petros64 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αναφέρομαι στο tevo και όχι στον creality.
funbreaker Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Νόμιζα ότι τρολαρες αλλά τελικά το λες σοβαρά. Κάποιοι μπορεί να το αγοράζουν για να φτιάχνουν το μίξερ κ το αυτοκίνητο τους κ ότι άλλο σκεφτούν κ καλά κάνουν είναι κ πάλι φθηνότερο από το 90% των χόμπι που υπάρχουν σημερα. Είναι χόμπι. Αλλοι ομως αγοράζουν γιατι ειναι ο μόνος τρόπος να φτιάξουν και να υλοποιήσουν ιδέες που υπό άλλες συνθήκες θα έσταζαν χιλιάδες ευρώ στο σύνολο στις δοκιμές τους. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό τι να πω. Παράγουν έργο κ πολλοί βγάζουν κ τρέλα λεφτά από αυτό που γελάς κ δεν καταλαβαίνεις. Κ μιλάμε για οικιακούς 3D εκτυπωτές όχι της τάξης των 1.000+€ Γιατί να τρολάρω ρε φίλε, το χόμπι το καταλαβαίνω. Άλλες εφαρμογές δεν γνωρίζω γι αυτό και ρώτησα. Και στο αν δεν μπορώ να το καταλάβω τι να πεις, μπορείς να πεις άλλες εφαρμογές και να καταλάβω. Το υλοποιώ γενικά ιδέες δεν μου λέει τίποτα.
cmour79 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί να τρολάρω ρε φίλε, το χόμπι το καταλαβαίνω. Άλλες εφαρμογές δεν γνωρίζω γι αυτό και ρώτησα. Και στο αν δεν μπορώ να το καταλάβω τι να πεις, μπορείς να πεις άλλες εφαρμογές και να καταλάβω. Το υλοποιώ γενικά ιδέες δεν μου λέει τίποτα. Φιλικά, αλλά οσο αφορά τις εφαρμογές.. περιορισμός είναι μόνο η φαντασία σου.. 1
Billator Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί να τρολάρω ρε φίλε, το χόμπι το καταλαβαίνω. Άλλες εφαρμογές δεν γνωρίζω γι αυτό και ρώτησα. Και στο αν δεν μπορώ να το καταλάβω τι να πεις, μπορείς να πεις άλλες εφαρμογές και να καταλάβω. Το υλοποιώ γενικά ιδέες δεν μου λέει τίποτα. Μα είναι πολύ απλό, δεν υπάρχει περιορισμός στο τι μπορείς να κάνεις και σε τι εφαρμογές.. Κάνεις έρευνα πάνω σε κάτι. Για μια εφαρμογή πχ μηχανικά μέρη για να φτιάξεις πρότυπες διατάξεις (ρομποτικούς βραχίονες ή και τεχνητά μέλη σώματος). Στο 3D printer μπορείς να βγάλεις γρήγορα και με ελάχιστο κόστος όσα πρότυπα μοντέλα μπορείς μέχρι να καταλήξεις εκεί που θες. Σκέψου το κόστος τώρα να πας σε μηχανουργείο και να κάνεις 2-3 δοκιμές τέτοιες. Τόσο σε κόστος όσο και σε χρόνο (βάλε και το ανθρώπινο παράγοντα) σε βγάζει εκτός. Και σου ανάφερα ένα μικρό κομμάτι πχ που ασχολούμαι σαν μηχανικός εγώ. Πλέον υπάρχουν 3D printers που εκτυπώνουν πραγματικά με τα πάντα. Μπορείς να φτιάξεις γεωμετρίες σε εφαρμογές που πριν ήταν αδύνατες ή ασύμφορες. Πολλοί φτιάχνουν ολοκληρωμένα προϊόντα αποκλειστικά με 3D printers (με οικιακούς). Γενικά δες γύρω σου ότι υπάρχει μπορεί πλέον να φτιαχτεί με 3D printers, και σκέψου και την ελευθερία που δίνει για περαιτέρω ανάπτυξη στην έρευνα λόγω του πολύ μικρού κόστους και της ταχύτητας παραγωγής τους. 1
VagosM Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας , Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο νήμα στο Ινσομνια ή κάποιο άλλο φορουμ που να μπορώ να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με 3D printers. Ευχαριστώ
solton57010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας , Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο νήμα στο Ινσομνια ή κάποιο άλλο φορουμ που να μπορώ να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με 3D printers. Ευχαριστώ http://www.insomnia.gr/topic/646046-the-insomnia-3d-printing-community/page-126?do=findComment&comment=56180285
nikos134 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις πήρα και εγώ ένα tevo.. Πόσο καιρό έκανε περίπου εσάς να έρθει?
Drop_Dead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά τι προτείνετε; Tevo Tarantula ή ΑΝΕΤ Α8; Πολλοί θεωρούν ότι ο προηγείται ο ΑΝΕΤ λόγω μεγάλου community και upgrades.
Dantε Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις πήρα και εγώ ένα tevo.. Πόσο καιρό έκανε περίπου εσάς να έρθει? Βαλε 3 βδομαδες να εισαι μεσα. Παραγγελια απο 15 τη περιμενω.
Drop_Dead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 GBA8UK31 κουπόνι για anet a8 από EU3. Η τιμή πέφτει στα 111ε και με μεταφορικά πάει στα 133ε που είναι πολύ χαμηλή τιμή για ευρωπαϊκή αποθήκη!
anivas11 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά τι προτείνετε; Tevo Tarantula ή ΑΝΕΤ Α8; Πολλοί θεωρούν ότι ο προηγείται ο ΑΝΕΤ λόγω μεγάλου community και upgrades. Εγώ πήρα τον Τevo αλλά δεν θα στον πρότεινα. Το τραπέζι κουνάει, ο Ζ άξονας κουνάει, θέλει αρκετές αναβαθμίσεις να γίνει σταθερό μηχάνημα. Διάλεξε μηχάνημα με διπλό οδηγό στο τραπέζι (Υ άξονας) και διπλές βίδες στον Ζ άξονα. Πρόσεξε πως δένει η βίδα στον Ζ άξονα. Αν κρέμεται από το κόπλερ του μοτέρ, τότε δεν είναι σταθερή γιατί το κόπλερ εκ κατασκευής συμπεριφέρεται σαν ελατήριο.
ocelotgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Απο τα λίγα που έχω διαβάσει, ο tornado είναι ίσως λίγο καλύτερη περίπτωση. Θεωρητικά είναι βελτιωμένος κλώνος του cr10, κ μεταξύ άλλων έχει μεγαλύτερο build volume, ac hot bed, κ πρεπει να ειναι κ σχετικά προσυναρμολογημενος. Με κουπόνι (tornados), βγαίνει 292€ με μτφ. Ο tarantula από την άλλη, τον προσεγγίζει σε κόστος αν ξεκινησεις να τον αναβαθμίζεις. Ένα 40αρι το large bed, ένα 40αρι ο διπλός Z, κανα δεκάρικο τα mosfet, μαζεύονται γρήγορα. Υπόψιν, κ εγω δεν το έχω πάρει απόφαση ακόμα, δεν είχα ποτέ 3d printer, κ προσπαθώ να αποφασίσω αν πρέπει να δώσω 150ε μπροστά, με option για περισσότερα στο μέλλον, η 300ε επίσης μπροστά, αλλά για αρκετά καλύτερο μηχάνημα, που δεν ξέρω όμως πόσο θα χρησιμοποιήσω τελικά. 1
Drop_Dead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Στις ίδιες σκέψεις ακριβώς ήμουν. Όπως και να χει οποίον από τους δύο (ανετ, τεβο) και αν έπαιρνα θα είχαν ψάξιμο, δουλίτσα και upgrades όπως αποφάσισα να πάρω τον tarantula που έχει μεταλλική κατασκευή και μου άρεσε πιο πολύ εμφανισιακά 1
vgolden Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Τελικά τσίμπησα κι εγώ έναν αραχνουλη από E3 (Αγγλία) και τα καλούδια που μου πρότεινε ο solton (ευχαριστώ!) απο ebay και από εδώ εκτος του καλύτερου E3D γιατί δε βγάζω άκρη τι παίζει (αν μπορεί κάποιος βοηθάει. Ερώτηση αν έτυχε σε κάποιον ή ίδια διαδρομη, το πακέτο έχει κολλήσει εδώ και 3 μέρες (GB, Stanford Le Hope). Ξέρουμε τι παιζει μετα από εκεί, με τι θα έρθει κτλ. Καλή Χρονιά σε όλους και καλές 3εκτυπωσεις!
vaggos88 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια απο κατανάλωση ρευματος πως πανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα