stelios18120 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι ρε παιδιά πως να ξέρει η τράπεζα ότι ο καθένας μπήκε φυλακή και να μπλοκάρει λογαριασμό κτλπ; Αυτα δεν γίνονται. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από stelios18120
Hapatingo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, stelios18120 said: Ναι ρε παιδιά πως να ξέρει η τράπεζα ότι ο καθένας μπήκε φυλακή και να μπλοκάρει λογαριασμό κτλπ; Αυτα δεν γίνονται. Προφανώς αυτόματα, θα ενημερώνεται το σύστημα, με τον αριθμό ταυτότητας και αφμ. Το οποίο θα χτυπάει στο σύστημα της τράπεζας και χειροκίνητα θα γίνετε η δουλειά. Δηλαδή όπως ακριβώς γίνετε real time στα διαβατήρια. Όλα πλέον δουλεύουν μέσω taxis net, δεν είναι παράλογο αυτό που λέμε.
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Προφανώς αυτόματα, θα ενημερώνεται το σύστημα, με τον αριθμό ταυτότητας και αφμ. Το οποίο θα χτυπάει στο σύστημα της τράπεζας και χειροκίνητα θα γίνετε η δουλειά. Δηλαδή όπως ακριβώς γίνετε real time στα διαβατήρια. Όλα πλέον δουλεύουν μέσω taxis net, δεν είναι παράλογο αυτό που λέμε. βρε παραλογο δεν είναι μαζι σας είμαι και εγω εννοείται. αλλα ελλαδα εισαι.ποτε δουλεψε κατι σωστα για να γινει τωρα?? μακαρι να γινοταν ώστε να γλυτωνε ο κοσμος από τα λαμογια!
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο δεν το καταλαβα, όποιος παει φυλακη πρεπει να του μπλοκάρουν τους λογαριασμούς, ασχετα με τον λογο που φυλακίστηκε? Δεν θελει εισαγγελική αποφαση αυτο? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από NikosKallithea 1
Blacktan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Offtopic on# Εισαγγελικη για να μπλοκαρουν ως προς τις αναληψεις ... Καταθεσεις μπορει να δεχετε ακομη και με εισαγγελικη εποπτεια/φραγη. Και φυσικα ενας φυλακισμενος μπορει να εχει τρ.λογ/μο. Πως θα ζησει δηλαδη ? Θα του πετανε οι συγγενεις χρηματα με περιστερια χρηματα με βαριδια πανω απο το προαυλιο του κορυδαλλου ? Ο κορυδαλλος εχει ατμ και τραπεζικο καταστημα εντος σωφρονιστηριου και φυσικα καλως εχει .. Offtopic off# 2 1
Hapatingo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 15 minutes ago, Blacktan said: Offtopic on# Εισαγγελικη για να μπλοκαρουν ως προς τις αναληψεις ... Καταθεσεις μπορει να δεχετε ακομη και με εισαγγελικη εποπτεια/φραγη. Και φυσικα ενας φυλακισμενος μπορει να εχει τρ.λογ/μο. Πως θα ζησει δηλαδη ? Θα του πετανε οι συγγενεις χρηματα με περιστερια χρηματα με βαριδια πανω απο το προαυλιο του κορυδαλλου ? Ο κορυδαλλος εχει ατμ και τραπεζικο καταστημα εντος σωφρονιστηριου και φυσικα καλως εχει .. Offtopic off# Σωστά, γιατί ως γνωστόν στον κορυδαλλό είναι και το mall των ναρκωτικών. Πως θα κλείσει ο άλλος ελικόπτερο-ταξί να έρθει να τον πάρει, χωρίς μια visa ή mastercard?!
Liverpool89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ειναι απατη ακριβως. Το ειχα γραψει και παλιοτερα αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη. Ειχα παραγγειλει απο φβ κατι παντελονια, πηγα acs, πληρωσα με μετρητα, μεσα καμια αποδειξη. Σημερα ξαναπαρελαβα κατι ρούχα παραγγελία μεσω φβ παλι, ομως τωρα πληρωσα μεσω καρτας χρεωστικης. Παλι μεσα δεν ειχε αποδειξη. Και τα δυο καταστήματα εχουν και φυσικο καταστημα. Τι παιζει με αυτη την τακτικη των καταστηματων, γιατι να μην δεν εχει αποδειξη μεσα το δεμα. Τι γινετε στην μια περίπτωση που πληρωσα μετρητά και τωρα που πληρωσα με καρτα. Αφου και στις δυο αποδειξη δεν πηρα απο το μαγαζι. Αλλα στην δευτερη σιγουρα θα φανει οτι πηρε λεφτα απο μενα. Σε αλλη συναλλαγη που εκανα για να αγορασω ενα ανταλλακτικο γιαβτο πλυντήριο, ειχε κανονικα μεσα αποδειξη. Αυτο εξαρχης εγω πως μπορω να το ξερω;
slk200gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Liverpool89 είπε Δεν ειναι απατη ακριβως. Το ειχα γραψει και παλιοτερα αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη. Ειχα παραγγειλει απο φβ κατι παντελονια, πηγα acs, πληρωσα με μετρητα, μεσα καμια αποδειξη. Σημερα ξαναπαρελαβα κατι ρούχα παραγγελία μεσω φβ παλι, ομως τωρα πληρωσα μεσω καρτας χρεωστικης. Παλι μεσα δεν ειχε αποδειξη. Και τα δυο καταστήματα εχουν και φυσικο καταστημα. Τι παιζει με αυτη την τακτικη των καταστηματων, γιατι να μην δεν εχει αποδειξη μεσα το δεμα. Τι γινετε στην μια περίπτωση που πληρωσα μετρητά και τωρα που πληρωσα με καρτα. Αφου και στις δυο αποδειξη δεν πηρα απο το μαγαζι. Αλλα στην δευτερη σιγουρα θα φανει οτι πηρε λεφτα απο μενα. Σε αλλη συναλλαγη που εκανα για να αγορασω ενα ανταλλακτικο γιαβτο πλυντήριο, ειχε κανονικα μεσα αποδειξη. Αυτο εξαρχης εγω πως μπορω να το ξερω; εδω εμενα το puplic δεν εβαλε τιμολογιο και ημουν στα τηλεφωνα 1 μηνα μεχρι που τους απειλησα οτι θα παω στην σδοε και μου την εστειλαν με μαιλ
Blacktan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μηπως το τιμολογιο ηταν στο διαφανο αυτοκολητο απ'εξω που κολλαει η courier το voucher της και εκ παραδρομης πεταχθηκε μαζι με το κουτι ? Ειναι και αυτο ενα ενδεχομενο...
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Δεν ειναι απατη ακριβως. Το ειχα γραψει και παλιοτερα αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη. Ειχα παραγγειλει απο φβ κατι παντελονια, πηγα acs, πληρωσα με μετρητα, μεσα καμια αποδειξη. Σημερα ξαναπαρελαβα κατι ρούχα παραγγελία μεσω φβ παλι, ομως τωρα πληρωσα μεσω καρτας χρεωστικης. Παλι μεσα δεν ειχε αποδειξη. Και τα δυο καταστήματα εχουν και φυσικο καταστημα. Τι παιζει με αυτη την τακτικη των καταστηματων, γιατι να μην δεν εχει αποδειξη μεσα το δεμα. Τι γινετε στην μια περίπτωση που πληρωσα μετρητά και τωρα που πληρωσα με καρτα. Αφου και στις δυο αποδειξη δεν πηρα απο το μαγαζι. Αλλα στην δευτερη σιγουρα θα φανει οτι πηρε λεφτα απο μενα. Σε αλλη συναλλαγη που εκανα για να αγορασω ενα ανταλλακτικο γιαβτο πλυντήριο, ειχε κανονικα μεσα αποδειξη. Αυτο εξαρχης εγω πως μπορω να το ξερω; Ηλεκτρονική απόδειξη συναλλαγής δεν έχεις; Αν όντως έχουν φυσικό κατάστημα απλά επικοινώνησε μαζί τους να τους ζητήσεις να σου στείλουν τις αποδείξεις... *αν κατάλαβα καλά και τις δύο φορές απο τον ίδιο ψώνισες;
Liverpool89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, kormos είπε Ηλεκτρονική απόδειξη συναλλαγής δεν έχεις; Αν όντως έχουν φυσικό κατάστημα απλά επικοινώνησε μαζί τους να τους ζητήσεις να σου στείλουν τις αποδείξεις... *αν κατάλαβα καλά και τις δύο φορές απο τον ίδιο ψώνισες; Οχι απο διαφορετικους, ειχαν μαγαζια και σελιδα στο φβ. Μεσω μυνηματων. Πχ θελω το ταδε στειλτε το μου. Αποδειξη κανενας. Δεν ηταν eshop
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Οχι απο διαφορετικους, ειχαν μαγαζια και σελιδα στο φβ. Μεσω μυνηματων. Πχ θελω το ταδε στειλτε το μου. Αποδειξη κανενας. Δεν ηταν eshop Παραπάνω γράφεις ότι έχουν φυσικό κατάστημα όμως... Αν ισχύει τότε επικοινώνησε μαζί τους. Χμμμ
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 ...και αυτο εχει καμια σχεση με το τιτλο, ειναι απάτη;
Liverpool89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, kormos είπε Παραπάνω γράφεις ότι έχουν φυσικό κατάστημα όμως... Αν ισχύει τότε επικοινώνησε μαζί τους. Χμμμ Ναι εχουν φυσικο καταστημα, αλλα οχι eshop. Δεν μπηκα σε κάποια ιστοσελίδα πχ www.liverpool89.com ανεβασε μερικα ρουχα σε εκπτωση στην σελιδα του καταστηματος στο φβ , για παραγγελιες ελεγεελεγστειλτε στειλτε μυνημα. Αυτο εκανα, μου τα στειλανε χωρις αποδειξη ομως. 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε ...και αυτο εχει καμια σχεση με το τιτλο, ειναι απάτη; Εξαρχης εγραψα οτι δεν ειναι απατη, αλλα ειναι σαν να σε παραπλανουν. Δεν συμφωνησα με κανενα μαγαζι να μου τα στειλει μαυρα. Εγω κανονικα χρεωθηκα το φπα και τα εξοδα αποστολης, συν το κοστος του προιοντος. Αυτος ομως μπορει να τσεπωσε το φπα συν τα εξοδα αποστολης.
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Ναι εχουν φυσικο καταστημα, αλλα οχι eshop. Δεν μπηκα σε κάποια ιστοσελίδα πχ www.liverpool89.com ανεβασε μερικα ρουχα σε εκπτωση στην σελιδα του καταστηματος στο φβ , για παραγγελιες ελεγεελεγστειλτε στειλτε μυνημα. Αυτο εκανα, μου τα στειλανε χωρις αποδειξη ομως. Εξαρχης εγραψα οτι δεν ειναι απατη, αλλα ειναι σαν να σε παραπλανουν. Δεν συμφωνησα με κανενα μαγαζι να μου τα στειλει μαυρα. Εγω κανονικα χρεωθηκα το φπα και τα εξοδα αποστολης, συν το κοστος του προιοντος. Αυτος ομως μπορει να τσεπωσε το φπα συν τα εξοδα αποστολης. Ωραία, αφού έχουν φυσικό κατάστημα, απλά επικοινωνήσε μαζί τους και πες τους πως δεν υπήρχε απόδειξη. Δεν αποκλείουμε την εκδοχή να εχει παραπέσει, σίγουρα όμως και το να μην μπήκε ποτέ στο δέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα