BrocasHelm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Λίγο παραπάνω έπαιζε aliexpress στο official store ο ender 3 pro με tempered glass επιπλέον, αλλά δεν ισχύει πλέον το κουπόνι που κατέβαζε την τιμή 15$. Δεν τον παρήγγειλα, έλεγα να περιμένω μέχρι σήμερα, αλλά τελικά χωρίς το κουπόνι δεν ξέρω αν αξίζει να το κάνω (δεν τον βιάζομαι, καταναλωτική μανία είναι :P).
zero13cool Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, anivas11 είπε Βλέπω τον "Anet A8 Plus" στα 134,82€ από την Γερμανική αποθήκη του cafago. https://www.cafago.com/en/p-os2178eu.html Μάλλον η χαμηλότερη τιμή για αυτόν τον 3d εκτυπωτή. Μόνο που δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστο είναι το κατάστημα. Είναι μαγαζί του tomtop αν αυτό σε βοηθάει. Αυτό φαίνεται κ στο PayPal αν αγοράσεις. Είχα παραγγείλει ένα κινητό leeco για την σύζυγο από την Γερμανική αποθήκη 11/11 πριν 2 χρόνια και ήρθε με DHL στο 10ημερο περίπου.
vasemax Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα μου μοιάζει πώς η προσφορά πρέπει να είναι λάθος. Σ' αυτή την τιμή άλλα καταστήματα έχουν τον απλό Anet A8. Αν ψάξεις στο κατάστημα για τις flash προσφορές δεν το βγάζει. Όλες τους οι προσφορές είναι περίπου 50% και αυτό είναι 78% και τυπικά προσφέρεται από τα κινέζικα σε προσφορά 300€ από τα 600€ αρχική. Θα ήθελα να τον πάρω, αλλά φοβάμαι ότι έχουν κάνει λάθος και θα μου στείλουν τον απλό και θα τρέχω μετά...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 2/12/2019 στις 8:01 ΜΜ, vasemax είπε Εμένα μου μοιάζει πώς η προσφορά πρέπει να είναι λάθος. Σ' αυτή την τιμή άλλα καταστήματα έχουν τον απλό Anet A8. Αν ψάξεις στο κατάστημα για τις flash προσφορές δεν το βγάζει. Όλες τους οι προσφορές είναι περίπου 50% και αυτό είναι 78% και τυπικά προσφέρεται από τα κινέζικα σε προσφορά 300€ από τα 600€ αρχική. Θα ήθελα να τον πάρω, αλλά φοβάμαι ότι έχουν κάνει λάθος και θα μου στείλουν τον απλό και θα τρέχω μετά... Δεν νομίζω: https://www.tomtop.com/p-os2178eu.html?currency=EUR&aid=gspcallyly&mid=10000031275&utm_source=SEM&utm_medium=Google+Adwords&utm_campaign=s_pc_all&utm_content=2945&gclid=CjwKCAiA8qLvBRAbEiwAE_ZzPawWciT9FtFSSKYe4NXJB5gRoJpxSy82hGMaeqyiy9pv83nliMxnqhoCvj4QAvD_BwE Εκτός και αν το tomtop είναι αμφιλεγόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα