Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,μετά από αρκετό καιρόκατάφερα να έχω ένα εισόδημα απο affilate marketing(γύρω στα 20-25 ευρώ την ημέρα) το θέμα μου είναι κλασσικό πως θα γίνω να εισπράξω τα χρήματα χωρίς να δηλωθούν ή να φαίνονται κάπου,ρώτησα τον Λογιστή μου ο οποιός μου είπε οτι με αυτα τα χρήματα(περίπου 600-650) αν κάνω έναρξη επαγγέλματος θα είμαι μέσα κάθε μήνα και ουσιαστικά εμμέσως πλην σαφός που είπε έιτε να το παρατήσω είτε να βρω ένα τροπο να μην φαίνονται πουθενά τα χρήματα μου.Ο Τρόπος που σκέφτηκα είναι ο εξής:

-Να γίνονται οι καταθέσεις σε λογαριασμό paypal ή skrill

-Να μεταφέρω αυτά τα χρήματα σε λογαρισμό σοτιχηματικής εταιρίας

-Αφου παίξω ένα ποσό γύρω στα 50-100 ευρώ ώστε η εταιρία κάθε 15 μέρες αν είναι κερδισμένοι απο εμένα  να τραβάω τα υπόλοιπα

Έχει δοκιμάσει κάποιος την συγκεκριμένη μέθοδο και γνωρίζει εάν λειτουργεί;;

Δημοσ.

Καλησπέρα,μετά από αρκετό καιρόκατάφερα να έχω ένα εισόδημα απο affilate marketing(γύρω στα 20-25 ευρώ την ημέρα) το θέμα μου είναι κλασσικό πως θα γίνω να εισπράξω τα χρήματα χωρίς να δηλωθούν ή να φαίνονται κάπου,ρώτησα τον Λογιστή μου ο οποιός μου είπε οτι με αυτα τα χρήματα(περίπου 600-650) αν κάνω έναρξη επαγγέλματος θα είμαι μέσα κάθε μήνα και ουσιαστικά εμμέσως πλην σαφός που είπε έιτε να το παρατήσω είτε να βρω ένα τροπο να μην φαίνονται πουθενά τα χρήματα μου.Ο Τρόπος που σκέφτηκα είναι ο εξής:

-Αφου παίξω ένα ποσό γύρω στα 50-100 ευρώ ώστε η εταιρία κάθε 15 μέρες αν είναι κερδισμένοι απο εμένα  να τραβάω τα υπόλοιπα

Αυτο με την στοιχηματικη ειναι ο πιο συνηθισμενος τροπος ξεπλυματος μαυρου χρηματος και θα σε οδηγησει σε μπελαδες.Κανε απευθειας μεταφορα σε τραπεζα του εξωτερικου.Υπαρχουν καποιες που λειτουργουν online.Παιρνεις την καρτα της ονλαιν τραπεζας(η και κανονικης,αν εισαι κοντα σε βουλγαρια πεταγεσαι και ανοιγεις λογαριασμο) και πηγαινεις σε ενα ελληνικο ατμ και κανεις αναληψη με καποια προμηθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με την στοιχηματικη ειναι ο πιο συνηθισμενος τροπος ξεπλυματος μαυρου χρηματος και θα σε οδηγησει σε μπελαδες.Κανε απευθειας μεταφορα σε τραπεζα του εξωτερικου.Υπαρχουν καποιες που λειτουργουν online.Παιρνεις την καρτα της ονλαιν τραπεζας(η και κανονικης,αν εισαι κοντα σε βουλγαρια πεταγεσαι και ανοιγεις λογαριασμο) και πηγαινεις σε ενα ελληνικο ατμ και κανεις αναληψη με καποια προμηθεια.

Η Διαδικασία να ανοίξω λογαρισμό σε τράπεζα του εξωτερικού χωρίς να το έχω ψάξει μου ακούγεται πολύ δύσκολη διαδικασία

Το έχει δοκιμάσει είναι εύκολο;;

Δημοσ.

Η Διαδικασία να ανοίξω λογαρισμό σε τράπεζα του εξωτερικού χωρίς να το έχω ψάξει μου ακούγεται πολύ δύσκολη διαδικασία

Το έχει δοκιμάσει είναι εύκολο;;

Ας πούμε στην N26 ανοίγεις απλά με βιντεοκλήση αλλά πλέον υπάρχει το σύστημα αυτόματων ανταλλαγών πληροφοριών οπότε θα ζητήσουν το αφμ σου και κάθε χρόνο θα ενημερώνουν τις Ελληνικές αρχές

https://support.n26.com/read/000001291?locale=en

Το ίδιο ίσχυει για όλες τις τράπεζες εντός ΕΕ οπότε πρέπει να βγεις εκτός

Δημοσ.

Αν ισχυει αυτο με το αφμ πηγαινε βουλγαρια,αν εισαι βορεια ειναι μια μερα δουλεια,αν εισαι αθηνα παρε την οικογενεια και πηγαινε 2-3 μερες τωρα τα χριστουγεννα και κανε και αυτο μαζι.Μονο ταυτοτητα ζητανε,τουλαχιστον μεχρι πολυ προσφατα.Αξιζει τον κοπο,θα κανεις αποσβεση αμεσως..

Δημοσ.

Αν ισχυει αυτο με το αφμ πηγαινε βουλγαρια,αν εισαι βορεια ειναι μια μερα δουλεια,αν εισαι αθηνα παρε την οικογενεια και πηγαινε 2-3 μερες τωρα τα χριστουγεννα και κανε και αυτο μαζι.Μονο ταυτοτητα ζητανε,τουλαχιστον μεχρι πολυ προσφατα.Αξιζει τον κοπο,θα κανεις αποσβεση αμεσως..

Και εκεί τα ίδια ισχύουν, υπάρχει διακρατική συμφωνία. Λίγες είναι οι τράπεζες που δεν το δέχτηκαν στην Ευρώπη, κάποιες στο Κόσσοβο, μετά στο Αζερμπαϊτζάν και Ασία μεριά... Τράπεζες ξεπλύματος χρημάτων..

Δημοσ.

Εύκολο είναι αυτό ? Αξίζει?
Δημοσ.

Εύκολο είναι αυτό ? Αξίζει?

Ποιό ακριβώς αδερφέ??

Πάντως ρε παιδιά έτσι μπουρδέλο που είμαστε αντί αν χαρώ που φαίνεται ότι έχω εξασφαλίση ένα σταθερό εισόδημα  ουσιαστικά από το χόμπυ μου ουσιαστικά σπάω το κεφάλι μου εδώ και πόσο καιρό για τα εφορίες,τράπεζες κλπ

Δημοσ.

Αν δεν δουλεψει αυτο με τις τραπεζες,καποιοι που ειχαν εσοδα σαν τα δικα σου τα δηλωναν ως εξοδα που εχουν φορολογηθει στο εξωτερικο και σου βγαζει να δωσεις 10-15% για αυτα.Δεν ξερω αν ισχυει.Σιγουρα παντως για να εισαι τελειως νομιμος πρεπει να φορολογεισαι σαν ε.ε. και οπως ειπε ο λογιστης σου τα εξοδα ειναι πολυ μεγαλα και δεν αξιζει.

Δημοσ.

Ποιό ακριβώς αδερφέ??

Πάντως ρε παιδιά έτσι μπουρδέλο που είμαστε αντί αν χαρώ που φαίνεται ότι έχω εξασφαλίση ένα σταθερό εισόδημα  ουσιαστικά από το χόμπυ μου ουσιαστικά σπάω το κεφάλι μου εδώ και πόσο καιρό για τα εφορίες,τράπεζες κλπ

Αυτό το marketing πολύ ψέμα τα έχω ψάξει όλα
Δημοσ.

Αυτό το marketing πολύ ψέμα τα έχω ψάξει όλα

Απλά πρέπει να κατανοήσεις πλήρως τα δεδομένα του χώρου και αν θες μια συμβουλή για να ξεκινήσεις αφιέρωσε πολύ χρόνο σε κείμενα που αφορούν το σωστό μάρκετινγκ και την σωστή προώθηση των προΪόντων σου παρά στις ατελείωτες λεπτομέριες του affilate marketing

Αν δεν δουλεψει αυτο με τις τραπεζες,καποιοι που ειχαν εσοδα σαν τα δικα σου τα δηλωναν ως εξοδα που εχουν φορολογηθει στο εξωτερικο και σου βγαζει να δωσεις 10-15% για αυτα.Δεν ξερω αν ισχυει.Σιγουρα παντως για να εισαι τελειως νομιμος πρεπει να φορολογεισαι σαν ε.ε. και οπως ειπε ο λογιστης σου τα εξοδα ειναι πολυ μεγαλα και δεν αξιζει.

Ξέρεις αν τα χρήματα μεταφέρονται σε paypal και γίνονται αγορές αν υπάρχει θέμα;; μιας και πρόσφατα μετακόμισα υπάρχουν αρκετά πράγματα στο wishlist μου που θα μπορούσα να πάρω με αυτά τα χρήματα

Δημοσ.

Αυτο που ξερω  ειναι οτι αν γινει αγορα απο το paypal balance(αυτο που θελεις να κανεις εσυ δηλαδη) και οχι με καρτα,οι συναλλαγες δεν εμφανιζονται ως αποδειξη ηλεκτρονικης αγορας,δηλαδη δεν περνιουνται στην σελιδα του ταξις μιας και η εφορια εχει αμεση επαφη με τις τραπεζες και οχι το paypal.Θεωρω δεν θα εχεις προβλημα,προς το παρων τουλαχιστον,μπορει να αρχισουν να ψαχνουν και paypal skrill κοκ αυτα τα κορακια.

Απλα επειδη τα λεφτα ειναι αρκετα,μιλαμε για 7 και 8κ τον χρονο,πρεπει να βρεις κατι πιο σιγουρο και μονιμο.Αυτο με τις τραπεζες(μπορει να εχουν δικαιο τα παιδια πανω με τα αφμ) ψαξτο,εσυ ετσι και αλλιως εναν ''μεσαιο'' χρειαζεσαι,δεν θα διατηρεις λεφτα σε καποια απο αυτες τις τραπεζες,δευτερα πρωι θα μπαινουν και το απογευμα θα τα βγαζεις με την καρτα..

Δημοσ.

Πολλοί ανοίγουν 2-3 λογαριασμούς στο paypal, ένας κύριος και οι άλλοι αποθήκες.

Δεν έχει σημασία εάν έχεις χρήματα ή όχι στην τράπεζα. Ελέγχουν την διακίνηση, τα έσοδα σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...