elias183 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά!Εχω την Corsair Obsidian 750d case και εχει μερικες μερες που ελειξε η εγγυηση.Στο μπροστινο πανελ ενα κλιπακι απο την αρχη ηταν χαλαρο και εδω και πολυ καιρο σταματησε να κουμπωνει το μπροστινο καπακι. Συνεχεια ελεγα θα στειλω τικετ για RMA αλλα το ξεχνουσα.Τεσπα με τα πολλα εστειλα και δεχτηκαν να μου στειλουν *σαν εξαιρεση* (οπως αναφερθηκε) το ανταλλακτικο δωρεαν καθως εχει μονο μερικες μερες που τελειωσε η εγγυηση.Μου ηρθε κανονικα RMA shipping mail αλλα και ενα SMS που με τρομαξε λιγο.Ειναι απο την DHL και λεει το εξης:Μπηκα στο λινκ που εχει πληροφοριες και βλεπω οτι αποστελλεται απο AMSTERDAM - NETHERLANDS, THE.Υπαρχει περιπτωση να μου ζητησουν να πληρωσω τελωνειο για κατι τετοιο?Γιατι με αυτα που διαβαζω για την DHL τρομαξα..Το ανταλλακτικο που μου στελνουν ειναι αυτο: http://www.corsair.com/en-us/obsidian-series-750d-front-fasciaΕυχαριστω πολυ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει τελωνειο για χώρες εντός ΕΕ...
Hapatingo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Είναι αυτοματοποιημένα τα μηνύματα. Δεν θα έχεις πρόβλημα.
elias183 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σίγουρα ετσι? Γιατι ξερω οτι η Corsair ειναι Αμερικανική εταιρία και με παραξενευσε που αποστέλλεται απο Αμστερνταμ. Τουλάχιστον ετσι λεει στην DHL. Ευχαριστώ!
MessatsuRoku Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σίγουρα ετσι? Γιατι ξερω οτι η Corsair ειναι Αμερικανική εταιρία και με παραξενευσε που αποστέλλεται απο Αμστερνταμ. Τουλάχιστον ετσι λεει στην DHL. Ευχαριστώ! Σιγουρα εχει παρατηρμα στην Ευρωπη, οπως λενε εντος ΕΕ δεν παιζει τελωνειο
elias183 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα