Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, παιζει να μην υπαρχει καποια ξεκαθαρη απαντηση ή απλα να ειμαι ασχετος γιατι εψαξα και δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο.Θελω να ρωτησω τι παιζει γενικα αμα εχω ενα σταθερο εισοδημα απο κρυπτονομισματα?Εχω γνωστους που κανουν ανταλλαγες μονο χερι με χερι και αλλους που μπαινουν kraken πχ και ανταλλαζουν. Αμα επελεγα καποιο ανταλλακτηριο online και προφανως τα λεφτα θα πανε σε τραπεζα...δικαιολογω καπως εισοδημα? δεν κανω τιποτα και ελπιζω πχ ? :ρ . Και μετα απο τι ποσο αρχιζει και περιπλεκεται το πραγμα? Το πιο ευκολο για ολους πιστευω θα ηταν να συνδεσεις paypal, καποιον λογαριασμο ή και revolut πχ...αλλα μπορεις να κανεις κινησεις χρηματων ετσι ελευθερα?

Ρωταω επειδη θελω και γω για την πλακα μου να αγορασω ή ακομα να κανω mining καποια coins και ποιος ξερει τι θα παιχτει αργοτερα.

Δημοσ.

Ρωταω γενικοτερα...πχ μπορει να αρχισει με 100-200 ανα μηνα , αλλα θελω να γνωριζω στην περιπτωση που ανεβει αξια ή γινει κατι τετοιο :ρ

Δημοσ.

Ο λόγος που βγήκαν αυτά τα νομίσματα είναι ακριβώς η ανωνυμία. Οπότε το καλύτερο θα ήταν να βρεις μια εφαρμογή που να διαχειρίζεται και τέτοια νομίσματα. Οι περισσότερες πλέον προσφέρουν και μετατροπή σε δολάρια και άλλα νομίσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...