Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε να σας φτίαξω εσας που θέλετε tevo νέο κουπονι :TEVOUK3 για την αποθήκη eu 3 τελική τιμή με μεταφορικά 167,31

https://www.gearbest.com/3d-printers-3d-printer-kits/pp_628790.html?wid=88

Η eu13 είναι Ισπανική αποθήκη μόνο Ισπανία και Πορτογαλία στέλνει

Να σαι καλά! Κάτι γλυτώσαμε.

Έβαλα κι εγώ μια παραγγελία. Για να δούμε

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απάντησε η DHL και μου έδωσαν και το tracking, με DHL Express θα γίνει η διανομή, σήμερα υποτίθεται, αλλά δεν ξέρω αν πέσει άκυρο λόγω χιονιά.

Δημοσ.

Απάντησε η DHL και μου έδωσαν και το tracking, με DHL Express θα γίνει η διανομή, σήμερα υποτίθεται, αλλά δεν ξέρω αν πέσει άκυρο λόγω χιονιά.

άντε άντε στήνε όταν παραλάβεις, να μας πεις καμιά εντύπωση! 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα με ΕΛΤΑ courier στήσιμο και εντυπώσεις αργά το βράδυ(οικογενειακες υποχρεώσεις)...

Το αυτό, αλλά για τον ίδιο λόγο με βλέπω για αύριο δυστυχώς :(

Πρέπει να βρω και χώρο :P

Δημοσ.
Παρήγγειλα και εγώ έναν Tevo με το κουπονάκι TEVOUK3 και τώρα ώρα για διάβασμα να μαστε έτοιμη όταν παραλάβουμε :D

Αν έχει να προτείνει κάνεις κάποια κοινότητα - forum - fb group - youtube channel ας ενημερώσει να χωθούμε :P

Επίσης, χρειάζεται να παραγγείλω κάτι άλλο από εξωτερικό ή τα αναλώσιμα που θα χρειαστούν από Ελλάδα καλύτερα; 

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα με ΕΛΤΑ courier στήσιμο και εντυπώσεις αργά το βράδυ(οικογενειακες υποχρεώσεις)...

Παντως μαλλον εισαι τυχερος.

Εστειλα σε dhl να ζητησω το εδω tracking και μου ειπε οτι εδω το παραδιδει παλι dhl και κανει 7-14 μερες να ερθει απο γερμανια.

Τωρα σενα πως σου ηρθε με αεροπλανο και ελτα ,αγνωστο.

Δωσε φωτο απο unpacking.

Καλοριζικος.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ το μεσημέρι (πρωί έφτασε  Αθήνα οδικώς. 6 μέρες στο φορτηγό). :-D

Έχω φτάσει στην σελίδα 6 στο στήσιμο....

• Like 1
Δημοσ.

Μπερδεμένα είναι, εμένα ήρθε με DHL express, από 16/12 που ήταν η τελευταία ενημέρωση του DHL Parcel ότι έφυγε από Γερμανία, ήρθε σήμερα Ελλάδα και έγινε η διανομή αυθημερόν.

Ποια σελίδα 6, ο CR-10 ένα φύλλο έχει με οδηγίες και αυτό λειψό... θα μελετήσω κανά βιντεάκι στο ΥΤ για να μην κάνω καμιά μλκία και τρέχω :P

Δημοσ.

Τελευταίο μου post σε αυτό το θέμα από εδώ και πέρα ότι είναι θα το βάζω στο The Insomnia 3D Printing Community .Πρώτες εντυπώσεις για τον tevo ,πολύ καλό πακετάρισμα και τα κομμάτια είναι πολύ καλά αριθμημένα στα σακουλάκια τους.Αισίως μετά από 2 ώρες στησίματος έχω φτάσει στην σελίδα 16 από τις 31 των οδηγιών.Η οδηγίες βέβαια σε κάποια σημεία μας τα χαλάνε και θέλει προσοχή μην βιδώσεις τπτ από την λάθος πλευρά.

Το μόνο αρνητικό (αν μπορώ να το πω έτσι ) είναι ότι τα 2 δείγματα 200 γραμμαρίων fillament που έχει η συσκευασία είναι τρια χρώματα σε ένα καρούλι... κάτι που τα καθιστά άχρηστα για εμένα τουλάχιστον ..Μάλλον θα τα ξοδέψω στις αρχικές δοκιμές.

p.s Ξεκίνησα να τραβάω βίντεο το unboxing και το στήσιμο ,αλλά το έκοψα γιατί ο χώρος μου ήταν περιορισμένος και το βίντεο του στησίματος ήταν τραγικό.Αν προλάβω το πρωί πριν τη δουλειά θα ανεβάσω το unboxing..

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις από μένα (tevo στην φάση του στησίματος)  είναι ότι είναι αρκετά παιδικό.

Καμία σχέση  πχ με την ποιότητα των μηχανισμών ενός φτηνού εκτυπωτή μελάνης. 

Όμως από ότι βλέπω μπορείς να το βελτιώσεις, να το μεγαλώσεις ,να το κάνεις αγνώριστο.

Όρεξη νάχεις...

Δημοσ.

Μπερδεμένα είναι, εμένα ήρθε με DHL express, από 16/12 που ήταν η τελευταία ενημέρωση του DHL Parcel ότι έφυγε από Γερμανία, ήρθε σήμερα Ελλάδα και έγινε η διανομή αυθημερόν.

Ποια σελίδα 6, ο CR-10 ένα φύλλο έχει με οδηγίες και αυτό λειψό... θα μελετήσω κανά βιντεάκι στο ΥΤ για να μην κάνω καμιά μλκία και τρέχω :P

Τσέκαρε το coupler του z-lead screw μηπως είναι στραπατσαρισμένο, τσέκαρε τα belts ότι είναι τεντωμένα, αλλά ούτε χαλαρά - ουτε τέρμα τεντωμένα, και αν αυτα είναι οκ, μην πειράξεις-σφίξεις τπτ άλλο!

τους τεστάρουν και καλιμπράρουν απο το εργοστάσιο, οπότε το πιο πιθανό είναι να κάνεις ζημιά αν σφίξεις κάτι που δεν πρέπει!

το πιο δύσκολο για έναν καινούριο είναι το bed-leveling - ζεσταίνεις την κεφαλή και το bed και μετά κάνεις level!

όταν το βρείς όλα είναι απλά!

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε το coupler του z-lead screw μηπως είναι στραπατσαρισμένο, τσέκαρε τα belts ότι είναι τεντωμένα, αλλά ούτε χαλαρά - ουτε τέρμα τεντωμένα, και αν αυτα είναι οκ, μην πειράξεις-σφίξεις τπτ άλλο!

τους τεστάρουν και καλιμπράρουν απο το εργοστάσιο, οπότε το πιο πιθανό είναι να κάνεις ζημιά αν σφίξεις κάτι που δεν πρέπει!

το πιο δύσκολο για έναν καινούριο είναι το bed-leveling - ζεσταίνεις την κεφαλή και το bed και μετά κάνεις level!

όταν το βρείς όλα είναι απλά!

Τεστ και καλιμπραρισμα δεν kit δεν γινεται.Το μονο καλιμπραρισμα που εχει ειναι τα steps στο firmware

Τεστ και καλιμπραρισμα σε kit δεν γινεται.Το μονο καλιμπραρισμα που εχει,ειναι τα steps στο firmware για τα μοτερ.Οπου κατα τη γνωμη μου πρεπει να καλιμπραριστουν παλι γιατι σε kit ποτε κανενας δεν θα ειναι ιδιος.

Επισης δεν χρειαζεται να να ζεστανεις τιποτα στο bed leveling.Ο συγκεκριμενος εχει στοπερ και οχι καποιο σενσορα για auto bed leveling.

Μια συμβουλη απο μενα.Καντε ενα βασικο στησιμο οσοι δεν εχετε αλλον εκτυπωτή και φτιαξτε δεσίματα και belt tensioners.Οσοι εχετε αλλο printer εκτυπωστε πρωτα αυτα και μετα δεστε τον.Και επισης ενα fan duct.Auto level sensor δεν ειναι απαραίτητος μιας και αμα μαθετε το manual leveling ειναι περιττος.Στα late update καλο ειναι να φτιαξετε ενα αλλο bed holder, μιας και το ακρυλικο ειναι σκουπιδι.

Τελος αλλα must για μενα εγκαταστηστε marlin.

Καλες εκτυπωσεις και καλες γιορτες σε ολους.

• Like 1
Δημοσ.

Στον tevo πριν ξεκινήσεις, πρέπει να φτιάξεις το Ζ άξονα.

Έχουν κρεμάσει όλη την γέφυρα από το κόπλερ του κινητήρα και χορεύει ολόκληρη !!

Θέλει στοπ στο κάτω μέρος τις βίδας (βάση, ρουλεμάν, φωλιά)

Δημοσ.

Τεστ και καλιμπραρισμα σε kit δεν γινεται.Το μονο καλιμπραρισμα που εχει,ειναι τα steps στο firmware για τα μοτερ.Οπου κατα τη γνωμη μου πρεπει να καλιμπραριστουν παλι γιατι σε kit ποτε κανενας δεν θα ειναι ιδιος.

Επισης δεν χρειαζεται να να ζεστανεις τιποτα στο bed leveling.Ο συγκεκριμενος εχει στοπερ και οχι καποιο σενσορα για auto bed leveling.

Μια συμβουλη απο μενα.Καντε ενα βασικο στησιμο οσοι δεν εχετε αλλον εκτυπωτή και φτιαξτε δεσίματα και belt tensioners.Οσοι εχετε αλλο printer εκτυπωστε πρωτα αυτα και μετα δεστε τον.Και επισης ενα fan duct.Auto level sensor δεν ειναι απαραίτητος μιας και αμα μαθετε το manual leveling ειναι περιττος.Στα late update καλο ειναι να φτιαξετε ενα αλλο bed holder, μιας και το ακρυλικο ειναι σκουπιδι.

Τελος αλλα must για μενα εγκαταστηστε marlin.

Καλες εκτυπωσεις και καλες γιορτες σε ολους.

O Creality έχει καλιμπραριστεί, Δεν είναι kit. 4 βίδεσ σφίγγεις. εμένα είχε μέσα νήμα στο hotend από το τεστ print τους. Το λένε και οι ιδοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...