jofkarakwstas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα. λοιπόν έστησα χθες βράδυ ενα μηχάνημα το οποιο αποτελείται απο ενα cpu i7 7700k apo insomnia (αλλα κουτατο καινούργιο) μια μητρική asus prime z270-k (koutiou apo e-shop) κ μια μνήμη hyper x 3000mgh cl15 (καινούργια απο e-shop). λοιπόν αυτό το έστησα κ βαζω το hdmi sta on board γραφικα κ δεν εχω εικόνα. βαζω vga παλι τπτ δεν εχω καρτα γραφικών. μήπως κάποιος ξέρει κάτι να βοηθήσει? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
29gk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Σε πρωτη φαση, βγαλε μητρικη και καρτα γραφικων εκτος κουτιου και δοκιμασε να εκκινησεις μονον με μητρικη, cpu, μνημες ( αφου σιγουρευτεις οτι πατανε καλα και ειναι τοποθετημενες σωστα ) και με τα ενσωματωμενα γραφικα. Εαν και παλι εχεις προβλημα, σιγουρεψου οτι ο επεξεργαστης και η ψυκτρα του πατανε καλα, το ιδιο και οι μνημες και εαν η μητρικη τροφοδοτειται σωστα με το ρευμα που χρειαζεται. Εαν και παλι εχεις προβλημα, δες τις συμβατοτητες μεταξυ των τριων ( μητρικη-cpu-ram ).
webparts Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Σε πρωτη φαση, βγαλε μητρικη και καρτα γραφικων εκτος κουτιου και δοκιμασε να εκκινησεις μονον με μητρικη, cpu, μνημες ( αφου σιγουρευτεις οτι πατανε καλα και ειναι τοποθετημενες σωστα ) και με τα ενσωματωμενα γραφικα. Εαν και παλι εχεις προβλημα, σιγουρεψου οτι ο επεξεργαστης και η ψυκτρα του πατανε καλα, το ιδιο και οι μνημες και εαν η μητρικη τροφοδοτειται σωστα με το ρευμα που χρειαζεται. Εαν και παλι εχεις προβλημα, δες τις συμβατοτητες μεταξυ των τριων ( μητρικη-cpu-ram ). Τι εννοεις να βγαλει και τη μητρικη? Δεν εχει καρτα γραφικων λεει. Επισης,τι σχεση εχει ο επεξεργαστης και το αν παταει καλα με το θεμα της γραφικων; Φιλε Καρακωστας πρεπει να μας δωσεις μερικες πληροφοριες ακομα και αν μπορεις να γραψεις λιγο πιο στρωτα για να βγαινει λιγο παραπανω νοημα,ωστε να σε βοηθησουμε.
29gk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοεις να βγαλει και τη μητρικη? Δεν εχει καρτα γραφικων λεει. Επισης,τι σχεση εχει ο επεξεργαστης και το αν παταει καλα με το θεμα της γραφικων; Φιλε Καρακωστας πρεπει να μας δωσεις μερικες πληροφοριες ακομα και αν μπορεις να γραψεις λιγο πιο στρωτα για να βγαινει λιγο παραπανω νοημα,ωστε να σε βοηθησουμε. Το οτι ενα pc "δεν εχει εικονα" σημαινει πολλα και διαφορα πραγματα. Απο το απλο που υποθετεις εσυ οτι ολα δουλευουν αλλα η οθονη δεν δειχνει εως το οτι το τροφοδοτικο δινει ρευμα, τα λαμπακια αναβουν, τα ανεμιστηρακια φουρφουρανε αλλα εως εκει. Επιεδη λοιπον το στησιμο ειναι νεο, πιθανον κατι να μην εχει παει καλα, απο φορτωση στατικου εως κακη τοποθετηση των μνημων ή του επεξεργαστη. Για αυτο και οταν στηνουμε ενα νεο μηχανακι, καλο ειναι να κανουμε πρωτα μια δοκιμη εκτος κουτιου και μετα να το σεταρουμε μεσα. Για την καρτα γραφικων παλι μαλλον εγω κακως καταλαβα οτι εχει μια με hdmi ενω δοκιμαζει με την vga της μητρικης, αλλα δεν εχει σημασια τελικα. Αφου το συστημα δεν ποσταρει, ετσι καταλαβαινω εγω δηλαδη, κατι αλλο συμβαινει.
jofkarakwstas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω για την άμεση βοήθεια.βασικα απο την αρχή αγόρασα απο eshop την προηγούμενη εβδομάδα μητρική(asus prime z270-k) και ραμ (hyperx) k ena cpu απο insomnia i7 7700k κ θελω να το δουλέψω χωρις καρτα γραφικων. λοιπον το έστησα ανοίγει κανωνικα αλλα δεν εχω εικόνα ουτε απο hdmi ουτε απο vga. βέβαια πληροφοριακά δεν ειναι το πρωτο pc που στηνω, δλδ δύσκολα θα εκανα κάποιο τρανταχτο λάθος.η μόνη μ ερώτηση ειναι αν υπάρχει περίπτωση να θελει bios update.οτι άλλο θέλετε πληροφορια ρωτήστε
webparts Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αν ηταν θεμα επεξεργαστη και ψυκτρας θα εκλεινε μετα απο λιγο,εδω λεμε οτι δε μπορει ουτε να κανει post. Εχεις συνδεσει ηχειο beeper στη μητρικη; Ακουγεται κανενα μπιπ οταν πας να ξεκινησει ο υπολογιστης; Το τροφοδοτικο σου ειναι σιγουρο οτι δουλευει; Δοκιμασε να αλλαξεις και θεση στη ραμ,η να τη βγαλεις εντελως για να δεις αν δουλευει το beeper.
jofkarakwstas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα κ παλι το ξεστησα κ το εστησα παλι εκτως κουτιο, το μπιπερ ειμαι σιγουρος οτι δουλευει κ χωρις ραμ χτυπάει. απο εκει κ περα το μηχάνημα συνεχίζει να μην εχει εικονα παρότι οσο κ να το αφήσω δειχνει οτι δουλευει χωρις καποιο θεμα η επανεκκινηση. επίσης αλλαξα τη ραμ σε ολα τα σλοτ. το τροφοδοτικό μου δουλεύει σιγουρα γιατί δούλευα χωρις θεμα το παλιό μου pc και επισεις το έβαλα σε ενα φιλο μ κ εκει δούλευε κ ειναι (corsair cs750m) k εχω κ ενα ssd 250g αγορασμένο τα προηγούμενα Χριστούγεννα.
29gk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Οι μνημες ειναι σιγουρα συμβατες με την μητρικη; Η τροφοδοσια της μητρικης ειναι σιγουρα ενταξει με ολα τα καλωδια που απαιτουνται; Εαν ναι, θα επεστρεφα την μητρικη ως doa. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω για την άμεση βοήθεια.βασικα απο την αρχή αγόρασα απο eshop την προηγούμενη εβδομάδα μητρική(asus prime z270-k) και ραμ (hyperx) k ena cpu απο insomnia i7 7700k κ θελω να το δουλέψω χωρις καρτα γραφικων. λοιπον το έστησα ανοίγει κανωνικα αλλα δεν εχω εικόνα ουτε απο hdmi ουτε απο vga. βέβαια πληροφοριακά δεν ειναι το πρωτο pc που στηνω, δλδ δύσκολα θα εκανα κάποιο τρανταχτο λάθος.η μόνη μ ερώτηση ειναι αν υπάρχει περίπτωση να θελει bios update.οτι άλλο θέλετε πληροφορια ρωτήστε Το κόβω λίγο δύσκολο να χρειαστεί BIOS Update αλλά δεν είναι και απίθανο. Το ότι σου δίνει beep σημαίνει ότι μπορεί και να μην είναι νεκρή η μητρική. Σιγουρέψου ότι πατάει καλά η ψύκτρα. Αν βγάλεις την ψύκτρα και η πάστα έχει απλωθεί τόσε σημαίνει ότι έχει κάτσει καλά. Κάνε clear cmos αλάζοντας θέση στο τζαμπεράκι.
jofkarakwstas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 λοιπον παίδες μίλησα με τεχνικούς του eshop και μου ειπαν οτι θέλει bios update γιατι εχει το παλιό επειδή υποστηρίζει κ 6η γενια επεξεργαστή. λοιπον θα το στείλω παλι κ θα σας ξαναγράψω. ευχαριστώ. ΥΣ. νομιζω οτι κάπου μεσα στο φόρουμ ειδα οτι το e-shop κανει δωρεν bios update σε πράγματα που αγοράστηκαν απο εκει, λοιπον ειναι fail γιατί μ είπε 20€
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Τι λες φίλε μου? Τι σχέση έχει η 6η γενια?
MeRo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αν μπορείς πες μας σε τι οθόνη το βάζεις μπορεί να μην παίρνει προς το παρών της διαστάσεις
markos9 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλήμερα φίλε μου, επειδή είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα παλιό pc, αυτό που έκανα ήταν το εξής: αφαίρεσα την μπαταρία της μητρικής για κάνα 15΄ και μετά το έβαλα μπροστά με την onbord, και δούλεψε. Αυτό που είχε γίνει, ήταν ότι ήταν επιλεγόμενο από το bios να δουλεύει με κάρτα γραφικών σε pci. δλδ, είχε την επιλογή διαλέγεις με πια κάρτα να δουλεύει. Καλό είναι όταν φτιάχνουμε καινούργιο pc, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης τον πραγμάτων να βγάζουμε την μπαταρία από την μητρική ώστε να χάνει της εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δεν έχει λογική αυτό που σου είπε ο τεχνικός! Αφού η cpu είναι η 6η γενιά.
cpc464 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δέν παίζει να είναι bios, υποστηρίζεται ο 7700 κανονικά, Δές τα debug led εάν κάποιο είναι κόκκινο και σε τί αντιστοιχεί, νομίζω τσάμπα θα το δώσεις το 20άρι.
jofkarakwstas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 παιδες το καλύτερο ήταν οτι πηγα κ μου ειπε δεν μπορώ να παραλαβω γιατι η cpuδεν ειναι απο εδω. στείλε ολο το pc για να το παρω σαν βλάβη. χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα