Sixteen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους/ες. Ζητώ συγγνώμη που άνοιξα ακόμη ενα θέμα πάνω στο πολυσυζητημένο τομέα της αγοράς ups αλλά ρε παιδιά έχω μπερδευτεί τόσο(διαβάζοντας και τα υπόλοιπα θέματα στο φόρουμ)που έπρεπε να ανοίξω ακόμη ενα θέμα πρίν σπαταλήσω κι'άλλα χρήματα σε ενα αποτυχημένο ups. Για να μην τα πολυλογώ εχω κάνει διάφορες μετρήσεις στο ιντερνετ σε σαιτ που επιλέγεις το μηχάνημα σου και υπολογίζουν τα watt σε va και εχω καταλήξει στο οτι με 850va(απ'οτι φαίνεται)θα είμαι καλυμμένος. Το θέμα είναι οτι πέρα απο το ψυχολογικό που μου δημιουργήθηκε μετα την αγορά 650va ups χωρίς να κάνει δουλειά(δεν κρατούσε το pc και αναγκάστικα να το αφήσω στην άκρη)φοβάμαι οτι ή θα δώσω παραπάνω χρήματα για αυτό που χρειάζομαι ή θα αντιμετοπίσω για ακόμη μια φορά το φρικτό θέαμα του να κλείνουν όλα ενώ εχω συνδεμένο καινούργιο ups Αρχικά το σύστημα μου είναι: XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W,i5 4440 3.1 GHz,GeForce GTX 760 DirectCU II 2GB DDR5,x2 4gb DDR3 RAM,εναν ssd 250 pro και εναν hdd WD 1TB BLACK,και ενα μονιτορ της DELL E2414H 24'. Έχω καταλήξει σε αυτό προς το παρόν Site: Bitmore1200VA (για σιγουριά) αλλά διαβάζοντας λίγο στο φόρουμ βλέπω να προτείνουν και 800va για 550 τροφοδοτικο και καλύτερο σύστημα απο το δικό μου και αναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω τόσα μιάς και το μόνο που θέλω είναι απλά να κρατάει το pc έστω και 1 λεπτο ωστε να το κλείσω κανονικά. Οπότε ζητώ βοήθεια να βρώ μια άκρη ρε παιδιά γιατί αυτά τα ups θα με αποτρελάνουν. Μήν μου πείτε για apc αν και ξέρω οτι είναι η καλύτερη λύση απλά το budget μου είναι οριακό στα 100 ευρώ και γι'αυτο το λόγο σκέφτομαι μήπως γίνεται να το κατεβάσω κι'άλλο μπας και κάνω απλά την δουειά μου. Να σημειώσω οτι θα έχω μόνο το pc και το monitor πάνω,και οτι το pc χρησιμοποιείται για gaming συνεπώς θα δίνει το μέγιστο φορτίο σε watt.
cpc464 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 UPS 1000va αντιστοιχει σε 1 λεπτό για 600w σύστημα Site: αυτό έχει και 2-3 καλές κριτικές, αλλά στα λεφτά αυτά δέν μπορώ να σου προτέινω κάτι καλύτερο, βλέπεις το πραγματικό κόστος του ups είναι στην ποιότητα των μπαταριών του.
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι ποσο ρευμα τραβαει το συστημα σου. Αμα φουλ σε παιχνιδι τραβαει 350-400 βατ ας πουμε, μαζι και η οθονη,τοτε ανετος εισαι με καποιο που στηριζει 500-600 βατ... Κι εννοειται οτι μολις κοπει το ρευμα,μεσα στα επομενα 5-10 δευτερολεπτα αν δεν ξανα ρθει θα κλεισεις σιγουρα το παιχνιδι αρα θα κραταει και χαλαρα καποια λεπτα idle...
Sixteen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 @cpc464 Αυτό τι διαφορά έχει απο το line interactive?@ZELOMOTH Αρα για 500-600 watt είμαστε σε 1000va και πάνω έτσι?
G.TH. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά αν παίζεις online θα πρέπει να βάλεις και το ρούτερ πάνω εκτός αν σου έχει δώσει ένα ο πάροχος.Στο σύστημα της υπογραφής έχω βάλει αυτό https://www.skroutz.gr/s/11961810/CyberPower-BR1200ELCD.html που έχει 8 πρίζες, μόνο οι 4 όμως έχουν παροχή από την μπαταρία. Σε όποιο UPS και να καταλήξεις, καλού κακού βεβαιώσου πως έχει πάνω από μια πρίζες με υποστήριξη από την μπαταρία Το 1000VA που ήθελα είχε μεγάλη αναμονή δυστυχώς
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά αν παίζεις online θα πρέπει να βάλεις και το ρούτερ πάνω εκτός αν σου έχει δώσει ένα ο πάροχος. Στο σύστημα της υπογραφής έχω βάλει αυτό https://www.skroutz.gr/s/11961810/CyberPower-BR1200ELCD.html που έχει 8 πρίζες, μόνο οι 4 όμως έχουν παροχή από την μπαταρία. Σε όποιο UPS και να καταλήξεις, καλού κακού βεβαιώσου πως έχει πάνω από μια πρίζες με υποστήριξη από την μπαταρία Το 1000VA που ήθελα είχε μεγάλη αναμονή δυστυχώς το λινκ σου ειναι dead ξαναβαλε το.
cpc464 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 @cpc464 Αυτό τι διαφορά έχει απο το line interactive? Τίποτα σημαντικό απλά έχει μερικές καλές κριτικές και το έχουν σε προσφορά.
VasKag Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο πως μπορουμε να το μαθουμε (γενικα)? Ρωτωντας το καταστημα? Το γραφει στα χαρακτηριστικα? Σε όποιο UPS και να καταλήξεις, καλού κακού βεβαιώσου πως έχει πάνω από μια πρίζες με υποστήριξη από την μπαταρία
G.TH. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Τώρα λειτουργεί το λινκ, λάθος μου, 1000VA, 600W, νομίζω μπορεί να σε καλύψει. https://www.skroutz.gr/s/11011963/CyberPower-BR1000ELCD.html Αυτο πως μπορουμε να το μαθουμε (γενικα)? Ρωτωντας το καταστημα? Το γραφει στα χαρακτηριστικα? Δεν ξέρω πόσα καταστήματα τα έχουν εκεί για να σου πουν, εγώ έψαχνα τα σάιτ των εταιριών για λεπτομέρειες, ενεργό ισχύ σε watt, χρονική αντοχή μπαταρίας, τι είδος έξοδο έχουν.
Sixteen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το bitmore που postαρα εγω δεν συμφέρει πιο πολύ λόγο του οτι στα ίδια λεφτά είναι 1200 αντί για 1000 απο αυτό που έδωσες φίλε G.TH.? Η πάμε μετά στο οτι λόγω μάρκας έχει καλύτερη μπαταρία,υποστήριξη πρίζας κτλπ οπότε και συμφέρει περισσότερο?
G.TH. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μην κοιτάζεις τα VA, και τα δυο έχουν 600W, ας έχουν διαφορετικά τα VA.Τώρα δεν μπορώ να γνωρίζω ποιο έχει μεγαλύτερη ή ποιοτικότερη μπαταρία, το χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες.Στο σαιτ της Bitmore λέει κάτι αόριστο για 100W, 30-40 λεπτά.Το Σάββατο δοκιμάστηκε στην πράξη με πολλές διακοπές, όχι κεραυνούς, απλά επειδή έχω το λίγο μεγαλύτερο με 1200 VA/720W δεν έχει νόημα να σου πω τι χρόνο μου έδινε.
Le Perv Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Εχω το Bitmore 850. Αν θελετε το πιστευετε, εχει Yuasa μπαταρια μεσα. Σε μενα αντεξε 2 χρονια. Mετα αναγκαστηκα να την αλλαξω με αλλη. Μια χαρα με καλυπτει. Εχω συνδεσει ολες τις συσκευες πανω του. Μεχρι ωρας, δεν εχω προβληματα. Αλλα οσο πιο επωνυμο κι ακριβο το UPS, τοσο το καλυτερο.
Sixteen Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Έγινε παιδιά,σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα πάω για το bitmore προς το παρόν και ο θεός των ups βοηθός Ας κλειδωθεί αν δεν έχει και κάποιο άλλο παλικάρι καμιά απορία.
GPOWERR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θελω να σε επηρεασω,αλλα ups του κιλου δεν ξαναβαζω στο σπιτι μου.Ειχα ενα mustek παλιοτερα και μου εκαψε 2 τροφοδοτικα(ανα 2 χρονια)...Το πεταξα και ησυχασα...Ειναι μεγαλο ρισκο να τα εμπιστεεσαι και ειδικα μεσα σε σπιτι....και το bitmore μια απο τα ιδια φαινεται να ειναι...Για μενα μην βαλεις καθολου και μαζεψε χρηματα για κατι πραγματικα καλο. 1
HALF EVIL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εμπιστεύσου CyberPower ή APC. Αυτές είναι οι top εταιρίες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα