Προς το περιεχόμενο

Paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PayPal είναι ο ενδιάμεσος για να προστατέψει εσένα από τις αγορές σου. Εγώ έχω περασμένη κάρτα και όταν κάνω αγορά βάζοντας τους κωδικούς στο PayPal γίνεται αυτόματα η συναλλαγή. Έχει τύχει όπως όλοι να πέσω σε μαιμουδιαρη πωλητή και να κάνω dispute (δεν θυμάμαι πως μεταφράζεται) και μετά από λίγες μέρες και αρκετά email πήρα τα χρήματα μου πίσω. Αυτό γίνεται βέβαια και απο την τράπεζα σου αν κάτι δεν πάει καλά με μια αγορά αλλά γιατί να σηκωθείς και να πας μέχρι εκεί για κάτι τόσο εύκολο.

Χρήματα παλιότερα έβαζες και με κάρτες paysafe από το περίπτερο. Πλέον δεν ξέρω αν γίνετε.

Υ.Γ. Σίγουρα θα υπάρχει θέμα για το PayPal στο φόρουμ για απορίες.

Δημοσ.

Δεν έχω άλλες. Κάρτες και απλά ρωτάω γιατί είμαι άσχετος αν μπορώ να φτιάξω paypal και να αγοράσω κάτι μέσω αυτής και.αν γίνεται πως βάζω λεφτά

Δημοσ.

Ναι φίλε ξέρω να κάνω εγγραφή αλλά σου λέω μετά ξέρεις πως μπορώ να βάλω λεφτά στο λογαριασμό της paypal;(χωρίς να έχω άλλες χρεώστικες καρτες)

Δημοσ.

Νομίζω πως όχι γιατί η PayPal είναι ο ενδιάμεσος. Δεν είναι κάποια τράπεζα που μπορείς να φορτώσεις χρήματα. Τώρα αν πλέον δίνει την δυνατότητα να το κανείς αυτό δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.

Kάρτα, Τραπεζικός λογαριασμός ή να ζητήσεις από κάποιον γνωστό με Paypal να σου στείλει λεφτά και να του τα δώσεις στο χέρι. Η Paypal δεν είναι paysafe που πας στο περίπτερο και κόβεις χαρτάκια.  Ο λόγος που δημιουργήθηκε η Paypal είναι για να κάνεις αγορές με ασφάλεια στο διαδίκτυο αφού οι αγορές γίνονται μέσω της υπηρεσίας, χωρίς να βάζεις στοιχεία κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού δεξιά και αριστερά.

Ούτε από την τράπεζα μπορείς, δεν έχουν καμία σχέση οι τράπεζες με την συγκεκριμένη -ανεξάρτητη- υπηρεσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...