therock Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ειχα παραγγειλει ενα ρουτερ τελη Νοεμβριου. Ελεγε In stock Soon 2 Dec. Στο order details μου λεει dispatching soon estimate arrival 11-15 Dec. Δηλαδη απο αυριο. Πως γινεται να παραλαβω αυριο εφοσον ακομα δεν εχει φυγει. Μπηκα και στη σελιδα του προιοντος και λεει in stock soon ακομα Πρεπει να τους στειλω κανα mail, εχει καμμια επιλογη εκει στο order Που δε βρισκω να του στειλω αναφορικα με το προιον να δω τι γινεται
dimus1985 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εχει 24ωρο Live chat το αμαζον δεν χρειαζεται να παλευεις με mail
paparen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 με το αμαζον (αν πουλανε οι ιδιοι και οχι amazon marketplace) οτι και να γινει, δεν θα εχεις προβλημα. Τους ενημερωσα μεσω του android app για ελαττωματικο προϊον αγορασμενο προ 3μηνου και μεσα σε 12 ωρες μου εστειλαν καινουριο (με dhl express, το ειχα στα χερια μου μεσα σε 36ωρες) και μου ζητουν να επιστρεψω το χαλασμενο εως 3 εβδομαδες μετα.
therock Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Οι ιδιοι πουλανε και δεν ειναι προβλημα μαζι τους, ειναι προβλημα οτι δεν ειχα υπολογισει τετοια καθυστερηση. Και δεν ειναι Αμαζον κεντρικο (Αγγλικο) ειναι Γερμανιας Δε πειραζει υπομονη και αμα παρλεθει και η 15η του μηνα που εχουν ορισει ως υστερη θα επικοινωνησω μαζι τους Ξερει κανεις αν το Live που αναφερθηκε ισχυει και για το γερμανικο
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αν το είχες παραγγείλει την εβδομάδα της Black Friday, ίσως να άργησαν να το στείλουν λόγο αυξημένου όγκου παραγγελιών. Να ξέρεις πάντως πως οι ημερομηνίες άφιξης που σου λέει, είναι πάντα ενδεικτικές. Ειδικά με αυτά που γίνονται στα ταχυδρομεία αυτήν την περίοδο (σύμφωνα με το Insomnia ).
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Οι ιδιοι πουλανε και δεν ειναι προβλημα μαζι τους, ειναι προβλημα οτι δεν ειχα υπολογισει τετοια καθυστερηση. Και δεν ειναι Αμαζον κεντρικο (Αγγλικο) ειναι Γερμανιας Δε πειραζει υπομονη και αμα παρλεθει και η 15η του μηνα που εχουν ορισει ως υστερη θα επικοινωνησω μαζι τους Ξερει κανεις αν το Live που αναφερθηκε ισχυει και για το γερμανικο Το Γερμανικο αμαζον λειτουργει ανεξαρτητα απο το Αμερικανικο (αυτο ειναι το αρχικο, οχι το "Αγγλικο"). Εχει βοηθεια και στα Γερμανικα και στα Αγγλικα και μαλιστα ειναι παρα πολυ εξυπηρετικοι.
therock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μα ακομα στο dispatching ειναι και πλησιαζει το τελος της εκτιμωμενης παραδοσης. Δεν εχει να κανει με το γλογοθα των ελληνικων ταχυδρομειων και ανυπολογιστους παραγοντες, δε το χουν καν στειλει και δε ξερω αν εχουν στοκαρει η αν ειναι ζητημα black fridays που μπλεξαν με χιλιαδες παραγγελιες Live Chat Που ειπωθηκε πως κανω να τους ριξω μια ερωτηση να ξερω τι μου γινεται με τη παραγγελια
koystado Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 μπες εδώ https://www.amazon.de/gp/help/customer/contact-us?
therock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Χαχα μολις μπηκα στο λινκ και μου εδειξε dispatched today, οποτε κομπλε εφυγε και τωρα το περιμενω (μεχρι και το πρωι που τσεκαρα ελεγε dispatched soon)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα