Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

2,84€ την ώρα είναι ο κατώτατος μισθός για άνω των 25 και 2,26€ την ώρα είναι ο κατώτατος μισθός για κάτω των 25.  Αυτό δεν συμβαίνει στη Βουλγαρία ούτε στη Ρουμανία αλλά στην Ελλάδα· και δεν το λέω εγώ, το λέει ο νόμος που ψηφίστηκε το 2012 και καθορίζει τις κατώτατες αμοιβές στην Ελλάδα.

Όταν έχω δουλέψει δύο καλοκαίρια σε εργοστάσιο κομπόστας και έπαιρνα 2,26€ την ώρα (τότε ήμουν κάτω των 25) ε μη μου λες ότι αυτό δεν ισχύει και ότι το φαντάστηκα.

Οκ μπορεί τόσα να δίνει η εταιρία που φτιάχνει φαγητά στους πιλότους αλλά μη μου λες ότι δεν υπάρχει κόσμος που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό. 

Κάτι τελευταίο, είμαι δάσκαλος θέλω να μου πεις πόσα παίρνω καθαρά (είμαι σίγουρος ότι θα πεις τουλάχιστον 80% παραπάνω απ' αυτά που παίρνω).

Εγώ όσους ξέρω σε εργοστάσιο παίρνουν το λιγότερο 650,εσυ που πας και βρίσκεις; 

Δάσκαλος δεν παίρνεις πολλα εφόσον είσαι και νέος, σίγουρα παίρνεις λιγότερα από όσο θα έπρεπε όμως και σίγουρα δεν είναι δίκαιο αλλά σκέψου και αυτούς στο εργοστάσιο... 

Στην Ελλάδα γίναμε έτσι γιατί δεν σκεφτόμαστε ποτέ μα ποτέ τον άλλον, βλέπουμε αυτούς που κουβαλάνε σαν ζώα κλπ κλπ. 

Αν βλέπαμε όλους σαν ανθρώπους θα είχαμε όλοι λεφτά άλλοι λίγα άλλοι πολλά..δες στη Γερμανία, σέβονται ακόμα και τον τελευταίο γιαυτό πάνε μπροστά. 

12 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Όχι δεν λες αυτό. Λες πολλά άλλα, διαφορετικά και άσχετα. Και εκτός πραγματικότητας (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Συνεπώς μένω στο I rest my case με την περίπτωση σου. Τώρα αν θες εσύ να συνεχίζεις να ασχολείσαι με τα post μου, δικαίωμά σου

Βίτσια είναι αυτά.

Εντός είναι αλλά δεν τα ξέρεις εσύ και επιμένεις. 

Δεν θα ασχοληθώ μαζί σου ξανά μην ανησυχείς. 

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...