skepas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα, θελω να ρωτησω, αν ειναι δυνατο να βαλω δολλαρια με καποιον τροπο στην καρτα μου (ΕΤΕ) ετσι ωστε να πληρωσω σε δολλαρια στο amazon.com και οχι σε ευρω γιατι η ισοτιμια του amazon ειναι χειροτερη απο την international που υπαρχει αυτη την στιγμη.
isay Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 κάνε το άλλο. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμου διαλεξε να χρεώνεσαι σε δολλάρια, ώστε τη μετατροπή να την φορτωθεί η τράπεζα σου (το αν συμφέρει δεν ξερω, γιατι δεν ξερω τα συναλλαγματικα της ΕΤΕ)
Hapatingo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω πως η ΕΤΕ χρησιμοποιεί την ισοτιμία της mastercard χωρίς επιπλέον προμήθειες. Η αγορά να γίνει σε δολάρια.
skepas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξερω πως να το ρυθμισω να χρεωνομαι σε δολλαρια.H ΕΤΕ οντως χρησιμοποιει την ισοτιμια αυτη και για αυτο θελω να γινει η συναλλαγη μεσω της ισοτιμιας της ΕΤΕ (κερδιζω ~40 ευρω). Απλα το προβλημα ειναι οτι βαζω την πληρωμη στο amazon με δολλαρια, και ενω εχω βαλει το ποσο στον λογαριασμο(σε ευρω, οσα αντιστοιχουν μεσω της ισοτιμιας της ΕΤΕ) δεν μου τα δεχεται.
Hapatingo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Στο τελευταίο στάδιο έχεις φτάσει? ''place your order''
makfil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξερω πως να το ρυθμισω να χρεωνομαι σε δολλαρια. H ΕΤΕ οντως χρησιμοποιει την ισοτιμια αυτη και για αυτο θελω να γινει η συναλλαγη μεσω της ισοτιμιας της ΕΤΕ (κερδιζω ~40 ευρω). Απλα το προβλημα ειναι οτι βαζω την πληρωμη στο amazon με δολλαρια, και ενω εχω βαλει το ποσο στον λογαριασμο(σε ευρω, οσα αντιστοιχουν μεσω της ισοτιμιας της ΕΤΕ) δεν μου τα δεχεται. Πράγματι, η ισοτιμία που χρησιμοποιεί η Αμαζόνα είναι χειρότερη από εκείνη των οργανισμών (Visa/MasterCard) που εκδίδουν τις κάρτες. Έχεις προπληρωμένη της ΕΤΕ και, αν ναι, ποιου οργανισμού και ποια ισοτιμία χρησιμοποιείς για να βάλεις το αντίστοιχο ποσό σε €; Το πιθανότερο λάθος σου είναι ότι χρησιμοποιείς λάθος ισοτιμία και γιαυτό δεν πραγματοποιείται η συναλλαγή.
skepas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 @Hapatingo Ναι στο τελευταιο σταδιο, μαλιστα το προχωρησα για να το "κρατησω" γιατι εχουν μεινει λιγα. Σε εκεινη την επιλογη εβαλα USD @makfil Δεν ειναι προπληρωμενη αλλα χρεωστικη, MasterCard που απο οτι ειδα κια στον οδηγο που μου ειχες στειλει παλαιοτερα, δεν εχει καποιο επιπλεον κοστος ή διαφορετικη ισοτιμια.Επισης, το τελωνειο συμπεριλαμβανεται στα import fees ετσι; Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει το πακετο και να μου ζητησουν επιπλεον χρηματα;
spartak1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 @Hapatingo Ναι στο τελευταιο σταδιο, μαλιστα το προχωρησα για να το "κρατησω" γιατι εχουν μεινει λιγα. Σε εκεινη την επιλογη εβαλα USD @makfil Δεν ειναι προπληρωμενη αλλα χρεωστικη, MasterCard που απο οτι ειδα κια στον οδηγο που μου ειχες στειλει παλαιοτερα, δεν εχει καποιο επιπλεον κοστος ή διαφορετικη ισοτιμια. Επισης, το τελωνειο συμπεριλαμβανεται στα import fees ετσι; Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει το πακετο και να μου ζητησουν επιπλεον χρηματα; Η χρεωστική της ΕΤΕ χρεωνει προμηθεια 1% για αγορές σε συνάλλαγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα