Προς το περιεχόμενο

F&U FL2D5503UH 55" 4K HDR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες απαραιτητα ο,τι πιο οικονομικο και ταυτοχρονα μεγαλο σε ιντσες δεν νομιζω να εχεις πολλες επιλογες. Αλλα να ξερεις ο,τι πληρωνεις παιρνεις. Εγω θα επαιρνα μια "πιο επώνυμη".

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν αυτές οι φασόν τηλεοράσεις. Στην ουσία δεν ξέρεις τι παίρνεις, ούτε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος δεν μπορεί με σιγουριά να σου πει τα πραγματικά specs.

Αυτές οι τηλεοράσεις δεν είναι προσφορές, αυτή είναι η πραγματική αξία τους και τις παραλαμβανουν σε παρτίδες με σκοπό να πουληθούν σε αυτές τις τιμές ενώ το κατάστημα το κάνει να μοιάζει προσφορά.

Επίσης όλες αυτές οι τηλεοράσεις παραπληρόφορουν προκλητικά τους καταναλωτές όπως η συγκεκριμένη με το λογότυπο hdr10 επάνω το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Ακόμα και δεν έχεις καθόλου απαιτήσεις τα λεφτά είναι πολλά για την συγκεκριμένη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ έχω δεί την συγκεκριμένη και το σκέφτομαι σοβαρά . 

Χρήση θα είναι αποκλειστικά για την παρακολούθηση ταινιών μέσω media player και  δορυφορική τηλεόραση ( όχι ελληνική ) . Ελληνική ψηφιακή τηλεόραση , δεν παρακολουθείται σχεδόν καθόλου . 

Οπότε στα συγκεκριμένα λεφτά , πόσο χάλια μπορεί να παίζει η συγκεκριμένη ;;;; Εντάξει ίσως αν βάλεις κανένα PS4 , να έχεις θέμα με την ταχύτητα του πάνελ ( ίσως .... ) . 

Τελος , Rebel21 ξέρεις κάτι παραπάνω ίσως σχετικά με το ότι δεν ισχύει το HDR10 , που αναφέρει η συγκεκριμένη ; Η απλώς το συμπεραίνεις ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...