captaintzim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Χαιρετώ το φόρουμ και θέλω τη βοήθεια σας επειγόντως. Εκανα σήμερα αναβάθμιση των windows και επιστρέφοντας μετά από ώρες αναβάθμισης, διαπίστωσα πως έχουν εξαφανιστεί ΟΛΑ τα αρχεία μου, φωτογραφίες, μουσική. Τι πρέπει να κάνω; Μπορώ να επαναφέρω τον υπολογιστή όπως ήταν χθες με τα αρχεία; Εχω πάθει σοκ...μόνο αυτό λέω... Δεν είχα προλάβει να κανω back up φωτος και αρχεία από το καλοκαίρι...
argimeg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 δες εάν μέσα στον φάκελο users έχει κάποιον χρήστη με το username σου αλλαγμένο κάπως και μπες μέσα και ψάξε αρχεία στο documents
captaintzim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, μέσω windows update... Στην αρχή είχα πάθει σοκ γιατι έψαχνα αλλά δεν έβρισκα τίποτα... Μετά, όταν ξαναμπήκα, εντόπισα αυτό που λέτε για τα αρχεία old. Τα βρήκα. Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Κράτα backup γιατι αυτο το φάκελο τον διαγράφει αυτόματα μετά από ένα μήνα.
accipio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Όχι έναν μήνα αλλά δέκα μέρες. Η χρονική διάρκεια του ένα μήνα ίσχυε παλιότερα παλιότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα