pastelidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Οτι λεει ο τιτλος παιδες, τι κανω σε αυτη τη περιπτωση?μολις πριν απο λιγο μου ηρθε απο το καταστημα email μεσω του amazon οτι οταν ερθει να κανω refuse!Το κανω? Τις κράταω? H Πληρωμη και το refund εγινε σε χρεωστικη καρτα...Σας εχει τυχει? Το συνολικο κοστος ήταν 359€Καλημερα σας!
Silverage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Έχει tracking number; Και να μην έχει πάντως στείλτο πίσω, είναι ακριβό αντικείμενο. Εμένα δεν είχε έρθει ένα βιβλίο μια φορά και στείλανε άλλο αλλά μου είπαν αν έρθει το πρώτο να το κρατήσω. Τελικά ήρθε μετά απο μια εβδομάδα.
makfil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αφού πήρες τα χρήματά σου, ρωτάς αν θα κρατήσεις και το δέμα, ενώ σου είπαν να αρνηθείς την παραλαβή; Δύο (τίμιες και ηθικές) λύσεις έχεις: 1. παραλαμβάνεις και συνεννοείσαι για την επιστροφή των χρημάτων στην αμαζόνα 2. αρνείσαι την παραλαβή (στο ταχυδρομείο) και το δέμα επιστρέφει στην αμαζόνα. 1
Eliaskat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 κρατα το να δεις τι θα γινει... με tracking ειναι , υπογραφεις για την παραλαβη... Πλακα θα εχει....
Hapatingo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 κρατα το να δεις τι θα γινει... με tracking ειναι , υπογραφεις για την παραλαβη... Πλακα θα εχει.... Ναι τι να σου πω, θα σκάσουμε από τα γέλια!
petran91 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 κρατα το να δεις τι θα γινει... με tracking ειναι , υπογραφεις για την παραλαβη... Πλακα θα εχει.... Δηλαδή τι θα του κάνουν αν το παραλάβει και δεν πληρώσει? Εγώ λέω τίποτα απολύτως. Απλά το σωστό για διάφορους λόγους είναι να μην παραλάβει.
MessatsuRoku Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αφου σου βαλαν refund κανε αρνηση παραλαβης
stelios18120 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μην παραλάβεις και τελείωσε θα πάει πίσω.
stefanosnik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά πριν 1-2 χρόνια μια φίλη μου παραγγέλνει snowboard + δέστρες από γερμανια (500+), αργούν να έρθουν κάνει refund και την επόμενη μέρα στην πόρτα το courier με την σανίδα... Μην τα πολύ λόγο εννοείτε την κράτησε και δεν έγινε απολύτως τπτ.. Αυτά ... !!! ( με tracking number)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα