panos2171 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Αν παίρνανε όλοι 300 και 500€ πάντως δεν θα ήταν πχ όλα τα ξενοδοχεία γεμάτα για Χριστούγεννα πάντως... Ντάξει αυτό δεν είναι απόλυτο. Μπορεί κάποιος να πηγαίνει εκδρομή μια φορά το χρόνο και αυτό να είναι Χριστούγεννα πχ.
mindreader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 η έλλειψη χρημάτων έχει βαρέσει στον εγκέφαλο μερικούς. χίλιους δυο τρόπους να βγάλουν χρήματα. κι όλοι οι τρόποι είναι ένας κι ένας. επίσης: μπορείς να τρως στα συσσίτια και να μη ξοδεύεις για φαγητό. στις καφετέριες και όπου έχει τουαλέτες, μπορείς να κλέβεις το κωλόχαρτο. δεν είναι αμελητέα αξία. Ξερω μερικους που βλεπουν που εχει εκδηλωσεις με ...μπουφε, και κανονιζουν και καλα να παραστουν στην εκδηλωση, γεμιζουν πιατο φαγητο και τρωνε, και αντε γεια... Αμα πηγαινεις καθε μερα σε αλλη εκδηλωση, κανεις socializing, μαθαινεις και απο την εκδηλωση, τρως και τσαμπα! Ναι, το κανουν κι αυτο... 1
dollyyy19 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Απλά να ξέρεις πως αυτοί που έκαναν οικονομίες ήταν κατά 70 % επιλογή του και τους άρεσε , απλά το κακό ήταν η έπαρση να πάρουν πολλά σπίτια , τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν , όσοι μάζευαν ρευστό τώρα τα παιδιά τους είναι άνετα και δεν έχουν το άγχος της επιβίωσης , βλάκες είναι οι Εβραίοι που η αρχή τους είναι να μαζεύουν χρήματα ; Ακόμα ο Έλληνας στο 70 % των περιπτώσεων θέλει να μην πιεστεί , να θέλει να δουλεύει σε μια δουλειά που θα μπαίνει στο Facebook συνεχώς ( να μη κουράζεται ) , να θέλει να βγαίνει μέρα παρά μέρα , να έχει γρήγορο αυτοκίνητο και να θέλει να πάει στη Μύκονο το καλοκαίρι , όπως λένε και οι Ιάπωνες Salonika και έχουν δίκιο 100 % , καλή η φράπα στην Νίκης αλλά θέλει και δουλειά ( φιλικά ) απλα να ξερεις,στην δημοκρατια που θελεις να λες οτι εχεις,οταν κανεις κατι που θελεις ,το κανεις απο επιλογη,παντα.αν μετα την επιλογη μιας μεγαλης ομαδας ανθρωπων,αποφασιζουν καποιοι να τους παγιδευσουν,δεν ειναι επιλογη της ομαδας.....και οι εβραιοι μαζευουν χρηματα,απο επιλογη τους.και οι ομολογιουχοι χρηματα μαζευαν,και τους κατεστρεψαν,για να ταιζουν το παρασιτικο κρατος των δημοσιων,οι οποιοι ειναι και αυτοι που περιγραφεις λιγο ποιο κατω.στον ιδιωτικο τομεα,οι εργαζομενοι εργαζονται,και παραγουν και κατι......κατι που δεν φαινεται να το γνωριζεις,διοτι εδω και μια εικοσαετια,ολοι θελετε να παρεχετε υπηρεσιες και να μην λερωνετε χερακια,ακομη και στον ιδιωτικο πλεον.....
Miracle Worker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Εστω οτι τα νούμερα που λες ισχύουν, ειμαι 99% σίγουρος οτι ειναι μικτά και οχι καθαρά, και ειδικά στον δημόσιο τομεα τα μικτά ειναι πολυ μπερδεμένη και πονεμένη (απο πολλες απόψεις) ιστορία. Ναι, μικτά είναι. Οι μισθοί σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα Σύμφωνα με την έκθεση του ΙΝΕ – ΓΣΕΕ, η κατανομή των μηνιαίων αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα είναι η εξής: έως 799 ευρώ ποσοστό 51,6% (15,2% μέχρι 499 ευρώ, 23,6% μεταξύ 500-699 ευρώ και 12,8% μεταξύ 700-799 ευρώ), μεταξύ 800 και 999 ευρώ ποσοστό 17,3% και άνω των 1.000 ευρώ ποσοστό 17,8% (11,1% μεταξύ 1.000-1.299 ευρώ και 6,7% άνω των 1.300 ευρώ). Αντίστοιχα, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα: κάτω των 800 ευρώ ποσοστό 11% (3,1% έως 499 ευρώ, 3,5% μεταξύ 500-699 ευρώ και 4,4% μεταξύ 700-799 ευρώ), μεταξύ 800-999 ευρώ ποσοστό 23,6% και άνω των 1.000 ευρώ ποσοστό 54,4% (38,5% μεταξύ 1.000-1.299 ευρώ και 15,7% άνω των 1.300 ευρώ).
webparts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, μικτά είναι. Οι μισθοί σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα Σύμφωνα με την έκθεση του ΙΝΕ – ΓΣΕΕ, η κατανομή των μηνιαίων αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα είναι η εξής: έως 799 ευρώ ποσοστό 51,6% (15,2% μέχρι 499 ευρώ, 23,6% μεταξύ 500-699 ευρώ και 12,8% μεταξύ 700-799 ευρώ), μεταξύ 800 και 999 ευρώ ποσοστό 17,3% και άνω των 1.000 ευρώ ποσοστό 17,8% (11,1% μεταξύ 1.000-1.299 ευρώ και 6,7% άνω των 1.300 ευρώ). Αντίστοιχα, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα: κάτω των 800 ευρώ ποσοστό 11% (3,1% έως 499 ευρώ, 3,5% μεταξύ 500-699 ευρώ και 4,4% μεταξύ 700-799 ευρώ), μεταξύ 800-999 ευρώ ποσοστό 23,6% και άνω των 1.000 ευρώ ποσοστό 54,4% (38,5% μεταξύ 1.000-1.299 ευρώ και 15,7% άνω των 1.300 ευρώ). Οι μισοι δημοσιοι ανω των 1000 μεικτα; Φανταζομαι λογω των σωματων ασφαλειας;
apostol1s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς στην σημερινή εποχή της κρίσης κανεις δεν μπορει να κάνει αποταμίευση. Ολοι μας κάπου χρωστάμε,είτε τράπεζα,εφορία η σε ιδιώτες. Εαν όμως βαρεσεις πιστόλια μπορεις να κανεις αποταμίευση.Εαν δεν πληρώσω ΔΕΗ,ενοίκιο,νερό,κτλ τότε θα μπορέσω να μαζέψω κάποια χρήματα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώθηκα ότι οι Έλληνες δε ξερουμε τιποτα από αποταμιευση και ιδέες για να βγαζεις περισσότερα από τα σχόλια σας. Τα σχολια επρεπε να στο επιβεβαιωσουν, οχι οτι ζεις σε μια χωρα που διαρκως παει απο χρεοκοπια σε κανονι και απο φαλιμεντο σε πιστολια καπως έτσι μπορουσε να ξεκιναει η ανταλλαγη ιδεων αλλα ο μισογυνισμος δεν τους αφηνει μερικους Η πατριαρχια σε θυματοποιησε αποτρεποντας μια σπανια στην Ελλαδα συζητηση , πως να βγαλεις ευκολα και γρηγορα λεφτα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Σκεψου ομως οτι πολλοι ζουν ακομα απ'το χρημα των γονιων κ των παππουδων τους! Θα σου δωσω παραδειγμα με φιλη μου που μενει με γονεις, τα εσοδα της ειναι 200€ το μηνα απο προχειροδουλειες και καθε χρονο τα σκαει για μπουζουκια, αγορες ρουχων και τα καλοκαιρια νησια Παρος και ανω. Guess what? Η μανα κ η γιαγια της της πληρωνουν ξενοδοχεια κλπ. Και δεν ειναι μονο η φιλη μου ετσι... Και πάλι όμως, έστω και έμμεσα, παίρνει παραπάνω λεφτά! Ντάξει αυτό δεν είναι απόλυτο. Μπορεί κάποιος να πηγαίνει εκδρομή μια φορά το χρόνο και αυτό να είναι Χριστούγεννα πχ. Με τέτοιους μισθούς και μόνο αυτούς δεν μπορείς να πας διακοπές τα Χριστούγεννα...
webparts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καλη λυση να πιστολας τα παντα.Μετακομιζεις καθε χρονο σε επιπλωμενο και μπορεις να τη βγαζεις το μισο χρονο χωρις να πληρωνεις ενοικιο και ισως και καποιους λογαριασμους.Μεχρι να σου κανει καποιος τα μουτρα κρεας. (υπάρχουν αρκετα apps που σε βοηθάνε να ελεγχεις τα εσοδα και τα εξοδα και φυσικα ο πιο απλος τροπος ειναι να τα γραφεις-καπως έτσι μπορουσε να ξεκιναει η ανταλλαγη ιδεων αλλα ο μισογυνισμος δεν τους αφηνει μερικους-γυναικα στη συγγρου Ελα μου?
andreapaog328 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Που θες να καταληξεις με αυτα; θελω να καταληξω στο οτι αν κάποιος παίρνει ενα χιλιαρικο και μενει μονος του σε 35 τετραγωνικα μπορει να ψάχνει κάποιον τρόπο να αποταμιευσει. κακό είναι? 1
annap Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Αποταμιευση οταν δε μας φτανουν για τα βασικα? Το θέμα το άνοιξα για όσους τους φτανουν για τα βασικά Τα σχολια επρεπε να στο επιβεβαιωσουν, οχι οτι ζεις σε μια χωρα που διαρκως παει απο χρεοκοπια σε κανονι και απο φαλιμεντο σε πιστολια Η πατριαρχια σε θυματοποιησε αποτρεποντας μια σπανια στην Ελλαδα συζητηση , πως να βγαλεις ευκολα και γρηγορα λεφτα Δεν ειπα οτι μονο τα σχόλια μου το επιβεβαιωσαν αλλα ΚΑΙ τα σχόλια. Πάτα νέα καρτελα και γκουγκλαρε τη λεξη πατριαρχια για να μαθεις τι σημαινει. Δεν εγραψα πουθενα για γρηγορα λεφτα-αν και το ευκολο και γρηγορο ειναι σχετικο Ελλαδα 2017.Ενοικιο-ιντερνετ-δεη-νερο,ενφια-φαπ-τελη κυκλοφοριας-εφκα.Αυτα αν μενεις μονος.Κατωτατος μισθος 560 ευρω.Μιλησε μας λιγο για αποταμιευση.Αμα εχεις λυσει τα παραπανω και βαζεις και στην ακρη,δωσε καμια συμβουλη(της προκοπης ομως,το kickstarter που αναφερεις δεν ειναι η γη της επαγγελιας,θελει πλανο,θελει δημοτικοτητα,θελει δουλεια,και θελει και πρωτοτυπες ιδεες,αλλιως ειναι απλα ζητιανια) που περιμενουμε καμια ρυθμιση μπας και παρουμε το μερισμα. ΥΓ.Φεμινιστρια σε κοβω,απο ολα αυτα που γραφτηκαν σε πειραξε το γυναικα στην συγγρου? Και που ειναι το κακο να είμαι φεμινιστρια; μα φυσικα δε με πειραξε μόνο αυτό. Μονο 2-3 άτομα απαντησαν λογικα και σοβαρα, αφου οι υπόλοιποι δε σας φτανουν ουτε για τα βασικα και δεν κανετε ποτε αποταμιευση γιατι μπηκατε στον κόπο να απαντησετε; Η αληθεια ειναι οτι το kickstarter το εμαθα πριν λιγες μερες και ειπα να το μοιραστω. Φυσικα και δεν ειναι η γη της επαγγελιας-εσυ αυτο πιστευες; Φυσικα θέλει χρονο και κόπο και εχω πολλες ιδεες και ειμαι διαθεσιμη να αφιερωσω και κοπο και χρόνο. Θα μπορουσε καποιος να μοιραστει εμπειριες αν το εχει χρησιμοποιήσει αλλά "χαλάσατε" το θέμα για τους μισθους του δημοσιου. Ανοιξτε καινουριο θεμα να τους αναλυσετε εκει 1
tsioulak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Α! Μάλιστα, απο αυτές είσαι. Καλα κρασιά κοπελιά, ελπίζω να εισαι νεα και να σοβαρευτείς νωρίς. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Α! Μάλιστα, απο αυτές είσαι. Καλα κρασιά κοπελιά, ελπίζω να εισαι νεα και να σοβαρευτείς νωρίς. Ανεξαρτητα απο το αν συμφωνω με το μελος στο θεμα αποταμιευση, δεν μπορω να καταλαβω την υποτιμηση σου επειδη ειναι φεμινιστρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ειπα οτι μονο τα σχόλια μου το επιβεβαιωσαν αλλα ΚΑΙ τα σχόλια. Οχι, ειπες το παρακατω "Επιβεβαιώθηκα ότι οι Έλληνες δε ξερουμε τιποτα από αποταμιευση και ιδέες για να βγαζεις περισσότερα από τα σχόλια σας". Πάτα νέα καρτελα και γκουγκλαρε τη λεξη πατριαρχια για να μαθεις τι σημαινει. Γνωριζω ηδη Δεν εγραψα πουθενα για γρηγορα λεφτα-αν και το ευκολο και γρηγορο ειναι σχετικο Εγραψες για video στο youtube, airbnb και crowdfunding. Γρηγορα λεφτα ζητας, preferably των αλλων Και που ειναι το κακο να είμαι φεμινιστρια; Προσπαθεις να προωθησεις τα δικαιωματα της συντεχνιας σου εις βαρος των αλλων σε ενα forum γεματο αλλους, εν ετη 2017, και το ρωτας Μονο 2-3 άτομα απαντησαν λογικα και σοβαρα, αφου οι υπόλοιποι δε σας φτανουν ουτε για τα βασικα και δεν κανετε ποτε αποταμιευση γιατι μπηκατε στον κόπο να απαντησετε; Η αποταμιευση δεν ενδεικνυται οταν ο πραγματικος πληθωρισμος ειναι πολλαπλασιος του επιτοκιου καταθεσεων, αν ειχες εστω επιδερμικη επαφη με βασικες αρχες οικονομικης θεωριας θα γνωριζες οτι υπο τις παρουσες συνθηκες η ορθη επενδυτικη συμπεριφορα επιβαλλει αλλα μεσα Η αληθεια ειναι οτι το kickstarter το εμαθα πριν λιγες μερες και ειπα να το μοιραστω. Φυσικα και δεν ειναι η γη της επαγγελιας-εσυ αυτο πιστευες; Φυσικα θέλει χρονο και κόπο και εχω πολλες ιδεες και ειμαι διαθεσιμη να αφιερωσω και κοπο και χρόνο. Θα ηταν καλυτερα η απειρια σου να αντικατοπτριζεται και στο το υφος σου, ειδικα οταν απευθυνεσαι σε ατομο που εχει σπουδασει, εργαστει και πληρωθει επι 15 ετη για να διαχειριζεται ζητηματα που εσυ αγνοεις (και για τα οποια ρωτας) Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
webparts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το θέμα το άνοιξα για όσους τους φτανουν για τα βασικά Δεν ειπα οτι μονο τα σχόλια μου το επιβεβαιωσαν αλλα ΚΑΙ τα σχόλια. Πάτα νέα καρτελα και γκουγκλαρε τη λεξη πατριαρχια για να μαθεις τι σημαινει. Δεν εγραψα πουθενα για γρηγορα λεφτα-αν και το ευκολο και γρηγορο ειναι σχετικο Και που ειναι το κακο να είμαι φεμινιστρια; μα φυσικα δε με πειραξε μόνο αυτό. Μονο 2-3 άτομα απαντησαν λογικα και σοβαρα, αφου οι υπόλοιποι δε σας φτανουν ουτε για τα βασικα και δεν κανετε ποτε αποταμιευση γιατι μπηκατε στον κόπο να απαντησετε; Η αληθεια ειναι οτι το kickstarter το εμαθα πριν λιγες μερες και ειπα να το μοιραστω. Φυσικα και δεν ειναι η γη της επαγγελιας-εσυ αυτο πιστευες; Φυσικα θέλει χρονο και κόπο και εχω πολλες ιδεες και ειμαι διαθεσιμη να αφιερωσω και κοπο και χρόνο. Θα μπορουσε καποιος να μοιραστει εμπειριες αν το εχει χρησιμοποιήσει αλλά "χαλάσατε" το θέμα για τους μισθους του δημοσιου. Ανοιξτε καινουριο θεμα να τους αναλυσετε εκει Να δουλεψεις εχεις σκεφτει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα