alex52 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή έχει παραγίνει το κακό Θα πρέπει στο φόρουμ να μπει κάποιος περιορισμός που να μην επιτρέπει σε νέα μέλη να περνουν μερος στις αγγελιες αν δεν παραμείνουν ως ενεργά για ένα χρόνο τουλάχιστον. Γενικά πλέον το σιτε το έχουν χαλάσει όλοι η σαρα που έχει μαζευτεί εδώ μέσα της προάλλες έστειλα ένα δέμα σε ένα βλακα στην Θεσσαλονίκη μου έλεγε ότι έλαβε το δέμα και εγώ περίμενα τα χρήματα της αντικαταβολής αλλά μάταια δεν είχε πάει να παραλάβη το δέμα ποτέ όταν επικοινώνησα με τα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι το δέμα δεν πάει να το παραλάβει πάρα την 2 ειδοποίηση που έλαβε και ο συγκεκριμένος είχε και αξιολογήσεις τρομάρα του, και αυτό πάλι με αξιολογήσεις κτλπ πάλι δεν είναι ασφαλή επιλογή. η Τραπεζα δεν ανοιγει λογαριασμο χωρις στοιχεια,ζητανε τη μανα τους και το πατερα τους, αν κινησεις διαδικασια να μαθεις ποιος ειναι μηπως και καταφερεις να κανεις κατι και κυριως να μη την πατησουν και αλλοι . Έχω όνομα επώνυμο τηλέφωνο και σε λίγο θα ανεβάσω το nickname και εάν θέλετε και τα προσωπικά στοιχεία εάν αυτό είναι επιτρεπτό από τους κανόνες του σιτε.
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 κριμα παντως που μετα τοσο μπλα μπλα και αρθρα και ακομα βρισκουν ατομα και κανουν τετοια. ρε συ ts επρεπε να το ψαξεις φουλ και να μην σου φαει τα λεφτα ετσι.
moutsa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Θα πας στην αστυνομία να κάνεις καταγγελία και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Θα γίνει η σχετική έρευνα και θα τον τσιμπήσουν το μάγκα.
slk200gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 εγω νομιζω οτι το θεμα των αξιολογησεων πρεπει να σταματησει ,δεστε τις αγγελιες ι ,πολλοι γραφουν καταθεση προκαταβολικα δεστε τις αξιολογησεις μου ,χεστηκα για τις αξιολογησεις μονο τους απατεωνες βολευει ,χερι με χερι η αντικαταβολη και μια που μιλαμε για αγγελιες δεστε και κατι τουβλα που που πουλανε 1,5 χρονων s7edge 20 ε ακριβοτερο απο καινουριο στο σκρουτζ
villasg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδες σε υποπτους και αγνωστους ( εγγραφη 29/11) υπαρχει λυση . Ζηταμε αποστολη με αντικαταβολη μεσω Γενικης Ταχυδρομικης (+7€) και απαιτουμε απο τον πωλητη να γραψει στο συνοδευτικο χαρτι οτι επιτρεπει το ανοιγμα του κουτιου και τον ελεγχο πριν την τελικη παραλαβη . Επισης πιο καλα παμε για παραλαβη απο το καταστημα της γενικης και οχι απο τον κουριερ . 1
alex52 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 κριμα παντως που μετα τοσο μπλα μπλα και αρθρα και ακομα βρισκουν ατομα και κανουν τετοια. ρε συ ts επρεπε να το ψαξεις φουλ και να μην σου φαει τα λεφτα ετσι. Εσύ πιστεύεις ότι εφόσον έχω όνομα τηλ τραπεζικό λογαριασμό και πάω τώρα αστυνομία υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει εγώ θα διεκδικισω σε όποιον ανήκει τελικά αυτός ο λογαριασμός.Φίλος αστυνομικός εφόσον υπάρχει δολος και εξάπτηση χρηματικού πόσου είναι θέμα χρόνου. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδες σε υποπτους και αγνωστους ( εγγραφη 29/11) υπαρχει λυση . Ζηταμε αποστολη με αντικαταβολη μεσω Γενικης Ταχυδρομικης (+7€) και απαιτουμε απο τον πωλητη να γραψει στο συνοδευτικο χαρτι οτι επιτρεπει το ανοιγμα του κουτιου και τον ελεγχο πριν την τελικη παραλαβη . Επισης πιο καλα παμε για παραλαβη απο το καταστημα της γενικης και οχι απο τον κουριερ . Απογορευται αυτί που λες και ειν παράνομο, δεν το δέχονται καν τα περισσότερα καταστήματα, και πάλι δεν έχει νόημα, πες ότι σου έστειλε μια κάρτα γραφικών τι θα πεις? Κάτσε φίλε να την βάλω στον υπολογιστή να παίξω ένα map στο BF?
alex52 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Γενικά πάρα είναι είμαι γίνει το κακό όχι μονάχα στο σιτε παντού, ίσα ίσα όμως όλοι πίσω από τον υπολογιστή εκμετάλλευονται την απόκρυψη της ταυτότητας και κάνουν ότι τους καπνίσει.
driverpit Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Γενικά πλέον το σιτε το έχουν χαλάσει όλοι η σαρα που έχει μαζευτεί εδώ μέσα της προάλλες έστειλα ένα δέμα σε ένα βλακα στην Θεσσαλονίκη μου έλεγε ότι έλαβε το δέμα και εγώ περίμενα τα χρήματα της αντικαταβολής αλλά μάταια δεν είχε πάει να παραλάβη το δέμα ποτέ όταν επικοινώνησα με τα ΕΛΤΑ μο Εγώ πάλη μια χαρά το βρίσκω το site ουδέποτε είχα πρόβλημα στης συναλλαγές μου όσο χρόνια είμαι μέλος απλά γιατί με όποιον συναλλάσσομαι των περνάω πρώτα από κόσκινο είτε από κοντά γίνει η συναλλαγή είτε από απόσταση. 1 1
billiboo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 εγω νομιζω οτι το θεμα των αξιολογησεων πρεπει να σταματησει ,δεστε τις αγγελιες ι ,πολλοι γραφουν καταθεση προκαταβολικα δεστε τις αξιολογησεις μου ,χεστηκα για τις αξιολογησεις μονο τους απατεωνες βολευει ,χερι με χερι η αντικαταβολη και μια που μιλαμε για αγγελιες δεστε και κατι τουβλα που που πουλανε 1,5 χρονων s7edge 20 ε ακριβοτερο απο καινουριο στο σκρουτζ sry για το off topic αλλα να πω κι εγω τον πονο μου xd εδώ θέλουν για gtx 750 ti 100+ ευρώ που υπάρχει στο σκουτζ με 120 η οποία δεν αξίζει με την καμιά σε αυτές τις τιμές και ενας πούλαγε rx 460 μοντέλο που δεν πωλητε Ελλάδα πια και έλεγε οτι επειδή δεν υπάρχει Ελλάδα θέλει 150 ευρώ... αλλά τι να λέμε τώρα οι αγγελίες είναι μεγάλο θέμα Εγώ πάλη μια χαρά το βρίσκω το site ουδέποτε είχα πρόβλημα στης συναλλαγές μου όσο χρόνια είμαι μέλος απλά γιατί με όποιον συναλλάσσομαι των περνάω πρώτα από κόσκινο είτε από κοντά γίνει η συναλλαγή είτε από απόσταση. ουτε εγω ειχα μεχρι τωρα προβλημα ισως μονο το οτι δεν κανουν αξιολογησεις(και δεν νομιζω να εχω στεναχωρησει κανεναν σε αυτο το κοματι) αλλα τι να κανεις... και κακος λεμε το σιτε και σιτε το ινσομνια δεν εχει καμια ευθηνη για τις αγγελιες και ουτε ειναι υπευθηνο να κυνηγαει τους απατεωνες
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εσύ πιστεύεις ότι εφόσον έχω όνομα τηλ τραπεζικό λογαριασμό και πάω τώρα αστυνομία υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει εγώ θα διεκδικισω σε όποιον ανήκει τελικά αυτός ο λογαριασμός. Φίλος αστυνομικός εφόσον υπάρχει δολος και εξάπτηση χρηματικού πόσου είναι θέμα χρόνου. Μακάρι να βγάλεις άκρη φίλε μου Απλά μπαίνεις σε έξοδα και περιπέτειες Εννοείται θέλω να μάθω τι έγινε και πως τον λένε κτλπ το λαμόγιο
tomvrs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ποτε μα ποτε δεν κανεις καταθεση σε πωλητη εφοσον δεν ειναι παλιο μελος με τουλαχιστον πανω απο 15-20 αξιολογησεις θετικες οι οποιες αφορουν κυριως πωλησεις και οχι αγορες ...
Heatspreader Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 εγω νομιζω οτι το θεμα των αξιολογησεων πρεπει να σταματησει ,δεστε τις αγγελιες ι ,πολλοι γραφουν καταθεση προκαταβολικα δεστε τις αξιολογησεις μου ,χεστηκα για τις αξιολογησεις μονο τους απατεωνες βολευει ,χερι με χερι η αντικαταβολη και μια που μιλαμε για αγγελιες δεστε και κατι τουβλα που που πουλανε 1,5 χρονων s7edge 20 ε ακριβοτερο απο καινουριο στο σκρουτζ Όχι man μου, δεν είναι έτσι. Σιγά που θα στείλω εγώ δέμα με αντικαταβολή. Και αν δεν το παραλάβει γιατί να χρεωθώ τα μεταφορικά; Είμαι 10 χρόνια μέλος στο Site με πάνω από 50 κριτικές και σχεδόν 12.000 μηνύματα. Απαιτώ την τραπεζική κατάθεση για όποιον θέλει να κάνει συναλλαγή μαζί μου όταν πρόκειται για αποστολή δέματος. Μπορεί κάποιος να μην έχει εμπιστοσύνη ωστόσο, σεβαστό, να το πάρει από αλλού. Αποφεύγω να κάνω συναλλαγές ακόμα και σε άτομα που κάνουν κατάθεση με λίγα μηνύματα ή αν δεν μου αρέσει ο τρόπος που στέλνουν προσωπικά μηνύματα (greeklish, χαζές ερωτήσεις που περιγράφονται οι απαντήσεις στην αγγελία, κλπ). Γι' αυτό και έχω αυστηρούς κανόνες στις αγγελίες μου. Τα Trolls είναι πολλά. Μια αγγελία μου για παράδειγμα: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/network/1002623-repeater-tp-link-tl-wa730re-v2/ Τρόποι Συναλλαγής / Όροι αγγελίας Συνάντηση στο σταθμό του Μετρό "Νομισματοκοπείο" κατόπιν συνεννόησης. Συνάντηση στο σταθμό του Μετρό "Άγιος Αντώνιος" κάθε Παρασκευή και Σάββατο μεταξύ 21.20 έως και 22.00 κατόπιν συνεννόησης. Αποστολή Πανελλαδικά με Tracking Number αφού προηγηθεί τραπεζική κατάθεση όλου του ποσού σε τράπεζα Πειραιώς. (+2,80€ κόστος αποστολής). Καλύτερη τιμή δεν γίνεται. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές. Μονολεκτικά μηνύματα δεν θα λαμβάνουν απάντηση. Δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί με το πιο άμεσο και συνεννοήσιμο άτομο. Κρατήσεις δεν γίνονται χωρίς πληρωμή. Ακόμα και αν ανταλλάσσουμε μηνύματα με κάποιον χρήστη ώστε να κανονίσουμε συνάντηση, κλπ και κάποιος άλλος κάνει κατάθεση, προτεραιότητα έχει αυτός που έκανε την κατάθεση. Ευχαριστώ. 10
alex52 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ορίστε το προφίλ για αποφυγή νέων κρουσμάτων. Δείχνει ότι μπήκε πάλι σήμερα το πρωί 3
slk200gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Όχι man μου, δεν είναι έτσι. Σιγά που θα στείλω εγώ δέμα με αντικαταβολή. Και αν δεν το παραλάβει γιατί να χρεωθώ τα μεταφορικά; Είμαι 10 χρόνια μέλος στο Site με πάνω από 50 κριτικές και σχεδόν 12.000 μηνύματα. Απαιτώ την τραπεζική κατάθεση για όποιον θέλει να κάνει συναλλαγή μαζί μου όταν πρόκειται για αποστολή δέματος. Μπορεί κάποιος να μην έχει εμπιστοσύνη ωστόσο, σεβαστό, να το πάρει από αλλού. Αποφεύγω να κάνω συναλλαγές ακόμα και σε άτομα που κάνουν κατάθεση με λίγα μηνύματα ή αν δεν μου αρέσει ο τρόπος που στέλνουν προσωπικά μηνύματα (greeklish, χαζές ερωτήσεις που περιγράφονται οι απαντήσεις στην αγγελία, κλπ). Γι' αυτό και έχω αυστηρούς κανόνες στις αγγελίες μου. Τα Trolls είναι πολλά. Μια αγγελία μου για παράδειγμα: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/network/1002623-repeater-tp-link-tl-wa730re-v2/ σορρυ αλλα δεν μου λεει τιποτα οι κριτικες σου ,βεβαια πουλα με οποιον τροπο θελεις απλα εγω δεν θα αγοραζα ποτε ,δεκτο να ζητησεις 10 προκαταβολη για την αποστολη σου αλλα μεχρι εκει για μενα τουλαχιστον 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα