Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θέλω να δοκιμάσω κάποια cable management / case mods που θα μου βγάζαν την πίστη αλλιώς, καθώς και 2-3 πραγματάκια οργάνωσης γραφείου σε πρώτη φάση. Μετά το όριο είναι η φαντασία (και ο χρόνος) :P

Cable management; Δηλαδή; Οργάνωση καλωδίων;

Προσπαθώ να καταλάβω την χρησιμότητα και τις εφαρμογές. Γιατί γράφετε τόσα άτομα με ενθουσιασμό αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνετε.

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω την χρησιμότητα και τις εφαρμογές. Γιατί γράφετε τόσα άτομα με ενθουσιασμό αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνετε.

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?

Από fun ετοιματζίδικα σχεδιάκια, μέχρι βάσεις πορτμπαγκάζ που μου κόπηκαν και ένα πλαστικό κομμάτι από το σπασμένο μου ψυγείο, που δεν υπάρχει καν σαν ανταλλακτικό.. 

βάση για το dremel ώστε να το χρησιμοποιώ για να κάνω τρύπες και σχέδια..

δεν θέλεις να μάθεις τι ζητάγανε για τα παραπάνω.

στην περίπτωση του ψυγείου έπρεπε ή να αλλάξω φορά στην πόρτα του (1,5 με 2 ώρες min) ή νέο ψυγείο δυστυχώς.

αν νοιώθεις λίγο cad, απλά the sky is the limit

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά τον πήρα για να πειραματιστώ ,να μάθω τα βασικά και σιγά σιγά να αρχήσω να εκτυπώνω κομμάτια που χρειάζομαι για τo χόμπυ μου (fpv racing quads),cases για τα raspberry και διάφορα άλλα χαζά .Και στο τέλος εαν όλα πάνε καλά να προσπαθήσω να τυπώσω κάτι τέτοιο https://3dlabprint.com/shop/supermarine-spitfire-mkix/ .

Δημοσ.

Ναι... τύπου κάτι χτένες που βάζουν σε sleeved καλώδια, κάτι γωνίες για να πάρουν τα καλώδια το σχήμα που θέλω κ.ά.

Ο ενθουσιασμός (για μένα τουλάχιστον) είναι η συνειδητοποίηση ότι πλέον είναι εφικτά τα πειράματα κτλ με λογικό budget και μάλιστα για μεγάλο μέγεθος εκτυπώσεων (οι πρώτοι 3d printers ήταν πολύ ακριβότεροι και είχαν σχετικά μικρές δυνατότητες σε όγκο εκτύπωσης, ο CR10 που περιμένω φτάνει μέχρι 30x30x40).

Είναι σαν το παιδί που μπαίνει στα Jumbo ένα πράγμα, απλά το 3d printing είναι για μεγάλα παιδιά :P

• Like 1
Δημοσ.

Χμ οκ,

απ ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει χρησιμότητα αλλά βρίσκουμε χρησιμότητες στα πλαίσια της διασκέδασης και του χόμπι.

π.χ. μου έσπασε ενα πλαστικό απ το πολυμίξερ και φτιάχνω ανταλλακτικό που αλλιώς δεν παίζει να έβρισκα.

Ή φτιάχνω κοκκαλάκι για τα μαλλιά της γκόμενας σε σχήμα ιπποπόταμου επειδή ανακάλυψε πως βολεύει καλύτερα.

Ντάξει αν ένας τέτοιος εκτυπωτής έκανε κοντά στο 1000ρικο δεν θα άξιζε για τέτοια χρήση,

αλλά σε αυτές τις τιμές που κινούνται πλέον, αν κανείς έχει χρόνο δεν είναι άσχημο.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα μαλλον ο tevo τελειωσε απο υπολογιστή τον εχει μονο απο eu-3 και οχι eu-5 παρόλα αυτά απο το mobile site με αφηνει να παραγγείλω απο eu-5 και περνάει κανονικα και το κουπόνι , οποτε τι κανω παραγγέλνω κανονικα και αν δεν υπαρχει τρώω ακυρο ή παω απευθείας απο Κίνα που δείχνει να εχει στοκ και οποτε έρθει ;

Δημοσ.

Χμ οκ,

απ ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει χρησιμότητα αλλά βρίσκουμε χρησιμότητες στα πλαίσια της διασκέδασης και του χόμπι.

π.χ. μου έσπασε ενα πλαστικό απ το πολυμίξερ και φτιάχνω ανταλλακτικό που αλλιώς δεν παίζει να έβρισκα.

Ή φτιάχνω κοκκαλάκι για τα μαλλιά της γκόμενας σε σχήμα ιπποπόταμου επειδή ανακάλυψε πως βολεύει καλύτερα.

Ντάξει αν ένας τέτοιος εκτυπωτής έκανε κοντά στο 1000ρικο δεν θα άξιζε για τέτοια χρήση,

αλλά σε αυτές τις τιμές που κινούνται πλέον, αν κανείς έχει χρόνο δεν είναι άσχημο.

Τι εννοείς φιλε μου ;δεν υπάρχει χρησιμότητα ;

Είναι πιο οικονομικό να αγοράσω μίξερ ψυγείο από το να εκτύπωσω το ανταλλακτικό;

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα μαλλον ο tevo τελειωσε απο υπολογιστή τον εχει μονο απο eu-3 και οχι eu-5 παρόλα αυτά απο το mobile site με αφηνει να παραγγείλω απο eu-5 και περνάει κανονικα και το κουπόνι , οποτε τι κανω παραγγέλνω κανονικα και αν δεν υπαρχει τρώω ακυρο ή παω απευθείας απο Κίνα που δείχνει να εχει στοκ και οποτε έρθει ;

Gearbest ειναι αυτο ολα τα χαζα εδω θα τα δουμε

Αν θες δοκιμασε το ,παντα με paypal το πολυ πολυ σε 2 μερες να παρεις refund

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς φιλε μου ;δεν υπάρχει χρησιμότητα ;

Είναι πιο οικονομικό να αγοράσω μίξερ ψυγείο από το να εκτύπωσω το ανταλλακτικό;

Αν η χρησιμότητα είναι να χρησιμοποιήσω τον εκτυπωτή για ανταλλακτικά όταν και αν χαλάσει το μίξερ ή μηχανη κουρέματος του γκαζόν τότε ναι δεν έχει άμεση χρησιμότητα. Αποτελεί όμως ωραίο χόμπι για πειραματισμούς και καινοτομίες και αν είχα χρόνο θα το έκανα κι εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Gearbest ειναι αυτο ολα τα χαζα εδω θα τα δουμε

Αν θες δοκιμασε το ,παντα με paypal το πολυ πολυ σε 2 μερες να παρεις refund

Τελικα εκανα παραγγελια πληρωσα με paypal οπως παντα και βλεπουμε αμα δεν το εχουν θα τους πω να μου τον στειλουν απο κινα και οποτε ερθει.

Δημοσ.

Αν η χρησιμότητα είναι να χρησιμοποιήσω τον εκτυπωτή για ανταλλακτικά όταν και αν χαλάσει το μίξερ ή μηχανη κουρέματος του γκαζόν τότε ναι δεν έχει άμεση χρησιμότητα. Αποτελεί όμως ωραίο χόμπι για πειραματισμούς και καινοτομίες και αν είχα χρόνο θα το έκανα κι εγώ.

όταν όμως χαλάσει το μίξερ και το επισκευάσεις με το τυπωμένο ανταλλακτικό που δεν θα έβρισκες, και άρα θα αγόραζες καινούργιο μίξερ, τότε θα φας ωραίο κεικ B)

Δημοσ.

Μια ενημέρωση το tracking που δίνουν ειναι DHL δέμα και όχι express και από ότι φαίνεται η παράδοση θα γίνει από τα ΕΛΤΑ.

p.s Το tracking είναι της μορφής CHxxxxxDE

Πρόσθεσα και τον Α8 απο αγγλική αποθήκη τιμή 132,46ευρω με μεταφορικά αμα βάλετε το κουπόνι

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είσαι λίγο diy-ας και λίγο δώσε βίδα να στρίβω και πάρε μου την ψυχή.. τότε ναι τσάμπα θα το αγόραζες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...