konnak Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Λοιπόν, ήταν μέρα για ανανέωση σήμερα. Για καιρό είχα συνδυασμό Νorton Antivirus 2004 και Sygate Personal Firewall Pro. Το αποφάσισα λοιπόν και έβγαλα επιτέλους το υπέρβαρο Norton (αν ήταν πολιτικός θα ήταν ένας εκ των Βενιζέλου και Πάγκαλου!), και έβαλα το PC-cillin 2002 που ήταν παρατημένο στο CD της ASUS MoBo. Άριστες εντυπώσεις till now από το PC-cillin, αλλά πρόσεξα ότι έχει και ενσωματωμένο firewall. Μέχρι στιγμής το χω απενεργοποιημένο, και εμπιστεύομαι το Sygate, αλλά αν το firewall του PC-cillin είναι καλό, σκέφτομαι να δώσω τον πουλόδρομο και στο Sygate και να γίνει πανάλαφρο το σύστημα. Ποιά είναι η γνώμη σας :?: ;
giorgos th. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 kanto.tha apeleutherothoun arketoi poroi tou sustumatos prota ap`ola.kane kai ena register tou pc-cillin kai kane update ta definitions kai tha sai ok.
konnak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 ναι register το έκανα (καλά πολύ χαρά να είμαι legitimate user!) ωστόσο κάπου διάβασα ότι το firewall του καλύτερα να το αποφύγω, γι' αυτό ρωτάω
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Καλημερα, πάντως εγώ που το είχα "on", κατά καιρούς, μου πέταγε μηνύματα το antivirus, για trojans κλπ, πράγμα που σημαίνει οτι ε χμμ, δεν είναι και το καλύτερο. Τέτοια συμπτώματα δεν είχα ούτε με το kerio, ούτε με το agnitum. Και φυσικα το είχα ενημερωμένο.
konnak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Χμμ...παράξενο που το είπες, μόλις μου βγαλε το antivirus (PC-CIllin) ότι βρήκε δύο trojan στον φάκελο Temporary Internet Files...και είχα ενεργοποιημένο το Sygate, όχι το firewall του PC-Cillin...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.