Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πηγα να αγορασω ενα λαπτοπ σημερα απο το γερμανικο αμαζον και ενω βαλαμε κανονικα ολα τα στοιχεια αφμ , χρεωστικες κτλπ και εγραψε οτι η παραγγελια ολοκληρωθηκε εστειλαν email οτι ακυρωθηκε η χρεωστικη καρτα.Η τραπεζα λεει οτι το οριο ειναι 1000 ευρω για εξωτερικο και η παραγγελια μου κοστιζει περισσοτερα αλλα γινεται επισης να αγορασθει και με τραπεζικο εμβασμα εαν τους παω το τιμολογιο που θα δωσει το αμαζον.(το αγοραζω στην επιχειρηση χωρις φπα). Ξερει κανεις αμα υπαρχει αλλος τροπος? Εστειλα email στην αμαζον και τους ρωτησα αμα μπορει να γινει η πληρωμη με bank transfer αλλα ακομη να μου απαντησουν :ρ 

Δημοσ.

Δεν ειναι το οριο αγορων της καρτας, ειναι απο τα capital controls που απαγορευει την αγορα προιοντος αξιας 1000 ευρω και πανω με καρτα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι το οριο αγορων της καρτας, ειναι απο τα capital controls που απαγορευει την αγορα προιοντος αξιας 1000 ευρω και πανω με καρτα

Από ποια τράπεζα στο είπαν αυτό;

Δημοσ.

ΔΕΝ ισχύει 100%. Το όριο των 1000€ είναι για έμβασμα σε τράπεζα εξωτερικού. Για αγορές με κάρτες ισχύει το όριο της κάθε κάρτας.
Δημοσ.

Δηλαδη πρεπει να τους πω να αυξησουν το οριο της καρτας? Ημουν σημερα το πρωι και μιλουσα και με γνωστη εκει στα γραφεια στην Πειραιως και μου ελεγε επανειλημμενα οτι δεν γινεται να κανεις αγορες απο εξωτερικο με χρεωστικη,πιστωτικη,προπληρωμενη πανω απο 1000 ευρω.Δεν ξερω τι παραπανω πρεπει να τους πω δηλαδη :ρ 

Δημοσ.

Υπάρχουν δυο λύσεις:

Ανοίγεις μια ρεβολυτ.

1. Θα σε παει μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα-έτους, στέλνει τώρα στην ρεβολυτ 1000 ευρώ και 1/1/18 τα υπολοιπα, οπότε μετά είσαι έτοιμος να πληρώσεις

2. Αν βιάζεται μπορείς να στείλει ταυτόχρονα δυο εμβάσματα στην ρεβολυτ αλλά απο διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Δημοσ.

Πηρα στα κεντρικα της Πειραιως και μου ειπαν οτι μαλλον δεν ηταν ενημερωμενοι εκει που πηγα και ρωτησα το πρωι.Μου λενε οτι οντως ισχυει  το οριο 1000 ευρω μονο σε τραπεζικο εμβασμα και σε καρτες ειναι μονο το ημερησιο οριο που ειναι 600 ευρω αμα δεν το εχεις πειραξει.Τωρα το αυξησαμε και θα δοκιμασουμε να κανουμε ξανα την αγορα απο αλλο account εφοσον μου κλειδωσε το αμαζον το πρωτο που ειχα :ρ Ευχαριστω παντως.

Δημοσ.

Μια ενημερωση...αφου αυξησα το οριο της καρτας εφτιαξα καινουργιο λογαριασμο στο αμαζον και πηγα να ξανακανω την παραγγελια με την χρεωστικη καρτα και αφου μου στειλαν mail για την παραγγελια αμεσως μου στειλαν και αλλο mail που λεει οτι ο λογαριασμος μου εχει κλειδωθει. Δεν μπορω να βγαλω ακρη :ρ μηπως ειδαν οτι ειναι η ιδια καρτα που ειχαν κλειδωσει στον πρωτο λογαριασμο και κλειδωσαν και το δευτερο ? :ρ λεω να δοκιμασω με αλλη καρτα

Δημοσ.

Μια ενημερωση...αφου αυξησα το οριο της καρτας εφτιαξα καινουργιο λογαριασμο στο αμαζον και πηγα να ξανακανω την παραγγελια με την χρεωστικη καρτα και αφου μου στειλαν mail για την παραγγελια αμεσως μου στειλαν και αλλο mail που λεει οτι ο λογαριασμος μου εχει κλειδωθει. Δεν μπορω να βγαλω ακρη :ρ μηπως ειδαν οτι ειναι η ιδια καρτα που ειχαν κλειδωσει στον πρωτο λογαριασμο και κλειδωσαν και το δευτερο ? :ρ λεω να δοκιμασω με αλλη καρτα

Το τερμάτισες, που λενε

Ποιος ο λόγος να κάνεις δεύτερο λογαριασμό, τώρα τέλος

Δημοσ.

Εκανα δευτερο λογαριασμο γιατι ο πρωτος κλειδωθηκε και χωρις λογαριασμο δεν ουτε να επικοινωνησεις με το αμαζον ..Τελος παντων μου εστειλαν μειλ και μου ειπαν οτι καλυτερα να χρησιμοποιησω μια πιστωτικη καρτα και μου εστειλαν κατι δικιες τους .;ρ .Εν τω μεταξυ μια γνωστη ειχε το ιδιο προβλημα με δυο καρτες τις πειραιως και οταν χρησιμοποιησει της eurobank την δεχτηκε το συστημα.

Δημοσ.

Ίσως πρέπει να περιμένεις μέχρι άυριο για να περάσει η αλλαγή στο όριο. Στην Εθνική θέλει μια μέρα, δεν ξέρω μήπως και για την Πειραιώς.

Δημοσ.

στο web banking εγραφε οτι γινεται αμεσα,  εστω...αυριο θα δοκιμασω με eurobank ευχαριστω για την βοηθεια παντως ;))

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...