Προς το περιεχόμενο

επιλογή smartband/smartwatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Χρειάζομαι ένα smartband/smartwatch. Συγκεκριμένα πηγαίνω σε γυμναστήριο (τύπου yoga) και δεν μπορώ να έχω επάνω μου το κινητό (galaxy note 3).

Χρειάζομαι (αξιόπιστα) να μπορώ να δω εάν και ποιος με καλεί ή στέλνει sms (στα ελληνικά). Εάν μπορώ να απαντήσω κιόλας καλύτερα.

Δεν με απασχολεί μέτρηση καρδιακού ρυθμού, θερμίδες κτλ. όπως και κατά πόσο είναι αδιάβροχο (χρήση σε κλειστό χώρο) ή η αυτονομία του (χρήση καταρχήν για λίγες ώρες την εβδομάδα)

Κόστος: max έως 50 E - εάν μέχρι 20-30 πολύ καλύτερα.

Επίσης με κάποιο τρόπο όταν δεν το χρησιμοποιώ πρέπει να κλείνει το bt/wi-fi (να μην ακτινοβολεί).

Είδα αυτά:

https://www.amazon.co.uk/Antimi-Bluetooth-Pedometer-Smartwatch-Smartphones/dp/B073XQ7MMV/ref=cm_cr_arp_d_bdcrb_top?ie=UTF8

http://www.e-shop.gr/sony-smartband-talk-swr30-white-p-TEL.018515

και κυρίως αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/9225441/Xiaomi-Mi-Band-2-Black.html?from=best_picks

Δεν έχω καμία εμπειρία με αντίστοιχα προϊόντα. Κάθε ιδέα/σχόλιο ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, για το Xiaomi Mi Band 2 μπορω να σου πω με σιγουρια οτι δεν μπορεις να δεις ποιος σε καλει ή εστειλε μυνημα ( ουτε να απαντησεις), το μονο που κανει ειναι δονηση ωστε να ανατρεξει στο κινητο.

Επεξ/σία από Leokatana
Δημοσ.

Εγώ πάλι θα σου πω με σιγουριά 100%, ότι με MI band 2, βλέπω καλούντα, μνμ και ειδοποιήσεις από όποια εφαρμογή θέλω(π.χ. gmail). Γίνεται απ' το mi fit του play store, αν έχεις το κινητό στα αγγλικά(εμφανίζει και ελληνικούς χαρακτήρες). Αν το έχεις στα ελληνικά κατεβάζεις την τροποποιημένη εφαρμογή από miui.gr ή μια από τις διάφορες 3rd party που υπάρχουν.

Σε όλα τα άλλα που αναφέρεις σε καλύπτει, εκτός του να απαντάς σε κλήση και να κλείνει το Bluetooth(που δε νομίζω να γίνεται σε κανένα από αυτά)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάλι θα σου πω με σιγουριά 100%, ότι με MI band 2, βλέπω καλούντα, μνμ και ειδοποιήσεις από όποια εφαρμογή θέλω(π.χ. gmail). Γίνεται απ' το mi fit του play store, αν έχεις το κινητό στα αγγλικά(εμφανίζει και ελληνικούς χαρακτήρες). Αν το έχεις στα ελληνικά κατεβάζεις την τροποποιημένη εφαρμογή από miui.gr ή μια από τις διάφορες 3rd party που υπάρχουν.

Σε όλα τα άλλα που αναφέρεις σε καλύπτει, εκτός του να απαντάς σε κλήση και να κλείνει το Bluetooth(που δε νομίζω να γίνεται σε κανένα από αυτά)

Καλημερα, θα κανεις ενα κοπο να βγαλεις μια φωτογραφια τις ρυθμισεις? εγω δεν μπορω να δω κειμενο στο mi band 2

Δημοσ.

hara75gr ευχαριστώ για την απάντηση. το  mi band 2 άρα φαίνεται να είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τις ανάγκες μου. 

Τελευταία ερώτηση: έχει on/off ή ακτινοβολεί μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία του;

Δημοσ.

Καλημερα, θα κανεις ενα κοπο να βγαλεις μια φωτογραφια τις ρυθμισεις? εγω δεν μπορω να δω κειμενο στο mi band 2

Δεν μπορείς, γιατί προφανώς έχεις το τηλέφωνο σου στα ελληνικά, και έχεις το mi fit του play. Γύρνα λίγο το τηλέφωνο στα αγγλικά(usa), και από την εφαρμογή πάνε profile-mi band 2-incoming call, και σου βγάζει το "show contact information" ;)

Όπως έγραψα και πριν, αν το έχεις στα ελληνικά το τηλέφωνο, δες τη λύση σε διπλανό φόρουμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...