Προς το περιεχόμενο

Νέο τρέιλερ για τη ταινία Ready Player One του Steven Spielberg


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομονούν να δουν τη νέα ταινία του Steven Spielberg, Ready Player One που αποτελεί τη κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Ernest Cline (έχει κυκλοφορήσει στη χώρα μας με τίτλο “Αν είσαι έτοιμος, πάτα ENTER”).

Στη ταινία που βλέπουμε δεκάδες αναφορές στην ποπ κουλτούρα των τελευταίων δεκαετιών και κυρίως της δεκαετίας του ΄80 ενώ έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα στοιχεία για το κεντρικό ήρωα, τον έφηβο Wade Watts, ο οποίος καταφεύγει στον εικονικό κόσμο του OASIS, για να δραπετεύσει από την δραματική πραγματικότητα του 2045. Ο εικονικός κόσμος του OASIS επιτρέπει σε όλους να κάνουν όσα ονειρεύονται και να είναι εκείνοι που επιθυμούν πραγματικά.

 

Ο δημιουργός του OASIS, μετά τον θάνατό του, ανακοινώνει σε όσους εισέρχονται στο εικονικό σύμπαν, ότι έχει κρύψει ένα αντικείμενο, ένα “Easter egg” που όποιος το ανακαλύψει θα κληρονομήσει μισό τρισεκατομμύριο δολάρια αλλά και τον πλήρη έλεγχο του εικονικού κόσμου.

 

Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε πολλές περισσότερες σκηνές από τη ταινία αλλά και μαθαίνουμε περισσότερα για την ιστορία στην οποία βασίζεται, χωρίς, ελπίζουμε, να αποκαλύπτει πολλά. Το Ready Player One θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Μαρτίου του 2018.

 

 

Link.png Site: Tweaktown


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμα και από το trailer υποκλίνομαι στον βασιλιά-σκηνοθέτη του sci-fi τόσες δεκαετίες τώρα! Σε πιάνει ίλιγγος όταν συνειδητοποιείς τί όραμα υλοποιεί ο άνθρωπος, όντας 70 χρονών!!!

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τα πιο υπέροχα βιβλία που έχω διαβάσει. Από το τρέιλερ, νομίζω ότι βαδίζει σε σωστό δρόμο. Όσοι είσαστε 40 - 50 ετών προσπαθήστε να διαβάσετε το βιβλίο. Θα σας ξυπνήσει απίστευτες αναμνήσεις και συναισθήματα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...