Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

θέλω να αγοράσω ένα scanner για σκανάρισμα πολυσέλιδων εγγράφων και αποθήκευσή τους ως pdf. Προϋπόθεση είναι να έχει τροφοδότη εγγράφων και να έχει δυνατότητα για σκανάρισμα διπλής όψης, ώστε να μην χρειάζεται να περνάω σελίδα-σελίδα με το χέρι (όπως κάνω τώρα με τον flatbed).

Στο δίλημα "πολυμηχάνημα ή ξεχωριστός scanner", θα προτιμούσα ξεχωριστό, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ ακριβότεροι από τα πολυμηχανήματα, οπότε με βλέπω μάλλον για πολυμηχάνημα (οπότε θα μπορούσα να συνταξιοδοτήσω και το υπάρχον φαξ).

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Ευχαριστώ

Μύρων

ΥΓ: Έβαλα εδώ το ερώτημα, επειδή αφορά κυρίως σκάννερ και όχι "Εκτυπωτές και Πολυμηχανήματα", που είναι το αντικείμενο της ξεχωριστής υποενότητας. Αν οι διαχειριστές εκτιμούν ότι ανήκει εκεί, παρακαλώ για μεταφορά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Από μία πρώτη ματιά στα χαρακτηριστικά του (καλή τιμή, εκτύπωση διπλής όψης, σκανάρισμα διπλής όψης, ethernet), φαίνεται πολύ καλός. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι deskjet και επειδή δεν θα τυπώνει πολύ συχνά, φοβάμαι ότι θα κολλάνε τα μελάνια του, οπότε θα πρέπει να αγοράζω καινούρια. Ένας laser (με όμοια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά) θα μου ήταν προτιμότερος, ώστε να μην με νοιάζουν τόσο τα μελάνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...