Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι μονοι υπευθυνοι για τις  αγγελιες ειμαστε εμεις, που ειτε θελουμε να πουλησουμε, ειτε να αγορασουμε κατι. 

το φορουμ απλα παρεχει την ευκολια της αγγελιας. 

Παρ' ολα αυτα ομως, θυμαμαι καποτε, υπηρχε μια ας πουμε δικλειδα. δεν μπορουσε ενα νεο μελος με κατω απο καποια μηνυματα στο φορουμ, να βαλει αγγελια. 

αυτο τι εγινε? καταργηθηκε ή ηταν σε αλλο φορουμ, και θυμαμαι λαθος...?? 

δεν μπορουν να μπουν καποιοι συντελεστες, για να επιτρεψει σε καποιο μελος να βαλει αγγελια..?   νομιζω οτι γινεται. 

ειτε καποιος αριθμος ποστ, ειτε καποιο χρονικο οριο, ειτε κατι αλλο... 

το οτι εχει αφεθει στην τυχη του, η πλατφορμα των αγγελιων, το εχω διακρινει καιρο.  δεν μπορει να κανει εγγραφη καποιος ασχετος σημερα, και με 0 ποστ, να βαζει αγγελιες, αξιολογησεις κλπ.

Φυσικά και είμαστε υπεύθυνοι των κινήσεων μας και αυτή την στιγμή δεν καταλογιζω κάτι κατά του σιτε ίσα ίσα μας δίνει και αυτή την δυνατότητα.

Η αναφορά γίνεται προς αποφυγή νέων θυμάτων και ενημέρωση σχετικά την από εδώ και πέρα κίνηση των χρηστών

• Like 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά τα έχουμε αναφέρει πολλάκις παντού

Τώρα είναι θέμα του site το τι κρίνει σωστό και να διαμορφώσει ανάλογα τις αγγελίες και οποιοδήποτε τομέα του φόρουμ.

Δημοσ.

οι μονοι υπευθυνοι για τις  αγγελιες ειμαστε εμεις, που ειτε θελουμε να πουλησουμε, ειτε να αγορασουμε κατι. 

το φορουμ απλα παρεχει την ευκολια της αγγελιας. 

Παρ' ολα αυτα ομως, θυμαμαι καποτε, υπηρχε μια ας πουμε δικλειδα. δεν μπορουσε ενα νεο μελος με κατω απο καποια μηνυματα στο φορουμ, να βαλει αγγελια. 

αυτο τι εγινε? καταργηθηκε ή ηταν σε αλλο φορουμ, και θυμαμαι λαθος...?? 

Παλιά ίσχυε από όσο ξέρω αν δεν κάνω λάθος ύστερα από κάποιον αριθμό μηνυμάτων σου επιτρεπότανε να βάλεις αγγελία.

Σε αυτούς που κάνουν καινούργιο λογαριασμό στο insomnia  να μην τούς δίνεται η δυνατότητα να αναρτήσουν αγγελία

άμεσα παρά όταν συμπληρώσουν τον πρώτο μήνα   μετά την εγγραφή τους να τούς επιτρέπει να ανεβάσουν την αγγελία.

Πιστεύω πως θα βοηθούσε ο παραπάνω κανόνας να αποτρέψει  τούς φαντομάδες στις αγγελίες.      

• Confused 1
Δημοσ.

Βοηθάει αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί ο καθένας να μπει να γράψει 50 μηνύματα στο τσακ μπαμ και να βάλει αγγελία την παπάτζα του.

Το κυριότερο είναι να προσέχουμε. Προφανώς δεν πρόσεξε κανένας από τους 2 εδώ. Ο πωλητής δίνει φόρα παρτίδα τα ονόματά του χωρίς να στείλει τίποτα ενώ ξέρει πως μπορούν εύκολα να τον βρουν (η αδαής είναι ή λέει δε βαριέσαι ποιος θα με ψάξει) και ο αγοραστής βιαζόταν να την πατήσει...

Να ξέρετε πως ούτε στο χέρι με χέρι δεν ξέρεις αν δουλεύει κάτι σωστά...

μια φορά πριν χρόνια είχα αγοράσει μια κάμερα από αγγελία εδώ στο φόρουμ για να παίζω κάτι κασέτες που είχα και ενώ η συναλλαγή έγινε χέρι χέρι και την τσέκαρα και εγώ την κάμερα με δική μου κασέτα (τους έβλεπα πάντως λίγο αγχωμένους αυτούς- ένα ζευγάρι ήταν), όταν την σύνδεσα στην τηλεόραση είχε κοψίματα η εικόνα σε όλες τις κασέτες (ήθελε αλλαγή κεφαλής). Στην οθονίτσα της κάμερας όμως έπαιζαν κανονικά!!

Μάλιστα ο τύπος που μου την πούλησε είχε ξεχάσει και γλέντι από γάμο στη μνήμη...καλά πέρασα!

Κλάιν ένα 50άρικο στοίχισε... τη δουλειά μου την έκανα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα το τραβήξω έχω μάθει ώρα ανάληψης από ποιο ΑΤΜ τώρα είναι θέμα χρόνου το ένταλμα για να ελέγξουν τις κάμερες.
Παιδιά όταν έχεις τραπεζικό λογαριασμό δεν την γλυτωνει κάνεις

Δημοσ.

Απογορευται αυτί που λες και ειν παράνομο, δεν το δέχονται καν τα περισσότερα καταστήματα, και πάλι δεν έχει νόημα, πες ότι σου έστειλε μια κάρτα γραφικών τι θα πεις? Κάτσε φίλε να την βάλω στον υπολογιστή να παίξω ένα map στο BF?

Τουλαχιστον θα δεις οτι ειναι η καρτα γραφικων που πληρωσες και οχι ενα πακετο τσιγαρα

Απο που απαγορευεται και γιατι ειναι παρανομο δεν καταλαβαινω ?

Απο την στιγμη που υπαρχει  εντολη απο τον αποστολεα ειναι καθ ολα νομιμο .

Τουλαχιστον εμενα σε πανω απο 10 δεματα που το εχω κανει δεν υπαρχει αρνηση απο την Γενικη .

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τουλαχιστον θα δεις οτι ειναι η καρτα γραφικων που πληρωσες και οχι ενα πακετο τσιγαρα

Τουλαχιστον εμενα σε πανω απο 10 δεματα που το εχω κανει δεν υπαρχει αρνηση απο την Γενικη .

Υπαρχει και συνφορουμιτης(midnightTX)

που εργαζεται και το εχει γραψει στο καταστημα εδω της γενικης οταν το ζητησα μου ειπαν οτι απογορευετε και μου ειπε κατι νουμερα της αποφασης αλλα δεν τα συγκρατησα

Δημοσ.

Χαίρεται. Εγώ δεν έπεσα θύμα απάτης μέσω αγγελίας αλλά μέσω κανονικού, νόμιμου site. 

Αγόρασα από το Fashion Bay (https://www.fashionbay.gr/) μία Polo γνωστής και ακριβής εταιρείας ένδυσης η οποία ήταν σε έκπτωση από 100+ στα 53€. Η τιμή της μου φάνηκε αρκετά χαμηλή κι αυτό γιατί ακόμα και σε εκπτώσεις σε sites του εξωτερικού, δύσκολα να πέσει ακόμη και στα 70-80€ οπότε πήρα τηλέφωνο στο Site και τους ρώτησα εάν το προϊόν είναι αυθεντικό. Η υπάλληλος μου απάντησε πως φυσικά και είναι και εγώ προχώρησα στη διαδικασία αγοράς του.

Έκανα την παραγγελία, πλήρωσα μέσω WinBank και το προϊόν ήρθε στο σπίτι μου.

Το άνοιξα, δεν έδωσα πολύ σημασία στις ετικέτες κλπ καθώς είχα την "βεβαίωση" της υπαλλήλου και -πολύ κακώς- πέταξα την απόδειξη η οποία είχε πάνω ΑΦΜ κλπ κλπ...!

Μετά από λίγες μέρες έριξα μια προσεκτικότερη ματιά στις ετικέτες που έφερε το προϊόν και διαπίστωσα πως είναι μούφα!!!

Δεν έχουν περάσει 14 μέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και φυσικά η μεταφορά χρημάτων φαίνεται τόσο απ΄το Winbank όσο και απ΄την επιβεβαίωση της παραγγελίας που ήρθε μέσω E-Mail.

Ήδη έχω στείλει email στην εταιρεία η οποία έχει ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης για τέτοια θέματα με φωτογραφίες και link από το κατάστημα.

Αύριο θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα απαιτήσω επιστροφή χρημάτων. Τι λέτε;

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα το τραβήξω έχω μάθει ώρα ανάληψης από ποιο ΑΤΜ τώρα είναι θέμα χρόνου το ένταλμα για να ελέγξουν τις κάμερες.

Απλά έχε υπόψιν σου ότι παίζει και απάτη τύπου man in the middle, δηλαδή μπορεί ο τραπεζικός λογαριασμός να ανήκει σε ανυποψίαστο άτομο που είχε βάλει αγγελία πώλησης, και ο απατεώνας να σου έδωσε τα δικά του στοιχεία πληρωμής για να του αγοράσεις στην ουσία το εν λόγω αντικείμενο. Θα μου πεις ότι και πάλι μπορεί να βρεθεί αφού από κάπου παρέλαβε το αντικείμενο, θα σου πω όμως ότι αν το αντικείμενο ήταν bitcoins, μην τον είδατε τον Παναή. Εσένα σε κάθε περίπτωση δε σε ενδιαφέρει (στη χειρότερη περίπτωση υπόλογος θα είναι ο δέκτης της πληρωμής), ως απάντηση στο πως είναι δυνατόν να κάνει κάποιος απατεωνιές με τραπεζικό λογαριασμό το αναφέρω.

• Like 3
Δημοσ.

Χαίρεται. Εγώ δεν έπεσα θύμα απάτης μέσω αγγελίας αλλά μέσω κανονικού, νόμιμου site. 

Αγόρασα από το Fashion Bay (https://www.fashionbay.gr/) μία Polo γνωστής και ακριβής εταιρείας ένδυσης η οποία ήταν σε έκπτωση από 100+ στα 53€. Η τιμή της μου φάνηκε αρκετά χαμηλή κι αυτό γιατί ακόμα και σε εκπτώσεις σε sites του εξωτερικού, δύσκολα να πέσει ακόμη και στα 70-80€ οπότε πήρα τηλέφωνο στο Site και τους ρώτησα εάν το προϊόν είναι αυθεντικό. Η υπάλληλος μου απάντησε πως φυσικά και είναι και εγώ προχώρησα στη διαδικασία αγοράς του.

Έκανα την παραγγελία, πλήρωσα μέσω WinBank και το προϊόν ήρθε στο σπίτι μου.

Το άνοιξα, δεν έδωσα πολύ σημασία στις ετικέτες κλπ καθώς είχα την "βεβαίωση" της υπαλλήλου και -πολύ κακώς- πέταξα την απόδειξη η οποία είχε πάνω ΑΦΜ κλπ κλπ...!

Μετά από λίγες μέρες έριξα μια προσεκτικότερη ματιά στις ετικέτες που έφερε το προϊόν και διαπίστωσα πως είναι μούφα!!!

Δεν έχουν περάσει 14 μέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και φυσικά η μεταφορά χρημάτων φαίνεται τόσο απ΄το Winbank όσο και απ΄την επιβεβαίωση της παραγγελίας που ήρθε μέσω E-Mail.

Ήδη έχω στείλει email στην εταιρεία η οποία έχει ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης για τέτοια θέματα με φωτογραφίες και link από το κατάστημα.

Αύριο θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα απαιτήσω επιστροφή χρημάτων. Τι λέτε;

Έτσι όπως είναι στημένο το site και με τετοια ονομασια καταλαβαίνεις ότι είναι μούφα απο χιλιομετρα. Τυχερός είσαι είσαι που έλαβες και το προϊόν.

Αν διάβασες στη σελίδα τους αναφέρει ότι για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές χρειάζονται τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη διενεργηθείσα συναλλαγή όποτε πολύ κακώς που πέταξες την απόδειξη αγοράς.

Αν σου πούνε το οτιδήποτε για αποδείξεις κτλπ τριξτους τα δοντια λέγοντας ότι θα προχωρήσεις σε αμφισβήτηση συναλλαγής και σε καταγγελία για παράνομο εμπόριο ρούχων.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει και συνφορουμιτης(midnightTX)

που εργαζεται και το εχει γραψει στο καταστημα εδω της γενικης οταν το ζητησα μου ειπαν οτι απογορευετε και μου ειπε κατι νουμερα της αποφασης αλλα δεν τα συγκρατησα

Ισχυει,εργαζομενος και εγω.

Καποια "μαγαζακια" το κανουν,αλλα το κανουν παρατυπα.

Μετα εαν δεν το δεχθει ο παραληπτης,το μπαλωνουν εκει οπως να'ναι και το στελνουν πισω.

Εγω παντως αν επαιρνα επιστροφη το οποιοδηποτε δεμα και το εβλεπα ανοιγμενο θα τους τραβουσα οσο γινοταν.

Οπως ειπε και ο συναδελφος,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Με αυτα που γραφετε εδω μεσα σκεφτομαι και εγω να ανοιξω κανα μαγαζακι του facebook,να βγαλω μερικα ενοικια μεχρι να καει η σελιδα και μετα αλλη καινουργια.

Δημοσ.

Απλά έχε υπόψιν σου ότι παίζει και απάτη τύπου man in the middle, δηλαδή μπορεί ο τραπεζικός λογαριασμός να ανήκει σε ανυποψίαστο άτομο που είχε βάλει αγγελία πώλησης, και ο απατεώνας να σου έδωσε τα δικά του στοιχεία πληρωμής για να του αγοράσεις στην ουσία το εν λόγω αντικείμενο. Θα μου πεις ότι και πάλι μπορεί να βρεθεί αφού από κάπου παρέλαβε το αντικείμενο, θα σου πω όμως ότι αν το αντικείμενο ήταν bitcoins,

μην τον είδατε τον Παναή. Εσένα σε κάθε περίπτωση δε σε ενδιαφέρει (στη χειρότερη περίπτωση υπόλογος θα είναι ο δέκτης της πληρωμής), ως απάντηση στο πως είναι δυνατόν να κάνει κάποιος απατεωνιές με τραπεζικό λογαριασμό το αναφέρω.

Το έχω υπόψην ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να συμβεί πάντως στην δικιά μου περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Εγώ με το που κατεθεσα τα χρήματα αυτός τα τράβηξε αμέσως.

Στην τράπεζα που πήγα να δηλώσω απατηλη συναλλαγή μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί τα χρήματα τα έχει τραβήξει, οπότε καταλαβαίνεις ότι ο αδραστης είναι δικαιούχος η στην χειρότερη έχει κλέψει τραπεζικό λογαριασμό και κάρτα ανάληψης λιγάκι δύσκολο βέβαια αλλά και αυτό παίζει.

Τέλος πάντων δεν με αφορά τη συμβαίνει σε καμία περίπτωση γιατί σήμερα κατεθεσα στο δικαστήκο μέγαρο της όλα τα σχετικά έγραφα και στην μηνητιρια αναφορά μου διεκδικω κατά πάσα υπεύθυνου οπότε οποίος έχασε τον λογαριασμό και δεν το δήλωσε με' γειά.

• Like 2
Δημοσ.

Ενημερωσε μας για το βιντεο,θελω να ξερω αν εσκασε με ψευτικο μουσι,μουστακι,σομπρερο η οτι αλλο για να μην τον αναγνωρισουν.

Να πουμε παλι οτι δεν επιτρεπεται ο ελεγχος κατα την παραδοση.

Πες μας σε ποιο μαγαζι το κανουν αυτο και να εισαι σιγουρος οτι δε θα το ξανακανουν :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...