Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο της Logitech πως το κάνουμε 24.59 ευρώ?

Εμένα το δείχνει 29.59 ....

29.59 € είναι, μάλλον έκανε ορθογραφικό ο TS

• Like 2
Δημοσ.

εγω γιατι βλεπω διαφορετικες τιμες απο αυτες που αναφερεις; 

edit Ακυρο ,το βρηκα

Κι εμένα άλλες τιμές μου βγάζει. Π.χ. το mouse G502S στα 74.99 το βλέπω... Όπως και τα υπόλοιπα. Τι έκανες και το βρήκες στην τιμή που αναφέρει ο TS;

edit: Επειδή πέρασε και ώρα και παίζει να τις αλλάξανε τις τιμές πάλι... Να πω ότι και στις 01:00 και κάτι που είχα κοιτάξει, πάλι είχαν τις υψηλές τιμές κι όχι αυτές του TS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι απότι βλέπω, ήταν τόσο μαγικές τιμές που κράτησαν αρκέτα λίγο ;p!

Κι εμένα άλλες τιμές μου βγάζει. Π.χ. το mouse G502S στα 74.99 το βλέπω... Όπως και τα υπόλοιπα. Τι έκανες και το βρήκες στην τιμή που αναφέρει ο TS;

edit: Επειδή πέρασε και ώρα και παίζει να τις αλλάξανε τις τιμές πάλι... Να πω ότι και στις 01:00 και κάτι που είχα κοιτάξει, πάλι είχαν τις υψηλές τιμές κι όχι αυτές του TS.

Μέχρι και της 01:00 που είχα κοιτάξει βγαίναν οι μειωμένες τιμές, αρκεί να πατούσες δίπλα το κουμπί που έλεγε μαγική τιμή και στην άλλαζε την τιμή. Τώρα που ξαναμπήκα όντως το έχουν βγάλει το button μαγική τιμή και έχουν επιστέψει οι παλιές πάλι! Επεξ/σία από dimitris1090t
Δημοσ.

βρε παιδια......αφου ειναι μαγικες οι τιμες!!!οπτε γουσταουν κανουν τα μαγικα τους κ εξαφανιζονται....

μα ποσο γελοιοι :-D  :cry:  :angry:

• Like 5
Δημοσ.

αμέσως να κράξετε ωρε παληκάρια

γράφεσαι αν θες για ειδοποίηση (έχει να βάλεις το κινητό σου),

γύρω στις 9:30 σου στέλνει sms με λινκ για μαγικές τιμές

και το έχει και στο site αν μπεις σε banner

και παίζουν οι τιμές με έκπρωση μέχρι τις 12-1.. δεν ξέρω αν είναι συγκεκριμένο το όριο

ξανατσεκάρετε και άλλη μέρα, μπορεί να ξαναβάλει το ίδιο προϊόν.

Δημοσ.

Μου ήρθε μνμ ότι έχει πάλι μαγικές τιμές, αλλά μπαίνω στο site και είναι όλα πανάκριβα

ειναι μαζεμενα σε κάποιο λινκ;
Δημοσ.

Μου ήρθε μνμ ότι έχει πάλι μαγικές τιμές, αλλά μπαίνω στο site και είναι όλα πανάκριβα

Με 35,99 το Microsoft Xbox One New White Wireless controller , σε Best Price και Skroutz ξεκινάει από 48 - 49 ευρώ.

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/periferiaka-xbox-one/166438-microsoft-xbox-one-new-white-wireless

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...