Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε ενα θα σου πώ.. Μικρός ημουν αρκετα ατίθασος και θεωρούσα οτι το σχολείο δεν μου χρειαζεται οπότε μετα το γυμνάσιο έκανα τα δικά μου. Μη στα πολυλογώ το θέμαειναι να καταλαβεις τη μαλακια έστω και αργά. Πήγα σχολείο στα 30 μου ξανα. Πρωινο ΓΕΛ με τα 15χρονα και καθε μερα 7ωρο. Και σε σχολείο που δεν χαρίζονταν οι καθηγητές επειδή ημουν μεγαλυτερος. Τελείωσα, πέρασα σε πανεπιστήμιο στην Αθήνα, και εχω κλείσει ήδη για μεταπτυχιακό του χρόνου.

Ήταν ό,τι καλυτερο έχω κανει στη ζωή μου και συγχρόνως ό,τι πιο δυσκολο γιατί είχα χάσει κάθε επαφη. Η πρώτη βδομάδα στο σχολειο ηταν λίγο περιεργη, μετα όλα εφτιαξαν. Πολλές φορές πήγα να τα παρατήσω με το σκεπτικο «τι κανεις τωρα ρε φίλε» αλλα πάλι καλα το άντεξα!

Οπότε μη μασάς, μια χαρά θα είσαι με τα 20χρονα, θα ξεφύγεις και απο διαφορα αγχη και θα είναι Τεράστια ανανέωση. Να παρακαλάς να είσαι με 20χρονα φιλε. Θα με θυμηθεις.

*Επισης δεν θα είσαι καθόλου σαν τη μυγα μες στο γάλα.. η μάζα εχει τη δυναμη να αποροφάει. Θα εισαι απλα ενας μαθητης/φοιτητης.

ωραιος τυπε

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα

Θέλω να πάρω μία πιστοποίηση για να μπορώ να δουλέψω και εξωτερικό(σαν τεχνικός δικτύων), για να το κάνω αυτό όμως πρέπει να εγγραφώ είτε σε κάποιο πρόγραμμα δια βίου μάθησης η σε κάποιο ΙΕΚ, θα υπάρχει κάποια σχολή που να είναι τουλάχιστον άτομα σχετικά κοντινής σε εμένα ηλικίας η θα είμαι σάν τη μύγα μές στο γάλα περικυκλωμένος απο 20χρονα?.

Αρχική μου σκέψη ήταν να πάω στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχει κανείς εμπειρία απο εκεί?.

Φιλε αστα αυτα μη χανεις χρονο, ενα ωραιοτατο πλαστο πτυχιο και εισαι τζετ

Μάλλον τρολάρεις, αλλά για άλλους που σκέφτονται έτσι.

Στα εξωτερικά, ανάλογα που είσαι, υπάρχουν εταιρείες(συνήθως οι μεγάλες) που τηλεφωνούν μέχρι τον παπά που σε βάπτισε.

Εάν πιάσουν τέτοιες "ανισορροπίες",δεν παίρνεις πόδι απλά, αλλά τρως μια ωραιότατη μήνυση και πληρώνεις γ@μησιάτικα για τις "χαμένες εργάσιμες μέρες και απόπειρα εξαπάτησης".

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε ενα θα σου πώ.. Μικρός ημουν αρκετα ατίθασος και θεωρούσα οτι το σχολείο δεν μου χρειαζεται οπότε μετα το γυμνάσιο έκανα τα δικά μου. Μη στα πολυλογώ το θέμαειναι να καταλαβεις τη μαλακια έστω και αργά. Πήγα σχολείο στα 30 μου ξανα. Πρωινο ΓΕΛ με τα 15χρονα και καθε μερα 7ωρο. Και σε σχολείο που δεν χαρίζονταν οι καθηγητές επειδή ημουν μεγαλυτερος. Τελείωσα, πέρασα σε πανεπιστήμιο στην Αθήνα, και εχω κλείσει ήδη για μεταπτυχιακό του χρόνου.

Ήταν ό,τι καλυτερο έχω κανει στη ζωή μου και συγχρόνως ό,τι πιο δυσκολο γιατί είχα χάσει κάθε επαφη. Η πρώτη βδομάδα στο σχολειο ηταν λίγο περιεργη, μετα όλα εφτιαξαν. Πολλές φορές πήγα να τα παρατήσω με το σκεπτικο «τι κανεις τωρα ρε φίλε» αλλα πάλι καλα το άντεξα!

Οπότε μη μασάς, μια χαρά θα είσαι με τα 20χρονα, θα ξεφύγεις και απο διαφορα αγχη και θα είναι Τεράστια ανανέωση. Να παρακαλάς να είσαι με 20χρονα φιλε. Θα με θυμηθεις.

*Επισης δεν θα είσαι καθόλου σαν τη μυγα μες στο γάλα.. η μάζα εχει τη δυναμη να αποροφάει. Θα εισαι απλα ενας μαθητης/φοιτητης.

ότι καλύτερο θα διαβάσω μάλλον σήμερα!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα

Θέλω να πάρω μία πιστοποίηση για να μπορώ να δουλέψω και εξωτερικό(σαν τεχνικός δικτύων), για να το κάνω αυτό όμως πρέπει να εγγραφώ είτε σε κάποιο πρόγραμμα δια βίου μάθησης η σε κάποιο ΙΕΚ, θα υπάρχει κάποια σχολή που να είναι τουλάχιστον άτομα σχετικά κοντινής σε εμένα ηλικίας η θα είμαι σάν τη μύγα μές στο γάλα περικυκλωμένος απο 20χρονα?.

Αρχική μου σκέψη ήταν να πάω στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχει κανείς εμπειρία απο εκεί?.

Καλησπέρα. Άκου και την δική μου ιστορία λοιπόν. Σπουδάζω δίκτυα σε άλλο ΙΕΚ (δεν θα κάνω διαφήμιση, θα σου πω όμως να ψαχτείς και αλλού για δίκτυα γιατί υπάρχουν καλύτερες σχολές σε αυτό). Δεν είμαι 18 μπορώ να σου πω οτι το μέσο όρο είναι λίγο μεγαλύτερο. Τα ΙΕΚ αναγνωρίζονται στην Ευρωπαικη ένωση αρκεί να πάρεις την πιστοποίηση, τα δια βίου όχι. Παρακολουθώ επίσης cisco (ccna και security)στο ίδιο ΙΕΚ το οποίο είναι και εξεταστικό κέντρο. Πολλές εταιρείες ζητάνε μόνο cisco είναι πολύ δυνατό χαρτί, μην το δέσεις όμως κόμπο οτι θα την παλέψεις μόνο με αυτό οπότε είναι καλό να κάνεις και τα δύο. Όσον αφορά τα ωράρια στην σχολή μου είμαι στο απογευματινό γιατί δουλεύω πρωί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...