Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.

Όπως λέει και ο τίτλος είμαι και εγώ πλέον ένας χρήστης θύμα.

Όπως όλα δείχνουν ο συγκεκριμένος δήθεν πωλητής ήταν απατεώνας.

Βέβαια έπρεπε να το καταλάβω αλλά επειδή χρειαζόμουν ένα κινητό άμεσα δεν το έδωσα και πολύ σημασία ότι το προφίλ δημιουργήθηκε 29/11.

Δεν αναφέρω το όνομα ακόμη γιατί περιμένω μπας και έρθει το πακέτο μου αύριο αλλά μάλλον μάταια κάνω όνειρα.

Μίλησαμε στο τηλέφωνο μου ακουγόταν νορμάλ άνθρωπος και εξυπηρετικος μου ζήτησε κατάθεση χρημάτων για αποστολή του πακέτου του έκανα φυσικά το ποσό των 250€ και από τότε δεν απαντάει ούτε σε μηνύματα αλλά ούτε και στο τηλέφωνο το οποίο είναι κλειστό.

Και τώρα περιμένω να ξημερώσει και να επικοινωνήσω με την διωξη.

Έχω τα εξής στοιχεία του όνομα επώνυμο, αριθμό λογαριασμού τράπεζης, κινητό και που δήθεν έμενε.

Οπότε πίστευω με αυτά τα στοιχεία μπας και καταφέρω κάτι.

Οι παθών τι συμβουλευουν ποια κίνηση από εδώ και πέρα;

• Like 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να πω κάτι και ας φανώ λίγο κακός, έχει γεμίσει το φόρουμ με τέτοια thread ΕΛΕΟΣ πια κάθε μέρα τα ίδια , πάτε και βάζετε λεφτά σε λογαριασμό αγνώστων και μετά ψάχνεστε ας προσεχατε ρε παιδιά.......    . έγραψες τουλάχιστον πάνω στην απόδειξη κατάθεσης για αγορά κινητού τάδε?

• Like 3
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.

Όπως λέει και ο τίτλος είμαι και εγώ πλέον ένας χρήστης θύμα.

Όπως όλα δείχνουν ο συγκεκριμένος δήθεν πωλητής ήταν απατεώνας.

Βέβαια έπρεπε να το καταλάβω αλλά επειδή χρειαζόμουν ένα κινητό άμεσα δεν το έδωσα και πολύ σημασία ότι το προφίλ δημιουργήθηκε 29/11.

Οπότε πίστευω με αυτά τα στοιχεία μπας και καταφέρω κάτι.

Οι παθών τι συμβουλευουν ποια κίνηση από εδώ και πέρα;

Είσαι παλιό μέλος έχουν ανοιχτή εκατοντάδες παρόμοια θέματα κατά καιρούς στο insomnia  αυτό τουλάχιστον έπρεπε να σε κάνει ποιο επιφυλακτικό  και ποιο προσεκτικό στην συναλλαγή σου μακάρι να βγάλεις  μια άκρη και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω άλλα κομμάτι δύσκολο το βλέπω.

• Confused 1
Δημοσ.

να πω κάτι και ας φανώ λίγο κακός, έχει γεμίσει το φόρουμ με τέτοια thread ΕΛΕΟΣ πια κάθε μέρα τα ίδια , πάτε και βάζετε λεφτά σε λογαριασμό αγνώστων και μετά ψάχνεστε ας προσεχατε ρε παιδιά....... . έγραψες τουλάχιστον πάνω στην απόδειξη κατάθεσης για αγορά κινητού τάδε?

Όχι δεν έχω γράψει αλλά πιστεύω αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορει να αποδείξει ότι δεν εξαπατηθηκα.

Επίσης κατάθεση όπως δέχομαι και εγώ από πολλά παιδιά πριν την αγορά κάποιου προϊόν έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση, μιλώντας με τον συγκεκριμένο με πρόδωσε η συμπεριφορά του και η εξυπηρέτηση που τον διευκρίνε.

Δημοσ.

Όχι δεν έχω γράψει αλλά πιστεύω αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορει να αποδείξει ότι δεν εξαπατηθηκα.

ίσως δεν είμαι νομικός αλλά ούτε εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι εξαπατήθηκες επίσης αν δεν κάνω λάθος εσύ πρέπει να αποδείξεις ότι εξαπατήθηκες και όχι αυτός ότι δεν σε εξαπάτησε 

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι παλιό μέλος έχουν ανοιχτή εκατοντάδες παρόμοια θέματα κατά καιρούς στο insomnia  αυτό τουλάχιστον έπρεπε να σε κάνει ποιο επιφυλακτικό  και ποιο προσεκτικό στην συναλλαγή σου μακάρι να βγάλεις  μια άκρη και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω άλλα κομμάτι δύσκολο το βλέπω.

Απ ότι φαίνεται για όλους υπάρχει πρώτη φορά, εντάξει δεν δικαιολογουμε έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός.

Πιστεύω να βγάλω κάποια άκρη εάν και πιστεύω ότι με βάσει τον τραπεζικό λογαριασμό θα μεταβω και στον εισαγγελέα να καταθέσω μήνυση κάτι μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

Απ ότι φαίνεται για όλους υπάρχει πρώτη φορά, εντάξει δεν δικαιολογουμε έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός.

Πιστεύω να βγάλω κάποια άκρη εάν και πιστεύω ότι με βάσει τον τραπεζικό λογαριασμό θα μεταβω και στον εισαγγελέα να καταθέσω μήνυση κάτι μπορεί να γίνει.

ποτε εγινε η καταθεση?

Δημοσ.

ίσως δεν είμαι νομικός αλλά ούτε εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι εξαπατήθηκες επίσης αν δεν κάνω λάθος εσύ πρέπει να αποδείξεις ότι εξαπατήθηκες και όχι αυτός ότι δεν σε εξαπάτησε

Μα έχω κατάθεση χρημάτων,συνομιλίες που είναι υπέρ μου ότι κάτι συμβαίνει δέμα που δεν έχω παραλάβει τηλέφωνο που δεν σηκώνει που απ ότι έχω διαπίστωσει ο αριθμός είναι δηλώμενος σε ένα όνομα γυναίκας που αντιστοιχούν 750 αριθμοί στο ίδιο όνομα.
Δημοσ.

ψιτ,η μηνυση ειναι 150 ε οποτε αστο επισης ο εισαγγελεας δεν ασχολειται με μπουρδες,,στην διωξη ηλεκτρονικου για να γινει αυταπαγγελτα και ναι θα βγαλεις ακρη

Δημοσ.

Επειδή έχει παραγίνει το κακό Θα πρέπει στο φόρουμ να μπει κάποιος περιορισμός που να μην επιτρέπει σε νέα μέλη να περνουν μερος στις αγγελιες αν δεν παραμείνουν ως ενεργά για ένα χρόνο τουλάχιστον.

• Like 2
Δημοσ.

Η κατάθεση έγινε την Τρίτη, απλά επειδή μου είπε ότι μένει σε νησί το δέμα θα έκανε 2 ημέρες εχθές πήγα στο κουριερ που είπαμε ότι θα το στείλει και ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιο δέμα στο όνομα μου είπαν ότι δεν φαίνεται στο σύστημα να έχει σταλεί κάτι σε έμενα.

ψιτ,η μηνυση ειναι 150 ε οποτε αστο επισης ο εισαγγελεας δεν ασχολειται με μπουρδες,,στην διωξη ηλεκτρονικου για να γινει αυταπαγγελτα και ναι θα βγαλεις ακρη

Επειδή δεν με ενδιαφέρει το 150€ εδώ έχω δώσει 250€ στον απατεώνα και πάλι δεν θα σκάσω απλά η κορόιδα που έκανα θα του τα πάρω δίπλα
Δημοσ.

η Τραπεζα δεν ανοιγει λογαριασμο χωρις στοιχεια,ζητανε τη μανα τους και το πατερα τους, αν κινησεις διαδικασια

να μαθεις  ποιος ειναι μηπως και καταφερεις να κανεις κατι και κυριως να μη την πατησουν και αλλοι .

Δημοσ.

Χρονο και χρημα θελει να τον κυνηγησεις με δικηγορο αλλα οπως καταλαβαινεις θα ταλαιπωρηθεις και θα μπεις σε εξτρα εξοδα, οπως λεει και ο σφακιανακης σε ενα τραγουδι του λυκοι θα υπαρχουν οσο υπαρχουν προβατα, με το μπαρδον κι ολας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...