Προς το περιεχόμενο

paypal & balance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kaλημερα στην παρεα.

παλαιοτερα ειχα 2 παυπαλ και εκανα την μεταφορα με ρεκουεστ.το ενα μου παυπαλ εχει μπλοκαριστει και πλεον δεν μπορω να κανω την μεταφορα.

προσπαθω να στειλω καποια χρηματα για το balance μου στο paypal μεσω τραπεζας.

μπαινοντας στο εμπανκινγκ της ευρομπανκ μου βγαζει τα παρακατω στοιχεια. για 30ευρω μου γραφει  29ευρω συνολο  εξοδων. δλδ θα χρεωθω 60 ευρω για να στειλω 30?  http://prnt.sc/hnt529  .  υπαρχει καποιος τροπος να γινει η μεταφορα 'η εαν υπαρχει καποια αλλη οδος για να προσθεσω χρηματα?

στελνοντας ρεκουεστ σε εμαιλ για πληρωμη δεν μου βγαζει λινκ για πληρωμη μεσω τραπεζας και με στελνει αυτοματα στο παυπαλ . ευχαριστω για τον χρονο σας

post-369491-0-76992800-1513332826_thumb.png

Δημοσ.

Άλλαξε τον τρόπο χρέωσης εξόδων σε SHA.

Σε ευχαριστω για την απαντηση . αλλαξα την επιλογη οπως αναφερεις και το κοστος της συναλλαγης ειναι 1ευρω.  γνωριζεις ποσες εργασιμες ημερες χρειαζετε μεχρι να ολοκληρωθει η συναλλαγη?(2-3μερες περιπου?)παιζει ρολο το αμμεση πληρωμη που εχω τικαρει για το ΣαββατοΚυριακο?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση . αλλαξα την επιλογη οπως αναφερεις και το κοστος της συναλλαγης ειναι 1ευρω.  γνωριζεις ποσες εργασιμες ημερες χρειαζετε μεχρι να ολοκληρωθει η συναλλαγη?(2-3μερες περιπου?)παιζει ρολο το αμμεση πληρωμη που εχω τικαρει για το ΣαββατοΚυριακο?

Αν τα στείλεις το ΣΚ θα εμφανιστούν Τρίτη-Τετάρτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...