Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Όντας νέος στο netflix θα ήθελα να ξέρω αν όταν λέει 4ις συσκευές εννοεί έως 4 προφίλ ή ότι την ίδια ακριβώς στιγμή μπορεί να είναι online μόνο 4ις συσκευές; 

Δηλαδή αν για παράδειγμα μπούμε τέσσερα άτομα (με διαφορετικό προφίλ) την ίδια στιγμή και προσπαθήσει να μπει και πέμπτο θα του βγάλει κάποιο μήνυμα; Αν ναι, τότε σε περίπτωση που εγώ (ένα από τα 4 άτομα) κάνω ένα απλό logout από τον υπολογιστή μου, τότε το άλλο άτομο θα μπορεί να μπει κανονικά;

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος πρέπει να ισχύει αυτο που λες με το logout . Αυτό που παίζει ρόλο σε αυτή την συνδρομή είναι ότι γίνεται προβολή το μέγιστο σε 4 οθόνες ανεξάρτητα από τα προφιλ. Μπορείς να έχεις όσο προφίλ θέλεις η έστω μόνο ένα και να βλέπουν όλοι από αυτό το θέμα είναι να Μην περάσεις τις 4 προβολές.

• Like 1
Δημοσ.

ετσι ακριβώς,θα του εμφανιστει μήνυμα οτι ειναι κατειλημμένες όλες οι "θέσεις". Μόλις σταματησει την προβολή καποιος απ' τους 4 μπορει ο 5ος να δει.

Δημοσ.

Γενικά αξίζει το netflix ? Από άποψη των ταινιών? Έχει ελληνικούς υπότιτλους? Μπορούμε να δούμε και από υπολογιστή? Ή όχι? . Πως μπορούμε να δούμε τι ταινίες έχει? Πριν αγοράσουμε τζάμπα την συνδρομή εάν δεν μας καλύπτουν?

Δημοσ.

Εγώ εχθές το εγκαινίασα... έχει ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους (με βάση το προφίλ που θα φτιάξεις πάντα). Στις σειρές η γκάμα είναι αρκετά μεγάλη, στις ταινίες όχι και τόσο. 

Πάντως η ποιότητα είναι αρκετά καλή (στην premium version του account, αλλά από όσο κατάλαβα παίζει ρόλο και το πόσο καλό internet διαθέτης και φυσικά και η ανάλυση της οθόνης).

Δημοσ.

Γενικά αξίζει το netflix ? Από άποψη των ταινιών? Έχει ελληνικούς υπότιτλους? Μπορούμε να δούμε και από υπολογιστή? Ή όχι? . Πως μπορούμε να δούμε τι ταινίες έχει? Πριν αγοράσουμε τζάμπα την συνδρομή εάν δεν μας καλύπτουν?

Αν εχεις γαμάτη σύνδεση (για τα ελληνικά δεδομένα) τοτε ναι αξίζει με τα χίλια. Αν έχεις καλη σύνδεση ισως και να αξίζει, αν εχεις μέτρια και χάλια (δηλαδή 5-8 που έχουμε πολλοι) σύνδεση μαλλον δεν αξίζει.

Δημοσ.

Αν εχεις γαμάτη σύνδεση (για τα ελληνικά δεδομένα) τοτε ναι αξίζει με τα χίλια. Αν έχεις καλη σύνδεση ισως και να αξίζει, αν εχεις μέτρια και χάλια (δηλαδή 5-8 που έχουμε πολλοι) σύνδεση μαλλον δεν αξίζει.

Μια χαρά hd ποιότητα μου δείχνει εμένα με την χάλια σύνδεση που ανέφερες. :P

• Like 1
Δημοσ.

σορρυ που επεμβαίνω στο θεμα του παιδιού.

αλλα υπαρχει κάποιο νήμα για να μαζευτούμε 4 ατομα να μοιραστούμε την συνδρομή?

Ειμαι με εναν φιλο και ψαχνουμε αλλους 2.

δεν ξερω αν επιτρέπετε. αν οχι ας το κανει κάποιος admin delete

Δημοσ.

Είναι το ίδιο πράγμα σαν να ζητάς συγκάτοικο οπότε μια χαρά επιτρέπεται να το πεις χαχαχαχα. :P

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο τεράστιο το ποσό... ας πάρετε την συνδρομή με 8 ευρώ που είναι για δύο
Δημοσ.

Αν θες τη συμβουλή μου μην το κάνεις με αγνωστους. Τα άτομα πρεπει να ειναι γνωστά και με καλό ιστορικό οσον αφορα τον χαρακτήρα. Αμα τσιμπίσεις απο αγνώστους, εκτός απο τους (τυχαία οκ) μπορει να τσιμπήσεις ανώριμους ή παρτάκηδες ή άσχετους και ο λογαρισμός σου να καταλήξει σε ολους τους κατοίκους Αγίας Βαρβαρας ή και να πουληθεί σε άλλους Χ (και να τρεχεις εσυ για recovery, αλλαγες κωδικών, κλπ

Δημοσ.

Ρε παιδια, εχθές ενεργοποιησα τον δωρεάν μήνα του Netflix στο μεγάλο πακέτο να το δοκιμάσω. Είδα και 2 ταινίες. Αλλά μου φαίνεται οτι τα ίδια και τα ίδια 'εργα ανακυκλόνωνται.. Έχει ΕλΑΧΙΣΤΟΥΣ τίτλους ή είναι η ιδέα μου? Ψάχνω για Walking Dead, δεν το έχει, Ψάχνω Dr House δεν το έχει,ψάχνω person of interest δεν το έχει. και χίλιους δυο ακόμα τίτλους....

Δημοσ.

Ρε παιδια, εχθές ενεργοποιησα τον δωρεάν μήνα του Netflix στο μεγάλο πακέτο να το δοκιμάσω. Είδα και 2 ταινίες. Αλλά μου φαίνεται οτι τα ίδια και τα ίδια 'εργα ανακυκλόνωνται.. Έχει ΕλΑΧΙΣΤΟΥΣ τίτλους ή είναι η ιδέα μου? Ψάχνω για Walking Dead, δεν το έχει, Ψάχνω Dr House δεν το έχει,ψάχνω person of interest δεν το έχει. και χίλιους δυο ακόμα τίτλους....

έτσι είναι έχει συγκεκριμένα πράγματα και για Ελλάδα είναι ακόμα πιο φτωχό το περιεχόμενο της

Δημοσ.

δεν ειναι ακριβως ετσι. 

αν εχεις εμπειριες με το Netflix, πες μας τι προβληματα εχεις.   αν οχι, μην δινεις λαθος εντυπωσεις...!!  

νομιζω οτι και HD περιεχομενο μπορεις να δεις με λιγοτερο απο 5αρα συνδεση, αν και δεν την εχω δοκιμασει,....... ακομα...!! 

τα πακετα ειναι τα παρακατω. 

post-121902-0-84264400-1514356789_thumb.jpg

ακομα και η SD κατηγορια, δειχνει αρκετα καλα στην τηλεοραση..!!  ετσι ωστε οσοι εχουν χαμηλες ταχυτητες, αν μπορουν να παρακολουθησουν χωρις κολληματα.  

το πιο σημαντικο σε αυτες τις περιπτωσεις -online παρακολουθηση- ειναι να μην κολλαει το συμπαν...!!  αν δεν ειναι 1080P και ειναι 480 ειναι μικροτερο το κακο.  

για οσους δεν εχουν εμπειρια, το SD ειναι επιπεδου DVD.  πολυ καλυτερο απο CamRip [που κατεβαζουν πολλοι και βλεπουν...!!!  

σαφεστατα η μεγαλυτερες αναλυσεις ή οι περισσοτερες συνδεσεις -πχ αν παρακολουθουν 2 ταυτοχρονα- θελουν και μεγαλυτερες-ταχυτερες συνδεσεις, λογικο ειναι, αλλα ακομα και στο SD του Netflix, βλεπεις οπως βλεπεις τα τηλεοπτικα καναλια. σε καλο επιπεδο. δεν ειναι 4Κ, αλλα....βλεπεις..!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...