xarosid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 όπως έγραψα και πριν και με βάση των όσων έχεις γράψει το ενα στικ απο το amd kit πιθανότατα χάλασε, για να ήμαστε 100% σίγουροι θα ελεγα να δοκιμαστεί και σε άλλο μηχάνημα. Εφόσον βάζεις ενα-ενα τα στικ σε ενα συγκεκριμένο σλοτ και τα 3 απο τα 4 στικ παιζουν αυτομάτως το συγκεκριμένο σλοτ δεν έχει θέμα. Για να εισαι σιγουρος οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με κανένα απο τα σλοτ θα έβαζα και στα υπολοιπα ενα στικ ραμ και θα εβλεπα αν λειτουργουν (δεν χρειάζεται να βάλεις και τα 4 στικς που εχεις σε καθε μια απο τις θύρες, βεβαιωθήκαμε απο πριν οτι 3 απο τα 4 στικ λειτουργουν). Προσωπικά δεν σε απασχολεί να μείνεις με λιγότερη ραμ(μπορεί να την χρειάζεσαι)ασε πάνω τις kingston στα σλοτ 1 και 3(οπως φαίνεται στην fatality Μητρική)κοινώς στις κοκκινες υποδοχές και μείνε με 8 γιγα. Αν και σε αλλο μηχάνημα καποιο απο τα amd στικς δεν λειτουργεί 100% πλεον υπάρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο ram στικ. Για το πως έγινε αυτό; ηλεκτρονικά είναι δυστυχώς έτσι χαλάνε, ούτε να το προβλέψεις μπορείς ούτε να το αποτρέψεις. επίσης επιβεβαιωσα και και στην δική σου μητρική η σωστή τοποθέτηση του κιτ των ραμ είναι όπως ανέφερα παραπάνω. pro3 gen 3.PNG δεν ξέρω πως τις είχες τόσο καιρό,αλλα για να παίξουν σωστά θα πρέπει να βάλεις το ενα κιτ στο Α1 και Β1 και το αλλο κιτ στο Α2 και Β2 κοινως η μια kingston παει στο Α1 και η αλλη Στο Β1 και μια amd στο Α2 και η αλλη στο Β2. ελεγξε πρώτα το προβληματικο amd stick σε αλλο σύστημα αν γίνεται. ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες χρηστο αυτο θα κανω.θα δοκιμασω αν οι amd δουλευοθν και σε αλλο μηχανημα.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες χρηστο αυτο θα κανω.θα δοκιμασω αν οι amd δουλευοθν και σε αλλο μηχανημα. Δοκίμασε το προβληματικό για αρχή όπως έχω γράψει και παραπάνω.
xarosid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασε το προβληματικό για αρχή όπως έχω γράψει και παραπάνω. και κατι τελευταιο χρηστο αν θα σου ελεγα να βγαλω και τις 4 ραμ και να παρω καινουργιες ποιες θα μου προτεινες με βαση το συστημα που εχω.και για 99% gaming χρηση
Xristaras12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 και κατι τελευταιο χρηστο αν θα σου ελεγα να βγαλω και τις 4 ραμ και να παρω καινουργιες ποιες θα μου προτεινες με βαση το συστημα που εχω.και για 99% gaming χρηση προσωπικά δεν βλέπω λόγο να δώσεις χρήματα για DDR3 μνήμες. Μείνε όπως είσαι. Επίσης δεν νομίζω οτι αξίζει να επενδύσεις σε γρηγορότερες μνήμες σε τέτοια πλατφόρμα. εχεις ενα κιτ που δουλεύουν και με 8gb είσαι οκ για gaming εκτός κ αν πας για ultra γραφικά με καμια 1080ti. η RX480 έτσι κ αλλιώς δεν πάει και πολύ μακριά απο επιδόσεις σε νεους τίτλους.
xarosid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 προσωπικά δεν βλέπω λόγο να δώσεις χρήματα για DDR3 μνήμες. Μείνε όπως είσαι. Επίσης δεν νομίζω οτι αξίζει να επενδύσεις σε γρηγορότερες μνήμες σε τέτοια πλατφόρμα. εχεις ενα κιτ που δουλεύουν και με 8gb είσαι οκ για gaming εκτός κ αν πας για ultra γραφικά με καμια 1080ti. η RX480 έτσι κ αλλιώς δεν πάει και πολύ μακριά απο επιδόσεις σε νεους τίτλους. εγινε σε ευχαριστω πολυ και παλι.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 εγινε σε ευχαριστω πολυ και παλι. για καλύτερες επιδόσεις και για να μείνει παραπάνω στον χρόνο βρες μεταχειρισμένο κανέναν 3770Κ να τραβήξει παραπάνω το σύστημα.
xarosid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 για καλύτερες επιδόσεις και για να μείνει παραπάνω στον χρόνο βρες μεταχειρισμένο κανέναν 3770Κ να τραβήξει παραπάνω το σύστημα.επεξεργαστη εννοεις να αλλαξω?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 επεξεργαστη εννοεις να αλλαξω? ναι, αυτό θα άλλαζα στο σύστημά σου.
xarosid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 ναι, αυτό θα άλλαζα στο σύστημά σου.ακριβουλης ειναι λιγο...
Xristaras12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 ακριβουλης ειναι λιγο... φυσικά και δεν αναφέρομαι σε καινούριο. Μεταχειρισμένο πάντα.
xarosid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 φυσικά και δεν αναφέρομαι σε καινούριο. Μεταχειρισμένο πάντα. καλα ενοειται γιατι καινουργιο το βλεπω 285 ευρω
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Οπως στα λεει ο Χρησταρας ειναι.. Ξεκινα απο το "χαλασμενο" ντιμακι και βαλε το μονο του σε ολες τις υποδοχες. Αν δεν ανοιξει σε καμια, τοτε ειναι χαλασμενο. Απλα θα κανεις το ιδιο με ολες τις ραμ για να παρεις ολοκληρωμενη εικονα!
xarosid Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον ετοιμαστειτε να μπερδευτειτε.ξεκιναω να βαζω τις ραμ μια μια στα σλοτ.ξεκιναω με τις amd βαζω την πρωτη στο δευτερο slot εκανε τα κλασικα εκει που αρχιζε να δεινει ρευμα εσβηνε κ το εκανε συνεχεια μεχρι να το κλεισω εγω.βαζω την αλλη amd παλι στο δευτερο σλοτ μου εκανε αλλου ειδος κολπα. Δηλαδη εδεινε ρευμα το pc αλλα δεν αναβε η οθονη την βαζω μετα στο τεταρτο σλοτ μου σβησε και εκει την ξανα βαζω δουλεψε.ξεκιναω να βαζω μετα μια μια της kingston.βαζω την πρωτη ολα κομπλε εκτος απο το δευτερο σλοτ που παλι εδεινε ρευμα αλλα δεν ανοιγε η οθονη.βαζω και την δευτερη kingston το ιδιο και αυτη.τις βαζω μετα ολες μαζι διπλα διπλα ανοιγε το pc διαβαζε ομως 8gb αντι για 16gb.τις βαζω εναλαξ οπως λεει το ενχειριδιο για να δουλεψουν σωστα παλι αναβει το pc αλλα τις διαβαζει 8gb αντι για 16gb.τωρα πειτε τι σκατα γινεται μπερδευτικα πιο πολυ
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Οκ,πρεπει να τις βαλεις πανω σε αλλη μητρικη ωστε να δεις αν κανουν κι εκει τα ιδια γιατι βλεπω να φταιει η μητρικη σου... Τις εβαλες ολες μονες τους σε καθε σλοτ ξεχωριστα? Αν τελικα δεν βγαλεις ακρη, κοιτα να το σταθεροποιησεις με 8 gb(2 dimm δηλαδη). Τουλαχιστον να γλιτωσεις την αλλαγη μητρικης(εφοσον φταιει αυτη) μιας και με τα 8gb παλι την κανεις την δουλεια σου..
xarosid Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Οκ,πρεπει να τις βαλεις πανω σε αλλη μητρικη ωστε να δεις αν κανουν κι εκει τα ιδια γιατι βλεπω να φταιει η μητρικη σου... Τις εβαλες ολες μονες τους σε καθε σλοτ ξεχωριστα? Αν τελικα δεν βγαλεις ακρη, κοιτα να το σταθεροποιησεις με 8 gb(2 dimm δηλαδη). Τουλαχιστον να γλιτωσεις την αλλαγη μητρικης(εφοσον φταιει αυτη) μιας και με τα 8gb παλι την κανεις την δουλεια σου.. ναι τις εβαλα μια μια ξεχωριστα την καθε μια σε ξεχωριστο σλοτ...σαν κατι να εχει βραχυκυκλωσει κ μια να δουλευει κ μια οχι....τι να πω δεν ξερω εχω μπερδευτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα