LabrakisG1992 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Σήμερα έκανα μεταφορά το σύστημα σε νέο κουτι.Μολις το έβαλα στην πρίζα και άνοιξα το τροφοδοτικό έπεσε ο γενικος διακόπτης.Ανοιξα το κουτί και τσέκαρα τι μπορεί να έκανα λάθος και να φταίει,τα έβγαλα όλα τα ξαναεβαλα και πάλι το ιδιο.Δεν θέλω να το ξαναπροσπαθησω.Ξερει κάνεις τι μπορεί να φταίει?
Valous Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Λεπτομέρειες συστήματός με έμφαση στο τροφοδοτικό παρακαλώ! 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Επεξεργαστής ι5-6500 Μητρική z170 hd3p Gpu δεν έχει πάνω για την ώρα 2 8αρες gskill rgb led στα 2400 Corsair rm650x κουτί phanteks pro tg Δεν γνωρίζω μήπως φταίει το εξης.μεσα στο κουτί υπάρχουν αυτές οι υποδοχές που ακουμπάς την μητρική πάνω και μπαίνουν οι τρυπουλες. (Συγνωμη δεν γνωρίζω πως λέγονται).βλεπω ότι η μητρική μου έχει 6 υποδοχές και το κουτί έχει 8.οι 2 π περισσεύουν μένουν κάτω από την μητρική.παρολαυτα δεν ένιωσα να πιέζεται η μητρική κούμπωσε κανονικα.αυτα τα 2 έξτρα έπρεπε να τα βγάλω?
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ναι επρεπε να τα βγαλεις γιατι πιθανόν ακουμπάνε κάπου, αλλα ξεκαθάρισε μας πρώτα 2 πράγματα ενα αν ειναι ο γενικος που πέφτει η το rele διαφυγής, και αν πεφτει οταν ανοίγεις το τροφοδοτικο η οταν πατας εκκίνηση στον υπολογιστή. 4
black66.gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μια καίρια ερώτηση : https://m.youtube.com/watch?v=7Xg-YP2gl5I 1
Sheogorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ναι ακουμπάει η μητρική με το κουτί. Βγάλε τα έξτρα standoffs.
LabrakisG1992 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό γίνεται μόλις συνδέσω το καλώδιο του τροφοδοτικου. Πατάω τον διακόπτη του τροφοδοτικου για να πάρει ρεύμα και αμέσως σβήνουν όλα. Το ρελε πέφτει έχεις δίκιο
kajwbtfe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και φώναξα ηλεκτρολόγο.Μιυ είπε πως μια ασφάλεια ήταν μικρή και έβαλε μια μεγαλύτερη (δεν θυμάμαι νούμερο) και τώρα είναι οκ!
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Βγάλε την μητρική και βγάλε τα περίσσια standoffs κατ'αρχην, μετά δες μην κανένα molex έχει χωθεί σε καμιά βίδα (μου έχει συμβεί στο παρελθόν) Επίσης πες μας τι ψήκτρα έχεις και από backplate ψήκτρας μπορεί να συμβεί, τέλος αν επιμένει επειδή μερικά τροφοδοτικά έχουν την τάση να ρίχνουν το rele όταν ανοίγεις τον διακόπτη τους, προσπάθησε την στιγμή που πέφτει να τον ανεβάσεις με on τον διακόπτη του τροφοδοτικού. Μην ξεκινήσεις απο το τέλος,καντο σωστά .. 3
LabrakisG1992 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχάς Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.η ψύκτρα που έχω είναι η στοκ της ιντελ που ήρθε μαζί με τον επεξεργαστή.θα κάνω ότι είπες και θα ξαναστειλω.απλα μ κάνει εντύπωση Πότε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το τροφοδοτικό.
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το έχω ξανά γράψει στο παρελθόν. Είχα το ίδιο πρόβλημα. Φίλος μου ηλεκτρονικός μου είπε να αλάξω την ασφάλεια και αυτή που να βάλω να είναι ασφάλεια κινήσεως. Βέβαια είπα στον ηλεκτρολόγο σε αυτή την ασφάλεια να βάλει λιγότερα μέρη του σπιτιού. Έτσι έβαλε το δωμάτιό μου, το διπλανό, χωλ και μπάνιο. Το 3ο δωμάτιο το έβαλε σε άλλη ασφάλεια. Και το πρόβλημα λύθηκε. Σαφώς μπορεί να ισχύουν και τα όσα αναφέρθηκαν.
pmakr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το ειχα κι εγω αυτο το θεμα. Θελει μεγαλυτερη ασφαλεια στον πινακα διοτι με το που ανοιγεις το τροφοδοτικο τραβαει στιγμιαια πολυ ρευμα και γι αυτο πεφτει. Φυσικα το οτι θα βαλεις μεγαλυτερη ασφαλεια δε σημαινει οτι το σηκωνει κιολας η γραμμη (εξαρταται απο το παχος των καλωδιων). Λογικα δεν θα εχεις θεμα ομως γιατι ειναι κατι στιγμιαιο. Παρολα αυτα μην ξεγελαστεις και επειδη θα βαλεις μεγαλυτερη ασφαλεια η συγκεκριμενη γραμμη θα σηκωνει παραπανω συσκευες...Γιατι αν βαλεις δεν θα πεσει θα λιωσουν τα καλωδια και στη συνεχεια θα αναλαβει η πυροσβεστικη. ΥΓ. Εγω εβαλα πιο χοντρα καλωδια παντως. Αλλη λυση ειναι ups συνεχεια αναμμενο .
adtakhs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Σήμερα έκανα μεταφορά το σύστημα σε νέο κουτι.Μολις το έβαλα στην πρίζα και άνοιξα το τροφοδοτικό έπεσε ο γενικος διακόπτης.Ανοιξα το κουτί και τσέκαρα τι μπορεί να έκανα λάθος και να φταίει,τα έβγαλα όλα τα ξαναεβαλα και πάλι το ιδιο.Δεν θέλω να το ξαναπροσπαθησω.Ξερει κάνεις τι μπορεί να φταίει? Αν πέφτει ο γενικός τότε έχεις βραχυκύκλωμα . Βέβαια πρέπει να μας πεις αν είναι ο γενικός ή το ρελέ διαρροής , γιατί κανονικά θα έπρεπε να πέφτει η ασφάλεια (μικροαυτόματος) της γραμμής της της παροχής της πρίζας που συνέδεσες το pc. Αν ρίχνει ρελέ τότε υπάρχει διαρροή πάνω από 30mA. Τέλος να ξέρεις πως τα ρελέ διαρροής μετά από μερικές διαρροές και κάποια χρόνια πολλές φορές γίνονται πιο ευαίσθητα οπότε ίσως να είναι και πρόβλημα ρελέ αν είναι το ρελέ που πέφτει.
VasKag Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αν ρίχνει ρελέ τότε υπάρχει διαρροή πάνω από 30mA. Αναφερει πιο πανω οτι πεφτει το ρελε. Καλεσε καλυτερα εναν ηλεκτρολογο. Επισης μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις τον υπολογιστη σε μια διαφορετικη πριζα(κατα προτιμηση σε διαφορετικο χωρο) , να δεις τι αποτελεσμα θα εχεις 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα