε σώθηκε. Καταρχάς πρέπει να σου πω ότι αν έχεις τη δυνατότητα να πάρεις με αντλία θερμότητας και όχι με αντιστάσεις. Θα το πληρώσεις παραπάνω στην αγορά αλλά θα κάνεις απόσβεση από το ρεύμα που θα εξοικονομεις.

Εμείς πήραμε το https://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines/dryers/179962-aeg-t8dbc49s στα 649 από κωτσοβολο, δε ξέρω γιατί ανέβηκε τόσο η τιμή του. Τα ρούχα βγαίνουν αφράτα και τα περισσότερα δε χρειάζονται καν σιδέρωμα. Επίσης σημαντικό ειναι ότι το φίλτρο μαζεύει ότι χνουδι μπορείς να φανταστείς, το οποίο χωρίς στεγνωτήριο θα ήταν στο πάτωμα η στο κρεβάτι σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...