mastoras007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ακομα μια απορία που έχω.. Γιατι οταν καποιος υπολογιστης όταν τραβάει αρχεία απο τον ΄σερβερ σέρνετε πάρα πολυ? Χρηση επεξεργαστη και ραμ ειναι πολύ χαμηλα αλλά σερννετε πάρα πολυ..ακομα και σε υπολογιστη με ssd γρηγορο 500άρη με ολα τα αρχεία μέσα οχι μόνο windows σέρνετε...επεξεργαστης ραμ κάρτα ολα δουλευουν ελάχιστα.Ο σκληρός δίσκος που ειναι ssd παίζει να κολλάει με τα 45mb/s που γράφει? Αν πχ κατεβάζει ενα παιχνίδι και ταυτόχρονα πάς να φορτώσεις άλο παιχνίδι δεν θα μπει στο παιχνιδι η θα φωρτόνει κάνα μισαώρο...
Fubar.gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Τα switch πάντως έχουν πολλά "ψιλά γράμματα" στην απόδοση τους, το οτι είναι 1000άρι απο μόνο του δέν λέει τίποτα. Γενικά στα φτηνά switch τη μέγιστη ταχύτητα την πιάνεις μόνο όταν απο ένα υπολογιστή στέλνεις σε έναν άλλο, και δέν υπάρχει καθόλου άλλη κίνηση στο δίκτυο. Αν όλοι οι υπολογιστές μεταφέρουν δεδομένα ταυτόχρονα, πράγμα λογικό σε internet cafe, τότε το throughput πέφτει κατακόρυφα. Επίσης άλλη μία παγίδα είναι οτι τα switch με 16 port έχουν συνήθως δύο controller (με 24 port τρείς, κοκ), οπου ο καθένας ελέγχει απο 8 port. Όταν η μεταφορά δεδομένων γίνεται μεταξύ της ίδιας οκτάδας τότε έχουμε καλές ταχύτητες. Όταν όμως επικοινωνουν υπολογιστές που ανήκουν σε διαφορετική οκτάδα, τότε έχουμε μείωση στο throughput γιατι το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των controller έχει περιορισμένο bandwidth.
mastoras007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 θα κάνω δοκιμη να δώ αν η 8αδα που ειναι πάνω ο σέρβερ πάει καλύτερα. Αν ναι τοτε αν έπαιρνα μια κάρτα δικτίου με περισότερες εξόδους και έβαζα την κάθε μία σε διαφορετική 8άδα θα δουλέψει?
umad Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Συνικιακό Internet cafe ειναι θέλω ταχύτητες για αυτονοητους λόγους τραβάνε παιχνιδια κτλ κτλ κτλ..Βγάζει ενα μεγάλο Update κάποιο παιχνίδι πχ battlegrounds 5-6giga το περνάω στο σέρβερ και μετα το τραβάνε τα pc.Τοσο καιρό δέν το είχα προσέξει κοιτα να δείς...γιαυτο κάποια pc σερνονται οταν τραβάνε games.. οπος είπα cat5e ειναι αυτα τα κόκκινα και κίτρινα που εχω στη φωτο και 1000 δίκτιο βγάζουν. Το παιχνίδι όταν το ενημερώνεις στον server σου θα έπρεπε στο copy paste/να σου γράψει μόνο τις αλλαγές(overwrite) και όχι όλο το παιχνίδι.Το pubg δεν έχει κάνει ποτέ 5gb update άρα κάτι κάνεις λάθος ή το πρόγραμμα που έχεις για την διαχείριση παιχνιδιών είναι ακατάλληλο ή δεν ξέρεις να το διαχειριστείς.Επίσης σου το έγραψα και σε άλλο ποστ ότι αποκλείεται ο υπολογιστής να σέρνεται από φόρτο στο δίκτυο,πάλι είναι δομικό το λάθος κατά την γνώμη μου.
mastoras007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 ΜΙλάω για κάποιο παιχνίδι που δέν υπάρχει στον υπολογιστή και θέλει κάποιος να το παίξει εκεί το ''τραβάει'' ολόκληρο..αλιώς overwrite σχεδόν ποτέ δέν γίνετε γιατί αν πχ βγεί ενα update 300mb θα το περάσω εγώ τοπικά στο κάθε Pc σε λίγη ωρα, ο σέρβερ θα ενηεμερωθεί για αυτο το update 1-2 μέρες μετά οπότε δέν θα υπάρχει διαφορά στα αρχεία και τίποτα δέν θα γίνει τα παιχνιδια που παίζουν συχνά γινονται επιτόπου για να μην καθυστερούμε. το pubg αν πάιξεις test server που πλέον ολοι αυτό παιζουν εχει τόσο μεγάλα updates...οχι 5 αλλά 5,6 έβγαλε πρίν 1 εβδομάδα περίπου. το πρόγραμμα μια χαρά δουλευει αλλά μιλάμε οτι υπάρχουν πάνω απο 400 παιχνίδια στον σέρβερ δέν γ'ινετε να είναι ολα περασμένα στα pc γιαυτο συνέχεια ολο και κάποιος θα θέλει να δοκιμάσει κάποιο παιχνίδι και οσο ποιο καινούριο είναι τόσο ποιο μεγάλο εχω παιχνίδι 103giga μετα πάμε στα 70 τα οποιοα είναι πολλά και διάφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα